سلام
فكر كنم اون هم نازنين باشه ، البته من در بعضي مواقع ديدم كه بعضي از كارتها با بعضي ديگه فرق ميكنند .
سلام
فكر كنم اون هم نازنين باشه ، البته من در بعضي مواقع ديدم كه بعضي از كارتها با بعضي ديگه فرق ميكنند .
دست چینی از صدها فونت فارسی کاملا سازگار با تمامی برنامه ها و محیط ها
تعداد فونت:36
تمامی فونت ها با عدد "1" شروع می شوند،پس در لیست ها پراکنده نمی شوند و در کنار هم هر طراحی می تواند به آسانی از فونت مورد نظرش استفاده کند،
دانلود با حجم دو و نیم مگابایت این مجموعه نفیس و فوقالعاده ارزشمند:
دست چینی از صدها هزار فونت انگلیسی کاملا سازگار با تمامی برنامه ها و محیط هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکثر فونت های این مجموعه نایاب و گران قیمت هستند که با زحمت زیادی جمع آوری و مرتب شده اند....
تعداد فونت:56
تمامی فونت ها با عدد "0" شروع می شوند،پس در لیست ها پراکنده نمی شوند و در کنار هم هر طراحی می تواند به آسانی از فونت مورد نظرش استفاده کند،
دانلود با حجم 1مگابایت این مجموعه نفیس و فوقالعاده ارزشمند:
××دیگر نیازی به مقدار زیادی فونت در سیستم که سبب ساز سنگینی سیستم و موجبات سرگیجگی شما را می شود ندارید،زیرا این مجموعه جوابگوی اکثر نیازهای این حوزه هست....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید واقع شده باشد....
این فونت رو اگه پیدا کنید ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی شبیهِ همین Tahoma هست اما دیفیس شده و ...
ولی اصل فونتشم داشتم ولی نمیدونم اسمش چی بود !![]()
سلام
این فونت از گروه فونت های Mj_Casablanca ؛کاری از مجتبی کیا هست.
لینک دانلود:
بسم الله الرحمن الرحيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
djadli_soumam الصُمام ، خط عربي - جديد متوفر بوزن واحد ، قام بتصميمه عضو مكتبة الخطوط العربية الأخ الفاضل جادلي زين العابدين من الجزائر - سنة 2011 ، وقام ببرمجته الأخ الفاضل المهندس سعود الشمري عضو فريق مكتبة الخطوط العربية الخط متين البنية مضبوط الهيئة ، رشيق القوام ، هادئ الحركة ... ومتوافق ومنسجم مع خط لاتيني يناسب جمال الخط ، يعمل الخط بكل قوة على برامج التصميم من حزمة أدوبي و كوريل درو ومجموعة أوفيس ويعمل بكفائة على النظامين ويندوز و ماكنتوش ، يظهر الخط في قائمة الخطوط العربية في برامج التصميم بالبادئة djadli_soumam يعتبر هذا الخط من الخطوط العصرية الحديثة للعنونة المميزة.
دو فونت ايران سيستم و پرشين سيستم ميخواستم ( البته ممكنه هر دو يكي باشن )
ممنون
سلام
- ایران سیستم
- پرشین
دانلود:
فونت Facebook موجوده ؟
ممنون !
سلام
شما به لینک پایین مراجعه کنید:
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)