درسته مشهد 90 درصد و بالاتر از سرعت نت ایرانسل راضی نیستن اما خب واسه من موردی نداره . تازه اگه 4G استفاده کنم چی میشه ! .
خوب همون admin که میزنم میگه غلطه!
الان دقیقا مشکلت چیه؟
Sent from my LT25i
رمز ورود به تنظیمات مودم e8372 هوواوی
مودمو بزن به برق درب سیمکارتشو نبند یک کلید کوچکی توش هست برای ریست کردن تنظیماتش
ظاهرا مجبورم ریست کنم. گفتم شاید رمز برای این مودم ها غیر از ادمین باشه اخه مودم نو پلمب بود. شاید هم چون با وای فای و موبایل هستم نمیشه وارد تنظیمات شد البته مودم adslکه با موبایل هم میشه. راستی مسج که با این مودم از طریق نرم افزار خودش ارسال کنیم از شارژ سیمکارت کم میشه یا نه؟
فراتر از عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فیلم : 3 مگابایت
بعضی مواقع فقط روی ie کار میکنه دفه اول چک کردی؟
این که بدون بسته برای شما قطع و وصل میشده که یه بحث جداست شاید تو اون ساعت منطقه شما مشکل پیدا کرده بوده مثل منطقه ما که چند روز پیش همش آنتن میرفت و میومد، اما بحثی که الان هست اینه که دوستان تا قبل از خرید بسته مشکلی ندارن و به محض خریدن بسته دیتا قطع میشه و آنتن میپره
اگه بشه یکی از همین دوستانی که این مشکل رو داره برای یه مدت (مثلا یه هفته) سیمکارت رو داخل گوشی قرار بده و با همون گوشی از بسته های ساعتی استفاده کنه و ببینه که آیا باز هم این مشکل براش وجود داره یا نه البته اگه تعداد بیشتری این تست رو انجام بدن میشه نتیجه دقیق تری بدست آورد.
من خودم الان مودم ندارم وگرنه خودمم تست میکردم و نتیجه رو میگفتم اینجا
اگر این فرضیه درست باشه(این که این بسته های ساعتی فقط روی مودم ها مشکل دارن) اون موقع شاید بشه بهتر و دقیق تر برای رفع این مشکل اقدام کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)