تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1929 از 2199 اولاول ... 9291429182918791919192519261927192819291930193119321933193919792029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,281 به 19,290 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورتون سرعتتون کمه ست دیگه نه؟

تا چند میاد مثلا؟؟؟

خوب از کجا بخرم؟ ادرس میدی؟
    نه منظورم سرعتت بالا باشه
    اگه از سرور های ایرانی سرعت بالا داری اما از سرور های خارجی سرعتت کمه با این کار سرعتت خوب میشه
    اما اگه با سرور داخلی هم سرعتت کمه دیگه نمیشه کاریش کرد
    برای خرید هم اینو توی گوگل سرچ کن
    فروش اکانت idownload برات میاد

2. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه از سرور های ایرانی سرعت بالا داری اما از سرور های خارجی سرعتت کمه با این کار سرعتت خوب میشه

مشکل اینجاست که برای من سرعت سرور ایرانی و خارجی یکی بود و هر دو هم کمتر از حد معمول یعنی حدود صد کیلوبایت هست که الان تست کردم. با این حساب همچین چیزهایی برای من یکی بدرد نمی‌خوره.
    بماند یعنی اگه برای من سرعت داخل و خارج یکی هست آیا می‌شه برای یه کاربر دیگه مبین‌نت این سرعت فرق کنه؟ هر چی باشه بالاخره هر دو از یه سرور استفاده می‌کنیم. البته به شرط یکی بودن شهر.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مشکل اینجاست که برای من سرعت سرور ایرانی و خارجی یکی بود و هر دو هم کمتر از حد معمول یعنی حدود صد کیلوبایت هست که الان تست کردم. با این حساب همچین چیزهایی برای من یکی بدرد نمی‌خوره.
    بماند یعنی اگه برای من سرعت داخل و خارج یکی هست آیا می‌شه برای یه کاربر دیگه مبین‌نت این سرعت فرق کنه؟ هر چی باشه بالاخره هر دو از یه سرور استفاده می‌کنیم. البته به شرط یکی بودن شهر.
    می تونه فرق کنه چون به چیزهای دیگه مثل ترافیک پهنای باند و کیفیت اینترنت ای پی شما فرق می کنه

احتمالا زیاد مشکل شما از کمبود پهنای باند دکل بخاطر شلوغی اون هست. به غیر از این بخاطر تعداد زاید شرکت های طرف قرارداد مبین نت و ای پی های مختلف می تونه سرعت و کیفیت متفاوت باشه

بغیر از اینها اگه فرض کنیم همه اینها برای دو نفر یکسان باشه باز مسیر تریس دو نفر می تونه متفاوت باشه که در نتیجه باعث متفاوت بودن پینگ و سرعت هم خواهد بود چون دادن مسیر دسترسی دست هیچ شرکتی نیست و فقط دست سازمان زیرساخت

هست

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من روزانه مبین رو با اکانت تست البته ، همه جوره تست کردم
    ولی اصلا ازش بخاری نمیاد بیرون یعنی سرعتش تغییری نکرد حتی چند کیلوبایت کمتر شد
    ظاهرا برای مبین نت از این روش امیدی نیست

اگه کسی شبانه رو تست کرد خبرشو بده
    Last edited by *Forgotten*; 11-12-2013 at 10:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دریافت می‌شه حدود ۷۰۲ مگابایت و ارسال حدود ۴ مگابایت. بعد هم این بخش میزان تبادل اطلاعات از آخرین روشن و خاموش شدن رو نشون می‌ده. هر بار مودم رو روشن و خاموش کنید یا از طریق کنترل‌پنل مودم اون رو ریستارت کنید،‌ این کنتور صفر می‌شه. اما قطع با کلید Disconnect From Network یا قطع و وصل اتوماتیک از طرف خود شبکه اون بخش رو صفر نمی‌کنه. مگه قطع و وصل از دکل جوری باشه که انگار مودم ریستارت شده و مجدد کنتور رو صفر می‌کنه.
    خوب اگه برق بره بیاد هم پس صفر میشه .
    حالا من چجوری میتونم کنترل کنم که در ماه یا سال چه میزان حجم از طریق وایرلس مودم مصرف شده ؟ برنامه ای چیزی هست که با خاموش روشن شدن صفر نشه .
    چون ما تو خونه اینترنت رو شر کردیم خودمم فقط lan وصل میشم ولی بقیه از وایرلس . اینجوری من امار ندارم هزینه بقیه رو هم باید بدم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خوب اگه برق بره بیاد هم پس صفر میشه .
    حالا من چجوری میتونم کنترل کنم که در ماه یا سال چه میزان حجم از طریق وایرلس مودم مصرف شده ؟ برنامه ای چیزی هست که با خاموش روشن شدن صفر نشه .
    چون ما تو خونه اینترنت رو شر کردیم خودمم فقط lan وصل میشم ولی بقیه از وایرلس . اینجوری من امار ندارم هزینه بقیه رو هم باید بدم
    می تونید از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل Networx استفاده کنید (درصورتی که همه صداقت داشته باشند) و درحالت پیشرفته تر باید از روتر مخصوص که قابلیت تعیین یوزرهای مختلف رو داشته باشه کمک بگیرید.

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من روزانه مبین رو با اکانت تست البته ، همه جوره تست کردم
    ولی اصلا ازش بخاری نمیاد بیرون یعنی سرعتش تغییری نکرد حتی چند کیلوبایت کمتر شد
    ظاهرا برای مبین نت از این روش امیدی نیست

اگه کسی شبانه رو تست کرد خبرشو بده
    والا برای من که خوب جواب داده تا الان
    من 1 مگ نامحدودم از سرور ایرانی سرعتم 125 هست اما با خارجی 60 هست باید چندتا لینک بزنم تا برسه به حداکثر اما با این روش سرعت خارج مثل داخل میشه
    علاوه بر این باز کردن سایت های مثل جیمیل گوگل مپ و غیره که یکم کند باز میشن خیلی سریع باز میشن
    در کل ارزشش رو داره واسه من،شبانه تاحالا تست نکردم اصلا شبا دانلود نمیکنم هیچوقت

10. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک هفته ست سرعت روزانم شده دیال آپ :| تماس هم میگری میگه 60 نفر تو نوبتند ! امیدمون به نت روزانه بود که اونم کم کم دارن ازمون میگیرن .. پیج ها همه نصفه نیمه باز میشن یا اصن باز نمیشن .. دوران احمدی نژاد انگار مبین بهتر بود !!! )

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من 1 مگ نامحدودم از سرور ایرانی سرعتم 125 هست اما با خارجی 60 هست باید چندتا لینک بزنم تا برسه به حداکثر اما با این روش سرعت خارج مثل داخل میشه
    علاوه بر این باز کردن سایت های مثل جیمیل گوگل مپ و غیره که یکم کند باز میشن خیلی سریع باز میشن
    در کل ارزشش رو داره واسه من،شبانه تاحالا تست نکردم اصلا شبا دانلود نمیکنم هیچوقت
    کلا الان اوضاع پهنای باند کشور بحرانی شده و خیلی از ISP ها پهنای باند کم آوردن

سرویس 8 8 برای من تا حالا که چندین مرتبه استفاده کرده بودم (آخرین بار 3 ماه پیش) با لینکای خارجی همون اسمی رو میداد حالا جدیدا اینجوری شده نمیدونم

اگه جواب داده پس شبانه رو میشه امید بهش بست

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

منم با ADSL مخابرات تست کردم جواب داد. سرعت خارج بدون این روش فوقش 500 کیلوبیت برسه، اما با این روش به 1 مگ رسید. حالا اگر حسش بود با شبانه ی مبین نت هم تست میکنم.
    البته این روش به نظر من مشکوکه. فکر نکنم قابل اطمینان باشه.

14. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •