تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1929 از 2605 اولاول ... 92914291829187919191925192619271928192919301931193219331939197920292429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,281 به 19,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دنبال این هستند که کاربرای سرویس های نامحدود را تا جائی کم کنن که به لغو کلی نامحدود منتهی شه
    از طرفی با کارشکنی در ارائه سرویس و کاهش آن به یک سوم هزینه منابع مخابرات را کم کرده ولی این منفعت یکطرفه مخابرات هست (در هزینه های درج شده در قبوض مشترکین اعمال نمی شود) بالاخره در این هرج و مرج سوء استفاده منابع مالی عموم این سازمان هم خواسته بی نصیب نماند.
    دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید؟ منم نامحدود داشتم که اسفند جمعش کردم و الان تازه دارم میفهمم نت یعنی چی ،الان شرکت ها سرعت های خیلی خوبی میدن .با مخابرات سرعت ۶۴ کیلوبایت بود ولی الان حداقل ۷۰۰ و ۸۰۰ کیلوبایت ،گاهی حتی ۱.۵ مگ ، شرکت ها جشنواره های خوبی میذارن ،های وب و پیشگامان هم بسته های زمان دار داره برید با سرعت بالا کیف کنید خودتون رو به خاطر ۶۴ کیلوبایت محدود نکنید.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان آیا تلفنی میشه درخواست تخلیه داد و چقدر طول میکشه پول ماهانه به اندازه روزهایی که مصرف شده محاسبه میشه یا پول این ماه کامل میاد رو قبض در صورت تخلیه؟
    تخلیه خط به صورت کتبی و با درخواست صاحب خط امکان پذیره. تا روزی که خط در رانژه باشه حساب میکنن. معمولا کمتر از یک هفته شایدم یکی دو روزه انجام بدن. قبل از این کار پیگیری کنید که شرکت های دیگه امکان سرویس دهی بهتون دارن یا خیر. در غیر این صورت میمونه باقی طرح های حجمی مخابرات یا اینترنت 3g و 4g و وایرلس.

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید؟ منم نامحدود داشتم که اسفند جمعش کردم و الان تازه دارم میفهمم نت یعنی چی ،الان شرکت ها سرعت های خیلی خوبی میدن .با مخابرات سرعت ۶۴ کیلوبایت بود ولی الان حداقل ۷۰۰ و ۸۰۰ کیلوبایت ،گاهی حتی ۱.۵ مگ ، شرکت ها جشنواره های خوبی میذارن ،های وب و پیشگامان هم بسته های زمان دار داره برید با سرعت بالا کیف کنید خودتون رو به خاطر ۶۴ کیلوبایت محدود نکنید.

متاسفانه مشکل همینجاست که از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم ای دی اس ال بگیریم خودم یک سال به همه شرکت ها درخواست دادم بعد از یک هفته بررسی گفتن فیبر نوریه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات انحصاری روی فیبر نوری خدمات میده وگرنه این همه عذاب رو چند سال به جونمون نمیخریدیم
    الان من دارم مبین نت و ایرانسل رو تعرفه هاشونو نگاه میکنم ایرانسل نسل جدید اینترنت 4 و 4.5g به شدت تعرفه هاش گرونه اما مودم های خوبی داره و 50 درصد تخفیف گذاشته مبین نت تعرفه هاش خوبه اما یک مودم برای نسل جدید داره که اونم تو سایت قیمتشو نزده نگرانی من پینگه فعلا دارم تحقیق میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

متاسفانه مشکل همینجاست که از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم ای دی اس ال بگیریم خودم یک سال به همه شرکت ها درخواست دادم بعد از یک هفته بررسی گفتن فیبر نوریه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات انحصاری روی فیبر نوری خدمات میده وگرنه این همه عذاب رو چند سال به جونمون نمیخریدیم
    الان من دارم مبین نت و ایرانسل رو تعرفه هاشونو نگاه میکنم ایرانسل نسل جدید اینترنت 4 و 4.5g ایرانسل به دشت تعرفه هاش گرونه اما مودم های خوبی داره و 50 درصد تخفیف گذاشته مبین نت تعرفه هاش خوبه اما یک مودم برای نسل جدید داره که اونم تو سایت قیمتشو نزده نگرانی من پینگه فعلا دارم تحقیق میکنم
    ببین آنتن دهی خونتون چطوره از بین سه تا اپراتور ،انتخاب کن و نت بگیر ،اگر خودت تنهایی که مشکل حله ،اگر هم خانواده نت میخوان ،ی نت واسشون از مخابرات بزن ،دیگه.مجبوری بیای حجمی ، و دانلودهاتو با موبایل انجام بده .

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی اینجا هست که تونسته باشه تلفنی درخواست تخلیه داده باشه؟ مرکز از اینجا دوره و صاحب خط توان رفتن به اونجارو نداره ،موقع درخواست سرویس هم همینو میگفتن که فقط حضوری اما اینقدر زنگ زدم تا یه خانوم محترم کارمو راه انداخت حتی مدارک هم از من نگرفتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تلفنی نمیدونم ،اما پول اینترنت به تعداد روزهایی که استفاده کردید میاد.
    ممنون از جواب

این مورد رو مطمئن هستید؟
    چون من ممکنه کنسلیم بیوفته اوایل ماه بعد. میترسم چون سرویسم پیش پرداخت هست بیخودی دو ماه بیاد رو قبض

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ممنون از جواب

این مورد رو مطمئن هستید؟
    چون من ممکنه کنسلیم بیوفته اوایل ماه بعد. میترسم چون سرویسم پیش پرداخت هست بیخودی دو ماه بیاد رو قبض
    راستش این مخابرات بی حساب کتاب ترین شرکته .باید از ۲۰۲۰ بپرسید.

9. 2 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باور کنید که ما دوست داریم که کیف کنیم ولی مخابرات نمیخواد ما کیف کنیم. حتی درخواست خط جدید دادم برای این که شاید بتونم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم اما نشد. وگرنه نقد نقد بخوام حساب کنم همین الان های وب و پارس انلاین تو کوچه ما حرف نداره. دوبله هم حاظرم پرداخت کنم برای adsl ولی نمیخوان حال کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوتا مشکل اساسی هست
    یکی تماشای آنلاین ویدئو و اون یکی هم دانلود
    حالا گیرم واسه دانلود برم پارس انلاین و از دانلود شبانه استفاده کنم. با دوری یوتوب چه کنم؟
    باور کنید که ما دوست داریم که کیف کنیم ولی مخابرات نمیخواد ما کیف کنیم. حتی درخواست خط جدید دادم برای این که شاید بتونم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم اما نشد. وگرنه نقد نقد بخوام حساب کنم همین الان های وب و پارس انلاین تو کوچه ما حرف نداره. دوبله هم حاظرم پرداخت کنم برای adsl ولی نمیخوان حال کنیم.
    شما خطتون رو جدید گرفتید که شرکت های دیگه سرویس نمیدن؟
    فرقش با بقیه تو کوچه تون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درک میکنم ،من هم مث شما از نت محرومم و بجز پارس آنلاین و شاتل خطم هیچی پشتیبانی نمیکنه ، دوماه شاتل بودم که به دلیل حجم دزدی شدید جمعش کردم و باز مجبور شدم برگشتم مخابرات ، تنها انتخابم میمونه پارس آنلاین که اون هم میگه پورت خالی ندارم و بالاجبار باز اومدم مخابرات با این نت بی کیفیت و از شرکت هایی مثل های وب و پیشگامان و ... محرومم ، اما خب باز اپراتورهای موبایل برای دانلود بدک نیستن

13. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •