تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 193 از 616 اولاول ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,921 به 1,930 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آره مطمئنم.

سلام ارسلان جان.
    طبق این من 18 دی 89 اعزامم هست. تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم و اگه نفرستم غیبت می خورم؟
    اگر هم بفرستم و دانشگاه قبول بشم، باید خودم کاری بکنم برای اعزام نشدن یا دانشگاه ردیفش می کنه؟
    ضمن این که تو دفترچه نوشته کسایی که متولد نیمه دوم سال هستن و اعزامشون هم نیمه دمومه سساله،(من 1 مهر 70 هستم و اعزامم هم نمیمه دومه) می تونن تا 18 مهر سال بعد اعزام (یعنی 18 مهر 90 برای من) اعزامشون رو عقب بندازن. خب باید برای این کار چیکار کنم؟
    سلام دانشگاه قبولی دیگه و خودشون (دانشگاه)ok میکنن.اما اینکه دفترچه پست کنی از نظام وظیفه بپرس(من هنوزپیگیرش نشدم که بپرسم)

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

متولدین 1354 اینارو معاف کردن که البته اونایی که نرفته بودن سربازی
    دوست عزیز این قانون برای دیپلم و زیر دیپلم هست، نه فوق لیسانس

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

سلام

من یه سوال از دوستان داشتم . من متولد 1354 هستم و مدرکم هم فوق لیسانسه که در سال 1379 گرفتم و از اون موقع هم بیخیال سربازی شدم ولی خوب قید پاسپورت و ... رو هم زده بودم .
    حالا میخوام ببینم من اگر برم نظام وظیفه معاف میشم ؟ جریمه میشم ؟ سربازم ؟ الانم سن پدرم بالای 59 ساله و تک پسر هستم با دو خواهر که یکیشون ازدواج کرده .

ممنون
    معاف که نمیشی چون 10 سال غیبت داری، 3 ماه اضافه میخوری، فوق لیسانسی 16 ماهه خدمتت با 3 ماه میشه 19
    چون تک پسر هم هستی شرایط داری شهر خودت خدمت میکنی...

3. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام.

من کارت هوشمند معافیت سه برادری دوره ضرورت رو یه 1 سالی هست گرفتم ، و موقع دادن مدارک باید میرفتیم اسنادرسمی و یه تعهد نامه امضا میکردیم که گفته بود من تا سه سال بعد از گرفتن کارت دوره آموزشی رو باید برم...
    حالا خواستم بدونم امسال که کاردانی رو میگیرم و بعد میخوام ادامه تحصیل بدم ، مشکلی پیش نمیاد؟ (به خاطر اون تعهد)
    اصلا میدونید که باید بریم ما دوره آموزشی رو یا چون کارت معافی اومده دیگه نیاز نیست؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگین.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان نميدونم چرا تو اين سايت کسي از من تحويل نميگيره و جواب درستي بهم نميده!10 بار پست ميدم ثمري نداره!تاپيک ميزنم بسته ميشه!ولي يک بار ديگه ميزارم اگه جواب دادين دستتون درد نکنه و اگه نه بازم دستتون درد نکنه!

سلام خدمت همگي دوستان و هموطنان گل و گلاب!
    بنده متولد 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی رشته علوم تجربي به سر میبرم!
    من ميخوام برا سربازيم يه فکرايي بردارم خلاصه تنها روشي که فکر مي کنم ميتونم ازش استفاده کنم معافيت کفالت هست!

راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
    حالا سوال من اينه که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟از نظر درسي و کنکوري سربازي رو تا کي محلت دارم ادامه تحصيل بدم؟!

من پدرم(پدرم روحاني و استاد و موسس حوزه علميه بيرجند امام خميني ره بود و سنشون هم نزديک 80 بود که عمرشون رو به شما دادن) يک سالي ميشه از دست دادم و الانم يه مادر بالاي 65 سال دارم(مادرم از نظر بيرون رفتن ميرن بيرون ولي هميشه مريض احوالن) و يه داداش و 2 آبجي بالاي 18 سال دارم که داداشم از معافيت برادر شهيد استفاده کرد و معاف شد!

سوال دومم اينه که به نظر شما با اين شرايط که گفتم من ميتونم از اين قانون کفالت استفاده کنم اگه نميشه از قوانين ديگه چي؟

و سوال سومم هم اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)

سوال چهارمم که مرتبط با سوال اول و مربوط به همين وضع اکنونم هست اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
    ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
    اگه پیشنهادی به نظرتون رسید دريغ نکنید؟!

ببخشيد من اصلا از سربازي فراري نيستم و ترس و مشکلي باهاش ندارم اگه قسمتم باشه که برم و تو سخت ترين جاي دنيا خدمت کنم به روح برادر شهيم راضيم به رضاي خدا!
    ولي با توجه به شرايط زندگيم و اطرافيانم بايد زودتر يه فکري برا خودم وردارم وگرنه تو اين زمونه.............................
    حالا تازه به خودم اومدم که چرا درس نخوندم و.......
    پس دوستان کمکم کنيد چون شديدا پشيمانم از کرده هام!
    خواهش ميکنم فوري و فوتي هست!

اگه ميشه برام توضيح کامل بدين!
    به خدا نوکرتونم!

6. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدس میزنم این سوال من تا حالا چند بار پرسیده شده باشه.
    خودمم چند بار اینور اونور پرسیدم اما جواب قاطعی نگرفتم.
    من دانشجو کارشناسی هستم، سال سوم.
    چشمهام نزدیک بینی داره هر کدوم نزدیک به 5، هر کدوم یکی 2 درجه هم آستیگمات داره.
    میتونم الان اقدام کنم برای معافی؟
    (قوانین معافی چشم رو میدونم که باید 10 بشه و اینا. اما سوال اینه که الان میتونم اقدام کنم یا وایسم تا آخر درسم؟
    چون یکی میگفت قوانینش عوض شده الان میتونم اقدام کنم)

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

مگه توی دفترچه شماره 1 کنکور ننوشته کسایی که متولد 70 هستن نیازی به فرستادن دفترچه ندارن و فقط باید در تاریخ مشخص شده توسط نظام وظیفه به خدمت اعزام بشن؟
    پس چرا متولدهای 70 باید دفترچه بفرستن؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان نميدونم چرا تو اين سايت کسي از من تحويل نميگيره و جواب درستي بهم نميده!10 بار پست ميدم ثمري نداره!تاپيک ميزنم بسته ميشه!ولي يک بار ديگه ميزارم اگه جواب دادين دستتون درد نکنه و اگه نه بازم دستتون درد نکنه!

سلام خدمت همگي دوستان و هموطنان گل و گلاب!
    بنده متولد 8/6/70 هستم و در حال حاظر در پیش دانشگاهی رشته علوم تجربي به سر میبرم!
    من ميخوام برا سربازيم يه فکرايي بردارم خلاصه تنها روشي که فکر مي کنم ميتونم ازش استفاده کنم معافيت کفالت هست!

راستشو بخواین من سومم رو یک سال و نیم افتادم و در دی ماه سال پیش وارد پیش دانشگاهی شدم و تا شهریور امسال چند تا واحد عقب مونده دارم که باید پاس بشه!
    حالا سوال من اينه که وضعیت سربازی من چه جوریاست؟آیا من میتونم کنکور سال دیگه و سال بعدتر رو امتحان بدم؟از نظر درسي و کنکوري سربازي رو تا کي محلت دارم ادامه تحصيل بدم؟!

من پدرم(پدرم روحاني و استاد و موسس حوزه علميه بيرجند امام خميني ره بود و سنشون هم نزديک 80 بود که عمرشون رو به شما دادن) يک سالي ميشه از دست دادم و الانم يه مادر بالاي 65 سال دارم(مادرم از نظر بيرون رفتن ميرن بيرون ولي هميشه مريض احوالن) و يه داداش و 2 آبجي بالاي 18 سال دارم که داداشم از معافيت برادر شهيد استفاده کرد و معاف شد!

سوال دومم اينه که به نظر شما با اين شرايط که گفتم من ميتونم از اين قانون کفالت استفاده کنم اگه نميشه از قوانين ديگه چي؟

و سوال سومم هم اگه برا شهریور انتخاب واحد نکنم چی میشه؟!(پیش دانشگاهی و واحدای عقب مونده از ترم یک و دو رو میگم چون اخه من دی وارد پیش شدم برا همین از ترم اولش همه رو تجدید شدم!)

سوال چهارمم که مرتبط با سوال اول و مربوط به همين وضع اکنونم هست اینه که من برادر شهید هستم و برادر بزرگتری هم دارم هر دو مون هم که بالای 18 هستیم. پدرم فوت کرده و مادر پیری هم دارم داداشم از روی اجبار از طریق برادر شهید معاف شده در حالی که میتونسته کفالت بشه تا من از برادر شهید استفاده کنم!
    ولی حالا اون این کار رو کرده دیگه من هیچ راهی ندارم! سوال من اینه که واقعا من راه دیگه ای ندارم؟(از چپ و راست برام میباره الهی تو را شکر)!
    اگه پیشنهادی به نظرتون رسید دريغ نکنید؟!

ببخشيد من اصلا از سربازي فراري نيستم و ترس و مشکلي باهاش ندارم اگه قسمتم باشه که برم و تو سخت ترين جاي دنيا خدمت کنم به روح برادر شهيم راضيم به رضاي خدا!
    ولي با توجه به شرايط زندگيم و اطرافيانم بايد زودتر يه فکري برا خودم وردارم وگرنه تو اين زمونه.............................
    حالا تازه به خودم اومدم که چرا درس نخوندم و.......
    پس دوستان کمکم کنيد چون شديدا پشيمانم از کرده هام!
    خواهش ميکنم فوري و فوتي هست!

اگه ميشه برام توضيح کامل بدين!
    به خدا نوکرتونم!
    سلام.
    اول خدا بیامرز پدرتونو و همچنین مادرتون رو حفظ کنه.دوست عزیز من هر چی که دونستم گفتم دوباره میگم مشکل شما نظر کاملتر میطلبه اینکه به همون جاهایی که گفتم برین اگه نمیتونین برین من برم (جدی ) ببینین اینجا دیگه فک کنم چیزی عایدتون نشه برین همون جاهای گفته شده (مخصوصا اموزش از راه دور رو برو واسه تحصیلت بیشتر راهنمایت میکنه برای کفالت هم به نظام وظیفه برین ) و همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
    ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18

ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
    موفق باشین.

10. این کاربر از arsalne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

همچنین میتونین با(مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
    ساعات پاسخگويي: همه روزه در ايام غير تعطيل صبح ها از ساعت 7 تا 13:30 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 تا 18

ضمناً ساعات پاسخگويي در روزهاي پنج شنبه از ساعت 9 تا 11:30 خواهد بود) تماس بگیرین.
    موفق باشین.
    این تلفن رو اصلا جواب نمی دن! یا اشغاله یا برنمی دارن!

12. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام داداش من از اول شهریور یعنی 20 روز دیگه اعزام میشه به سربازی با لیسانس عمران
    منم همین شهریور درسم تموم میشه فارغ تحصیل میشم منم با لیسانس عمران .
    من می خوام ارشد آزاد بدم برم ارشد بخونم اگه من ارشد بخونم و تموم کنم و داداشم هم سربازی رو تموم کنه و پدرم هم 60 سال به بالا بشه آیا من معاف میشم ؟ داداشم هم ازدواج اینا نکرده فوقش 6 سال دیگه ازدواج میکنه یعنی میگم ازدواج اینا تو کار نیست ...
    آیا من می تونم معاف بشم ؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم دوستان .
    این همسایه ی ما متولد 70 هستش و نیمه دوم. کنکور هم داده ولی میخواد یکسال دیگه هم بمونه . حالا سربازی بشه میخوره یا میتونه یکبار دیگه کنکور بده ؟
    من هم 71 هستم و نیمه اول .
    در هر دو مورد اگه کمک کنید ممنون میشم
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •