بروبچ من کابل ETHERNET از کجا بگیرم ؟؟؟
12 متری میخوام؟
بروبچ من کابل ETHERNET از کجا بگیرم ؟؟؟
12 متری میخوام؟
ps3 اسلیم قراره فقط کوچیک بشه یا از نظر سخت افزاری ارتقا پیدا می کنه؟
PS3 اسلیمی در کار نیست که بخواد تغییر کنه برای بار 1000 ام PS3 اسلیم ندااااااااااااااااااااااا ااااااااااریم
خوب الان جدیداً سونی تمام محصولاتش رو با CPU و GPU 65 نانو عرضه میکنه ولی اگر بخواد PS3 SLIM رو عرضه کنه بازهم باید سخت افزار رو تغییر بده..ps3 اسلیم قراره فقط کوچیک بشه یا از نظر سخت افزاری ارتقا پیدا می کنه؟
البته اگر منظورتون از تغییر سخت افزار تغییر در نحو اجرای بازی هست که باید بگم بعید میدونم چون این کار عقلانی نیست..
کلا SLIM کردن باعث کم کردن هزینه های ساخت میشه..
سونی همیشه دنبال SLIM کردن اجناسش بود (PS1 ، PS2 ، PSP) الان هم خیلی راحت میشه با وجود هزینه های خیلی سنگینی که ساخت PS3 داره (به گفته سازنده) حدس زد که سونی دنبال SLIM کردن اون هست تا مخارج ساخت رو پایین بیاره..PS3 اسلیمی در کار نیست که بخواد تغییر کنه برای بار 1000 ام PS3 اسلیم ندااااااااااااااااااااااا ااااااااااریم
Last edited by Terova; 05-06-2009 at 23:42.
آخه برادر من،SLIM کردن الکی که نیست همینجوری بیان بگن آخ جون کوچیکش کنیم ارزون شه!تا حالا فکر کردی که پلی 3،سنگین ترین و بزرگترین کنسول تاریخ،لابد به یه علتی اینقدر گنده شده؟!خوب شاید جا نمیشده تو جای کوچیکتر!تا حالا توی پلی 3 رو دیدی چه شیر تو شیریه؟فعلا حالا حالا ها از پلی 3 اسلیم خبری نیست...
اما احتمالش هست چون خیلی قیمت هاش بالا هست 100% یه تدبیری می اندیشه برای ارزون کردن
نقد بازي اينفيموس:
بعد از تاخير بازي بدست رسيد فقط ميتونم بگم افتضاح اون از باگهاش اون از داستان ضعيف شخصيت پردازي ضعيف
ملا بازي مشكل داره ميري روي ساختمونا ميچشبي مثا اسپايدر من ادمارو ميكشي مثل هلكخالصه بگم امتياز من
10/7
اينم بگم حتما در جريانيد كه با پيش خريد بازي كد فعال سازي مولتي انچارتد بدست ميارد
تو مولتيش كه چقدر مسخره يعني نميدونم چرا همچين چيزي رو به بازي اضافه ميخان بكنن (كلا اين سبك محيطي كه براي مولتي خوي نيست) شايد در نسخه اصلي بهبودي چيزي اجرا بشه ولي الانش كه بنظر من اارزش نداشت
جدی میگی علی!!!!!!!!
هر کسی که باز رو خریده بود ازش تعریف میکرد که!!!
علی جدی میگی ؟! اولین نفری که میبینم از بازی بد میگه تویی ! شاید چون FAN بازی در نمیاری : دی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)