تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 222 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
    ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون

2. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا یک سوال دیگه من بازی رو نصب کردم از اول یعنی تمام پچ هارو پاک کردم و از اول بازی رو نصب کردم بعدش سریال اصل رو هم به دادم و بازی رو کرک کردم.البته قبلش پچ 1.4 رو نصب کردم و وقتی کرکش کردم حالا که میخوام باز کنم گیم رو همون اول error technical difficult میده

4. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

عجب یعنی اینا که آنلاین بازی می کنن همون زیرو یا جنرال دو اصلی به بدون دستکاری رو بازی می کنند.
    ممنون من پک 1.4 رو هم نصب کردم.پس یعنی هیچ پچی نصب نکنم و با همون جنرال 2 بازی کنم ممنون
    سلام بله دقیقا مگر اینکه یک گروه بشید و همتون یک مد را نصب کنید .

6. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا یک سوال دیگه من بازی رو نصب کردم از اول یعنی تمام پچ هارو پاک کردم و از اول بازی رو نصب کردم بعدش سریال اصل رو هم به دادم و بازی رو کرک کردم.البته قبلش پچ 1.4 رو نصب کردم و وقتی کرکش کردم حالا که میخوام باز کنم گیم رو همون اول error technical difficult میده
    اول بازی را نصب کنید بعد کرک را و سپس آپدیت یا همون پک 1.04 را نصب کنید
    موفق باشید

8. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام وخسته نباشیدبه آقای منصوری ودوستان،آقای منصوری اون پک گرافیکی که تیم شما برروی آن کارمیکنند را میتوانید برای نوروز آماده سازی کنید یا خیر خیلی از بچه ها چه داخل انجمن چه خارج دنبال چنین پک گرافیکی میباشند (منظورهمان پک گرافیکی که درنبرد نهائی استفاده شده میباشد) با تشکر فراوان

10. 2 کاربر از DASTMARABEGIR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام وخسته نباشیدبه آقای منصوری ودوستان،آقای منصوری اون پک گرافیکی که تیم شما برروی آن کارمیکنند را میتوانید برای نوروز آماده سازی کنید یا خیر خیلی از بچه ها چه داخل انجمن چه خارج دنبال چنین پک گرافیکی میباشند (منظورهمان پک گرافیکی که درنبرد نهائی استفاده شده میباشد) با تشکر فراوان
    سلام نه متاسفانه نمی تونیم آماداش کنیم ضمنا بازی نبر د نهایی بر ای دانلود نیست و قر ار ه به صورت مستقل از طریق شر کت لو ح زرین نیکان در دو دی وی دی عر ضه بشه به خاطر همین حجم بازی حدو د 9 گیگ میشه دلیلش هم اینه که بازی بسیار تعقیز ات اساسی کرده هم از لحاظ گرافیکی هم از لحاظ فنی و تجهیزات ... انشا الله تابستان عرضه خواهد شد ...

12. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من تازه عضو شدم . خودم قدرتها و محدودیت های جنرالو تغییر دادم حتی برای مثال برای black lutos چین اسلحه گذاشتم ولی اگه میشه یه لطفی بکنید و یه راهنمایی بکنید تا بتونم یه تانک یا یه اسلحه و موشک جدید اضافه کنم
    هر کی میتونه کمک کنه لطفا
    با تشکر

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دیر گفتم

ولی عید همه دوستان مبارک خدایا سال نیک به همه انسان ها ودوستانمام هدیه کن
    یاعلی

15. 2 کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید :

با هزار بدبختی سی دی های جنرالز 1 و 2 (ZH) رو پیدا و نصب کردم ( ویندوز 7 ) .

الان جنرالز درست شده ولی جنرالز ZH بازی نمیشه . هر کاری هم که فکر بکنید کردم و همه کرک ها رو هم امتحان کردم .

برام خیلی مهمه این بازی نوستالژیک رو یه بار دیگه به یاد جوونیام بازی کنم

ارور " تکنبکال دیفیکالتی . . . " میده

از همتون ممنونم
    سلام سال نو مبارک

من نمی دو نم شما چیکار کردی این مشکل می تونه دلایل زیادی داشته باشه من تا اونجا که بتونم دو نه دو نه مشکلات را می گم و راه حل هاشو : آیا مد روی بازی نصب کردید ؟
    اگر این کار را کردید حتما باید تمام فا یل های مد های قبلی را پا ک کنید تا ارور ند هد .
    اگر از قبل روی این سیستمون بازی جنرالها را نصب داشته اید بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این طر یق ریجستر گذشته را پاکسازی بفر ماید .
    بر ای در یافت آپدیت آخر و کرک بدون ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم در یافت و امتحان بفر ماید .

اگه ویندوزتون سون هستش و بازی ران نمیشه بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اندازه صفحه نمایش خو دتون را می تونید تعقییر بدید و هم رزو لشن و هم بازی ران میشه
    دلیل دیگه می تونه نصب نقشه های غیر استا ندارد باشه با ید در صور ت نصب و مشاهده ارور به این آدرس بر وید:

My Documents/Command and Conquer Generals Zero Hour/ Data/Maps

و در پوشه :Maps نقشه ها را حذف کنید و دو باره ران کنید .

دلیل دیگه باقی مو ندن فایل پو شه : INI در است . بر ید به پو شه نصب بازی و داخل پو شه ata شوید و بر ید درون پو شه :INI نباید هیچ فایلی باشه .

چیز دیگه ای به نظر م نمی رسه و لی اگه همه اینها را امتحان فر مو دید و لی باز نشد بازی را کاملا آنیستال بفر ماید و ریجستر بازی را پا کسازی بفر ماید و دو باره نصب کنید .
    د رضمن می تونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی جنرال یک و جنرال زرو را با حجم کم دادنولد بفر ماید که در سلامتش شک ندارم .
    امید وارم مشکل بر طرف بشه

17. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض رفع اشکال

با عرض سلام و خسته نباشید به آقای منصوری و دوستان آقای منصوری مد کلد وار کرایسیس را نصب کردم ولی هنگامی که برروی آیکن مد کلیک میکنم پیغام ترمینیتد اپلیکیشن را میدهد و وارو بازی نمی شود اگر برای رفع مشکل راه حلی هست ذکر کنید با تشکر فراوان و بی صبرانه منتظر نبرد نهایی هستیم به امید دیدار

19. 2 کاربر از DASTMARABEGIR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •