سلام دانشگاه قبولی دیگه و خودشون (دانشگاه)ok میکنن.اما اینکه دفترچه پست کنی از نظام وظیفه بپرس(من هنوزپیگیرش نشدم که بپرسم)
سلام دانشگاه قبولی دیگه و خودشون (دانشگاه)ok میکنن.اما اینکه دفترچه پست کنی از نظام وظیفه بپرس(من هنوزپیگیرش نشدم که بپرسم)
دوست عزیز این قانون برای دیپلم و زیر دیپلم هست، نه فوق لیسانس
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
معاف که نمیشی چون 10 سال غیبت داری، 3 ماه اضافه میخوری، فوق لیسانسی 16 ماهه خدمتت با 3 ماه میشه 19
چون تک پسر هم هستی شرایط داری شهر خودت خدمت میکنی...
سلام.
من کارت هوشمندمعافیت سه برادری دوره ضرورت رو یه 1 سالی هست گرفتم ، و موقع دادن مدارک باید میرفتیم اسنادرسمی و یه تعهد نامه امضا میکردیم که گفته بود من تا سه سال بعد از گرفتن کارت دوره آموزشی رو باید برم...
حالا خواستم بدونم امسال که کاردانی رو میگیرم و بعد میخوام ادامه تحصیل بدم ، مشکلی پیش نمیاد؟ (به خاطر اون تعهد)
اصلا میدونید که باید بریم ما دوره آموزشی رو یا چون کارت معافی اومده دیگه نیاز نیست؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگین.![]()
سلام دوستان نميدونم چرا تو اين سايت کسي از من تحويل نميگيره و جواب درستي بهم نميده!10 بار پست ميدم ثمري نداره!تاپيک ميزنم بسته ميشه!ولي يک بار ديگه ميزارم اگه جواب دادين دستتون درد نکنه و اگه نه بازم دستتون درد نکنه!
سلام خدمت همگي دوستان و هموطنان گل و گلاب!
بنده متولد 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی رشته علوم تجربي به سر میبرم!
من ميخوام برا سربازيم يه فکرايي بردارم خلاصه تنها روشي که فکر مي کنم ميتونم ازش استفاده کنم معافيت کفالت هست!
راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
حالا سوال من اينه که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟از نظر درسي و کنکوري سربازي رو تا کي محلت دارم ادامه تحصيل بدم؟!
من پدرم(پدرم روحاني و استاد و موسس حوزه علميه بيرجند امام خميني ره بود و سنشون هم نزديک 80 بود که عمرشون رو به شما دادن) يک سالي ميشه از دست دادم و الانم يه مادر بالاي 65 سال دارم(مادرم از نظر بيرون رفتن ميرن بيرون ولي هميشه مريض احوالن) و يه داداش و 2 آبجي بالاي 18 سال دارم که داداشم از معافيت برادر شهيد استفاده کرد و معاف شد!
سوال دومم اينه که به نظر شما با اين شرايط که گفتم من ميتونم از اين قانون کفالت استفاده کنم اگه نميشه از قوانين ديگه چي؟
و سوال سومم هم اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)
سوال چهارمم که مرتبط با سوال اول و مربوط به همين وضع اکنونم هست اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
اگه پیشنهادی به نظرتون رسید دريغ نکنید؟!
ببخشيد من اصلا از سربازي فراري نيستم و ترس و مشکلي باهاش ندارم اگه قسمتم باشه که برم و تو سخت ترين جاي دنيا خدمت کنم به روح برادر شهيم راضيم به رضاي خدا!
ولي با توجه به شرايط زندگيم و اطرافيانم بايد زودتر يه فکري برا خودم وردارم وگرنه تو اين زمونه.............................
حالا تازه به خودم اومدم که چرا درس نخوندم و.......
پس دوستان کمکم کنيد چون شديدا پشيمانم از کرده هام!
خواهش ميکنم فوري و فوتي هست!
اگه ميشه برام توضيح کامل بدين!
به خدا نوکرتونم!
حدس میزنم این سوال من تا حالا چند بار پرسیده شده باشه.
خودمم چند بار اینور اونور پرسیدم اما جواب قاطعی نگرفتم.
من دانشجو کارشناسی هستم، سال سوم.
چشمهام نزدیک بینی داره هر کدوم نزدیک به 5، هر کدوم یکی 2 درجه هم آستیگمات داره.
میتونم الان اقدام کنم برای معافی؟
(قوانین معافی چشم رو میدونم که باید 10 بشه و اینا. اما سوال اینه که الان میتونم اقدام کنم یا وایسم تا آخر درسم؟
چون یکی میگفت قوانینش عوض شده الان میتونم اقدام کنم)
مگه توی دفترچه شماره 1 کنکور ننوشته کسایی که متولد 70 هستن نیازی به فرستادن دفترچه ندارن و فقط باید در تاریخ مشخص شده توسط نظام وظیفه به خدمت اعزام بشن؟
پس چرا متولدهای 70 باید دفترچه بفرستن؟!!!
سلام.
اول خدا بیامرز پدرتونو و همچنین مادرتون رو حفظ کنه.دوست عزیز من هر چی که دونستم گفتم دوباره میگم مشکل شما نظر کاملتر میطلبه اینکه به همون جاهایی که گفتم برین اگه نمیتونین برین من برم (جدی ) ببینین اینجا دیگه فک کنم چیزی عایدتون نشه برین همون جاهای گفته شده (مخصوصا اموزش از راه دور رو برو واسه تحصیلت بیشتر راهنمایت میکنه برای کفالت هم به نظام وظیفه برین ) و همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18
ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
موفق باشین.
این تلفن رو اصلا جواب نمی دن! یا اشغاله یا برنمی دارن!همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18
ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
موفق باشین.
سلام داداش من از اول شهریور یعنی 20 روز دیگه اعزام میشه به سربازی با لیسانس عمران
منم همین شهریور درسم تموم میشه فارغ تحصیل میشم منم با لیسانس عمران .
من می خوام ارشد آزاد بدم برم ارشد بخونم اگه من ارشد بخونم و تموم کنم و داداشم هم سربازی رو تموم کنه و پدرم هم 60 سال به بالا بشه آیا من معاف میشم ؟ داداشم هم ازدواج اینا نکرده فوقش 6 سال دیگه ازدواج میکنه یعنی میگم ازدواج اینا تو کار نیست ...
آیا من می تونم معاف بشم ؟![]()
سلام
یه سوال داشتم دوستان .
این همسایه ی ما متولد 70 هستش و نیمه دوم. کنکور هم داده ولی میخواد یکسال دیگه هم بمونه . حالا سربازی بشه میخوره یا میتونه یکبار دیگه کنکور بده ؟
من هم 71 هستم و نیمه اول .
در هر دو مورد اگه کمک کنید ممنون میشم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)