سلام
من یه مشکل دارم:
زمینه ایی رو سفید کردم و میخوام تغییرش بدم! (زمینه ایی روش می نویسم و یک قسمت از Title ها)
از کجا باید تغییر بدم.
سلام
من یه مشکل دارم:
زمینه ایی رو سفید کردم و میخوام تغییرش بدم! (زمینه ایی روش می نویسم و یک قسمت از Title ها)
از کجا باید تغییر بدم.
سلام
من وقتی میخوام به قسمت مدیریت وارد بشم این ارور رو میده و زیرش می نویسه نام کاربری و رمز عبور تطابق ندارد!!!! در صورتی که مطمئنم هر دوتاش درست هستند....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
برای منم همچین مشکلی پیش اومده
باید از دیتابیس درستش کنید
برید به phpMyAdmin مربوط به جوملا.
table مربوط به یوزرهارو پیدا کنید و بازش کنید.
نام کاربری خودتون رو پیدا کنید و به فیلد (ستون) password برید. یه سری حروف بی معنی اونجا میبینید. sql پسورد شما رو به این شکل نشون میده که ازش چیزی نمیشه فهمید.
اگر سایتتون کاربر دیگه ای داره، میتونید پسوردش رو ازش بگیرید و دقیقا در همین فیلد مربوط به اون کاربر، اون نوشته های بی معنی رو بجای فیلد متناظر خودتون بذارید. بعد از save، با پسورد جدید login کنید و بعد میتونید پسورد رو عوض کنید.
اگر هم کاربر دیگه ای ندارید، همینجا بگید تا ما یه کاری براتون کنیم. (حدالامکان سعی کنید از راه اول برید تا یه چیزایی هم دستتون بیاد)
::یا علی::
مشکلتون رو واضحتر بگید.
کدوم زمینه؟
این کار رو انجام دادم ولی جواب نداد....
ببینید احتمال اشتباه تو این روش خیلی زیاده. چند بار دیگه هم امتحان کنید.
اگر نشد. دیگه مجبوریت تو خود دیتابیس یه یوزر بسازید و با اون بیاید بالا.
چند بار هم امتحان کردم ولی نشد!!!!!!!!
میتونم اون یوزر ادمین رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟ دوباره باید از همونجا بسازم یا خوده جوملا جایی داره؟؟
کاری به اون یوزر نداشته باشید. یه یوزر جدید بسازید و همه فیلدهارو مثل قبلی پر کنید. بجز ID و نام کاربری. تا دسترسی ادمین بهش بده. بعد از یکی از پسوردهایی که بلدید اون حروف رو توش کپی کنید. یوزر اولی رو پاک نکنید. بذارید برای اطمینان بمونه. بعدا اگه تونستید لوگین کنید، میتونید پاکش کنید.
مجبور شدم دوباره جوملا رو نصب کنم....
وحیدجان دست به حرکت انتحاری زدی چرا؟!!!!!!!!!!
دیتابیس رو چه کار کردی؟
به هر حال موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)