تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 1667 اولاول ... 931431831891901911921931941951961972032432936931193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ببخشید در مورد بازی blazing angles من تمام نصب رو انجام میدم کرک هم میکنم ولی در حالت تست دیسک ارورو میده که سی دی رو توی درایو دیگه ایی بذارم مشکل از کجاست

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من با سی دی دوم بازی Rayman 4 Raving Rabbids مشکل دارم. در آخرین بخش نصب یه اروری می ده که الآن نوشته هاش تو ذهنم نیست ولی یه چیزی شبیه به (Cycling Error) آخرش نوشته. این ارور رو تو بعضی دیگه از سی دی ها هم دیدم. ممنوم می شم که کمکم کنین.

ایمان...
    سي دي شما خراب هست. اسمش هم اينه: redundancy cyclic error

ببخشید در مورد بازی blazing angles من تمام نصب رو انجام میدم کرک هم میکنم ولی در حالت تست دیسک ارورو میده که سی دی رو توی درایو دیگه ایی بذارم مشکل از کجاست
    اين بازي قفل starforce 3.7 داره! توي سيدي به اين موضوع اشاره نشده اصلا؟ براي باز كردن بازيهاي starforce 3.7 بايد از دو تا كامپيوتر استفاده بشه يا يه DVD-drive اكسترنال داشته باشين. به هر حال فعلا نميشه كاري براش كرد!( تا اونجايي كه من خبر دارم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوست گرامی این بازی blazing رو قبلا یک بار نصب کردم وبازی هم کردم ولی این بار مشکل داشت در ضمن سی دس شرکت تکین

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست گرامی این بازی blazing رو قبلا یک بار نصب کردم وبازی هم کردم ولی این بار مشکل داشت در ضمن سی دس شرکت تکین
    من هم این بازی رو دارم اتفاقا از شرکت تکین هم هست ولی مشکل خاصی در اجرای بازی نداشتم.

البته با اون کرکی که داخل سی دی گذاشته شده بود بازی رو نتوستم اجرا کنم ولی با کشیدن کابل برق DVD Rom بازی راحت اجرا شد.

داره خودمونی میشه arman13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اساتید محترم سلام
    من اولین باریه که دارم تو یک فاروم پست می زنم اگه اشتباهی شد همین اول معذرت می خوام.

من NFS Carbon رو در یک درایو به غیر از C (درایو ویندوز) نصب کردم .وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و خارج میشه و همون اروره معروف ( don't send...) رو میده .وقتی دوباره بازی رو اینبار توی c نصب کردم دیگه این پیغام رو نمیده و بازی اجرا می شه منتها بعضی موقع ها در هنگام لود شدن بعضی از مراحل دوباره همون پیغام میاد و موقعی که رویه don't send کلیک می کنم بازی بسته می شه و همه سیو های من تا اونجا از بین میره میخواستم بدونم مشکل من از کجاست؟

بازی هم از روی DVD نصب کردم .

سیستمه منم اینه :
    CPU:3 full
    VGA :Nvidia 7600 GS
    ram : 1024
    ورژن درایورم VGA :91.33 (تازه Update کردم)

راستی من این مشکل رو با spilnter Dauble agent هم داشتم.

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اساتید محترم سلام
    من اولین باریه که دارم تو یک فاروم پست می زنم اگه اشتباهی شد همین اول معذرت می خوام.

من NFS Carbon رو در یک درایو به غیر از C (درایو ویندوز) نصب کردم .وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و خارج میشه و همون اروره معروف ( don't send...) رو میده .وقتی دوباره بازی رو اینبار توی c نصب کردم دیگه این پیغام رو نمیده و بازی اجرا می شه منتها بعضی موقع ها در هنگام لود شدن بعضی از مراحل دوباره همون پیغام میاد و موقعی که رویه don't send کلیک می کنم بازی بسته می شه و همه سیو های من تا اونجا از بین میره میخواستم بدونم مشکل من از کجاست؟

بازی هم از روی DVD نصب کردم .

سیستمه منم اینه :
    CPU:3 full
    VGA :Nvidia 7600 GS
    ram : 1024
    ورژن درایورم VGA :91.33 (تازه Update کردم)

راستی من این مشکل رو با spilnter Dauble agent هم داشتم.
    احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست شما کرک زیر رو دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من عضو جدید هستم وبه همگی سلام می کنم امیدوارم بتونید به من کمک کنید من هم به شما کمک کنم
    Last edited by hessam2006; 09-01-2007 at 18:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من بازی Splinter Cell DA خریدم فقط مشکل در نصبش دارم بعد 5تا cdهست من وقتی cd5 رو میریزم از من cd6رو میخواهد من هم cd6 ندارم وقتی رفتم cdپس بدم اون آقایی که اونجا بود بهم گفت cd5تا هست 6 تا نیست وگفت صبر کن یکی از دوستان بلد هستن بهت یاد می دن چجوری بریزی ولی من کار داشتم و صبر نکردم حالا مو ندم چی کارش بکنم اگه شما راه حلی دارید یا شما هم به این مشکل بر خردید به من کمک کنید

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام من بازی Splinter Cell DA خریدم فقط مشکل در نصبش دارم بعد 5تا cdهست من وقتی cd5 رو میریزم از من cd6رو میخواهد من هم cd6 ندارم وقتی رفتم cdپس بدم اون آقایی که اونجا بود بهم گفت cd5تا هست 6 تا نیست وگفت صبر کن یکی از دوستان بلد هستن بهت یاد می دن چجوری بریزی ولی من کار داشتم و صبر نکردم حالا مو ندم چی کارش بکنم اگه شما راه حلی دارید یا شما هم به این مشکل بر خردید به من کمک کنید
    عضویت شما در انجمن رو تبریک میگم...

دوست عزیز اول اینکه از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید این یک قانون هست.

در مورد مشکلی که دارید هم باید بگم که این بازی بصورت کامل در دو دی وی دی عرضه شده و الان که داشتم نگاه میکردم شرکت DC این بازی رو در 5 عدد سی دی بیرون داده ولی همین بازی رو شرکت سرزمین در 7 سی دی بیرون داده ... پس میشه گفت که بازی شما ناقص هست.

همین سایت P30World هم این بازی رو بصورت کامل داره میتونید با مراجعه به لینک زیر بازی رو خریداری کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه arman13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست شما کرک زیر رو دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هر دو تا بازی Carbon و SPDA کرکش مشکل داشته ؟
    راستی splinter اصلا کرک نداشت (من اورجینالشو خریدم).

به هر حال من جفت بازی ها رو تموم کردم اما می ترسم سیستمم (مخصولا کارت گرافیکم) مشکل داشته باشه که اون طوری ارور می ده .

میشه ایراد از VGA باشه ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •