سلام بر شما
بله
شما کارتون حرف نداره ما چیزی نگفتیم

یعنی هیچ راهی نداره

که بتونم اینا رو بردارم
این طور که معلومه خیلی باحاله
و عليك سلام بر شما
خوب بايد بشيني ببيني كه كي اين پرشين گيگ درست ميشه ، تا دانلود كني... تا الان خيلي ها اين آهنگارو دانلود
كردن ، ولي متاسفانه الان قاطيه پرشين گيگ ، بعضي وقتا اين طوري ميشه كه نميدونم چرا...
آره ، خيلي باحاله
من كه نفهميدم گوش دادن به اين صدا ها چاكرا ها رو باز ميكنه يعني چي؟؟!!!خوبه يا بد؟؟كدوم تأثير رو ميذاره؟؟ خوبه يا بده رو؟!!
لطفاً يكي توضيح بده.........
1-يعني اين كه چاركراهارو باز ميكنه!
2-خوبه
3-تاثير خوبه رو ميذاره
4- من توضيح ميدم:
چگونگي تاثير فركانس ها:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش استفاده از فركانس ها :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید خداتون رو هم شکر کنید که هنوز با شیطان و اجنه در برون فکنی روبرو نشدید!!!
بعضی ها دفعه اول که برون فکنی می کنن به جای ورود به بعد های رفیع به بعد های پست منتقل می شن و در اونجا با موجوداتی مثل ارگ ها ( در ارباب حلقه ها ، غول سبز ، اژدها و اجنه و گاهی هم شیطان روبرو می شن که البته احتمال دیدن این موجودات خیلی کمه و در مورد کسانی که به روش های شیطانی و یا سرگرمی برون فکنی می کنند بیشتر رخ میده
وحشتناک ترین اونها شیطانه که از بین کسانی که من میشناسم هیچ کس جرئت کرده صورتشو ببینه و فورا به جسمش برگشته البته در مقابل اینها در ابعاد رفیع موجوداتی مانند اسب تک شاخ ، پری دریایی و ... وجود دارند که دیدن اونها باعث شادی روح میشه
بهرحال بهترین کار پرت کردن حواسه
موافقم ... بهترين راه يه دونه بسم الله هست تا همشون رو بسوزونه!
راستي مطمئني اون اسب تك شاخ و ارباب حلقه ها يه كمي چيز نيست؟!
اگه فرشتشم ببينيم كپ ميكنيم
چه برسه به اسب تك شاخ و نميدونم چي چي... اون ارباب حلقه ها كه يه داستان خياليه ، همچين موجوداتي كه
وجود ندارن... چيزايي كه وجود دارن يكي جنه... شيطانم از همون جنه ديگه... فرشته ها هم هستن... ديگه
فكر نكنم به جز اين دو حالت طرف موجود ديگه اي رو ببينه.