تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 3195 اولاول ... 931431831891901911921931941951961972032432936931193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا سلام بالاخره خریدم!! عجب چیزیه. یه الایت با ریجن j ( به حرف شما گوش کردم آقا p3yman ) با یه اینترکول با پنجتا بازی شد 650 . ولی باور نکردنیه هاردش 120 گیگه !! و یه چیز از همه مهم تر اینکه سال ساخت دستگاه 2008 هستش و وقتی دستگاه رو اوورد پلمپ خود کارخونه بود چون کپی خور نشده بود و همونجا کپی خورش کرد . اما دو چیز خیلی حالمو گرفت: 1- درایو دستگاه بنکیو ، 2- تو تلوزیون معمولی اصلا حال نمیده تو lcd یه چیز دیگس. حالا یه سوال ، میشه وصلش کرد به pc و چیز میز ریخت توش ؟ اگه میشه با چی و چطوری ؟ ( آخه 120 گیگ هارد خیلی خیلی زیاده ) راستی امروز نزدیک 4 یا 5 ساعت روشن بود دست زدم پشتش اصلا داغ نکرده بود ایول بابا مایکرو جون ، پرو استریتشو امروز بازی کردم کفم برید !! واقعا یه غوله!! حالا بهم تبریک نمیگید ...
    Last edited by bmwm3gtr; 19-06-2008 at 23:18.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقای bmw تبریک میگم انشا الاه فنش همیشه برات بچرخه فقط چندتا موضوع:
    1_ایا دستگاه شما فالکونه که میگید مشکل کرمایی نداره؟؟
    2_ایا بنظر شما با دست گذاشتن به پشت کیس میتونین بفهمین دستگاه چقدر گرم کرده ...اگه میشه بگین منم یاد بگیرم
    3_کنسولتون رو از کجا خریدین اگه میشه شمارشم لطف کنین بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

salam aghaalan ELITE chandE?????

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا سلام بالاخره خریدم!! عجب چیزیه. یه الایت با ریجن j ( به حرف شما گوش کردم آقا p3yman ) با یه اینترکول با پنجتا بازی شد 650 . ولی باور نکردنیه هاردش 120 گیگه !! و یه چیز از همه مهم تر اینکه سال ساخت دستگاه 2008 هستش و وقتی دستگاه رو اوورد پلمپ خود کارخونه بود چون کپی خور نشده بود و همونجا کپی خورش کرد . اما دو چیز خیلی حالمو گرفت: 1- درایو دستگاه بنکیو ، 2- تو تلوزیون معمولی اصلا حال نمیده تو lcd یه چیز دیگس. حالا یه سوال ، میشه وصلش کرد به pc و چیز میز ریخت توش ؟ اگه میشه با چی و چطوری ؟ ( آخه 120 گیگ هارد خیلی خیلی زیاده ) راستی امروز نزدیک 4 یا 5 ساعت روشن بود دست زدم پشتش اصلا داغ نکرده بود ایول بابا مایکرو جون ، پرو استریتشو امروز بازی کردم کفم برید !! واقعا یه غوله!! حالا بهم تبریک نمیگید ...
    اولا تبريک بهت ميگم...انشاءا... واست خوب کار کنه...
    انتقال فايل به کنسول انگار دنگ وفنگ داره(من دقيقا نميدونم.اگه اشتباه گفتم بقيه اساتيد اصلاح کنند)اما ميتوني از يک فلش استفاده کني و هر چي آهنگ و فيلم روشه با کنسول ببيني...حتي ميتوني بذاري آهنگ اجرا بشه در حالي که داري بازي ميکني.(اين خيلي حال ميده)...
    يه نکته،اون اينتر کول رو حتما هميشه نصب کن...تا يکي ،دو هفته اول اصلا بدون اينتر کول هم کار کنه،هيچي نميشه ولي بعد از يه مدت بدون اون مثل آدم بدون رمق ميشه...
    واسه اينم که حال بيشتري ببري خوب کنسول رو وصل کن به مانيتورت(اگه LCD باشه که محشره) ،فقط واسه اين کار به يک کابل VGA نيازداري...که نحوه وصل کردن کنسول به مانيتور هم تو صفحه اصلي تاپيک ((همه چيز راجع به کنسول ها)) اومده...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

منم تبریک میگم...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بازی خور مثل خودم....سوالی داشتم اگه دوستان لطف کنن راهنماییم کنن..1_اینکه یه dvd بازی چطور میتونه به لنز دستگاه صدمه بزنه؟2_من از کجا بدونم که مثلا فلان dvd ممکنه به کنسولم صدمه بزنه3_اینکه مگه یه cd بازی برای یه فروشنده چقدر مایه میخوره که همه جا زیر 5 تومن نیست و ایا یه روزی میرسه که مثل ps2 سی دی بازی بشه دورو ور 1000_2000 تومن??
    سلام.
    1 - دیسک نامرغوب، جنس نامرغوب داره و این باعث میشه درایو برای خوندن دیسک بیشتر و با سرعت بالاتری بچرخه. و این در دراز مدت باعث ضعیف شدن لنز میشه. توجه کنید خراب نمیکنه لنز رو.
    2 - قبلا هم عرض کرده بودم ... برای این کار باید از خرید دیسکهای نامرغوب جلوگیری کرد و بهترین دیسک که همون ورباتیمه استفاده کرد.
    3 - دوست عزیز بیشتر فروشنده ها این بازی ها رو از اینترنت دانلود میکنن و در تعداد بالا بر روی دیسک رایت میکنن ... الان هم باید به همین قیمت فروخته بشه! چون این دیسک ها عملا تفوتی با دیسک هایps2 ندارن. فقط ظرفیت بالاتری دارن.

سلام......
    تبریک میگم! بالاخره گرفتی این 360 رو! خوبه؟
    عزیز هارد الیت 120 گیگه دیگه! ( اگه اینطوری نبود چه فرقی با پریمیوم میکرد؟! )
    1 - ببین این درایو هم اصلا بد نیست . فقط مشکلش با تکسچرهای بازی GTA ـه ... اونم بعضی هاشون.
    2 - آره دیگه ، باید تلویزیون فول hd داشته باشی ... اما به نظرم به همون مانیتور وصل کن، عالیه!
    آره به pc که وصل میشه، اما نمیشه چیزی ریخت داخلش هارد... تم، گیمرپیکچر، بازیهای آرکید و ... رو از لایو دانلود کنی..... و میشه عکس و آهنگ رو توش play کرد. (PSP هم بهش وصل میشه!).
    ببین حالا فعلا اینارو بی خیال! برو gta بازی کن و حالشو ببر!
    اتفاقا به نظرم هاردش کافیه، نه زیاد . . . چند وقت دیگه که به لایو وصل بشی، برای دانلود بازی لازم میشه. ( لازم شد برای این کنسول adsl هم بگیری البته اگه نداری )
    دیدی عزیز من به شما گفتم نگرانی وجود نداره ، اما کو گوش شنوا!
    در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم ....
    حدودا 600 هزار تومان.
    قوانین انجمنهای پی سی-ورلد رو هم از اینجا میتونید مطالعه بفرمایید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشهد بازی های 360 رو خیلی گرون می دن،8 به بالا،ضد حال می زنن به آدم ها

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پيمان جان ميشه بگي اين فروشنده ها بازي هاي Xbox رو از چه سايت يا فرومي دانلود ميکنند؟؟؟ما مگه دستمون يه وريه؟؟؟خودمون ميريم دانلود ميکنيم.روي ديسک ورباتيم هم رايت ميکنيم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

peyman joon khoondam vali fonte farsi nadaram oono 2 / 3 sal pish khoondam )

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پيمان جان ميشه بگي اين فروشنده ها بازي هاي Xbox رو از چه سايت يا فرومي دانلود ميکنند؟؟؟ما مگه دستمون يه وريه؟؟؟خودمون ميريم دانلود ميکنيم.روي ديسک ورباتيم هم رايت ميکنيم...
    بله، اما باید اینترنت پر سرعت داشت ( در حد مگ )
    بهترین هم سایتهای تورنت هستن.... مثل mininova.org یا piratebay.org و ....

peyman joon khoondam vali fonte farsi nadaram oono 2 / 3 sal pish khoondam )
    بله،معذرت فکر کردم کاربر جدید هستید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •