نه منظورم سرعتت بالا باشه
اگه از سرور های ایرانی سرعت بالا داری اما از سرور های خارجی سرعتت کمه با این کار سرعتت خوب میشه
اما اگه با سرور داخلی هم سرعتت کمه دیگه نمیشه کاریش کرد
برای خرید هم اینو توی گوگل سرچ کن
فروش اکانت idownload برات میاد![]()
نه منظورم سرعتت بالا باشه
اگه از سرور های ایرانی سرعت بالا داری اما از سرور های خارجی سرعتت کمه با این کار سرعتت خوب میشه
اما اگه با سرور داخلی هم سرعتت کمه دیگه نمیشه کاریش کرد
برای خرید هم اینو توی گوگل سرچ کن
فروش اکانت idownload برات میاد![]()
مشکل اینجاست که برای من سرعت سرور ایرانی و خارجی یکی بود و هر دو هم کمتر از حد معمول یعنی حدود صد کیلوبایت هست که الان تست کردم. با این حساب همچین چیزهایی برای من یکی بدرد نمیخوره.
بماند یعنی اگه برای من سرعت داخل و خارج یکی هست آیا میشه برای یه کاربر دیگه مبیننت این سرعت فرق کنه؟ هر چی باشه بالاخره هر دو از یه سرور استفاده میکنیم. البته به شرط یکی بودن شهر.
می تونه فرق کنه چون به چیزهای دیگه مثل ترافیک پهنای باند و کیفیت اینترنت ای پی شما فرق می کنه
احتمالا زیاد مشکل شما از کمبود پهنای باند دکل بخاطر شلوغی اون هست. به غیر از این بخاطر تعداد زاید شرکت های طرف قرارداد مبین نت و ای پی های مختلف می تونه سرعت و کیفیت متفاوت باشه
بغیر از اینها اگه فرض کنیم همه اینها برای دو نفر یکسان باشه باز مسیر تریس دو نفر می تونه متفاوت باشه که در نتیجه باعث متفاوت بودن پینگ و سرعت هم خواهد بود چون دادن مسیر دسترسی دست هیچ شرکتی نیست و فقط دست سازمان زیرساخت
هست
من روزانه مبین رو با اکانت تست البته ، همه جوره تست کردم
ولی اصلا ازش بخاری نمیاد بیرون یعنی سرعتش تغییری نکرد حتی چند کیلوبایت کمتر شد
ظاهرا برای مبین نت از این روش امیدی نیست
اگه کسی شبانه رو تست کرد خبرشو بده
Last edited by *Forgotten*; 11-12-2013 at 10:19.
خوب اگه برق بره بیاد هم پس صفر میشه .
حالا من چجوری میتونم کنترل کنم که در ماه یا سال چه میزان حجم از طریق وایرلس مودم مصرف شده ؟ برنامه ای چیزی هست که با خاموش روشن شدن صفر نشه .
چون ما تو خونه اینترنت رو شر کردیم خودمم فقط lan وصل میشم ولی بقیه از وایرلس . اینجوری من امار ندارم هزینه بقیه رو هم باید بدم![]()
می تونید از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل Networx استفاده کنید (درصورتی که همه صداقت داشته باشند) و درحالت پیشرفته تر باید از روتر مخصوص که قابلیت تعیین یوزرهای مختلف رو داشته باشه کمک بگیرید.
والا برای من که خوب جواب داده تا الان
من 1 مگ نامحدودم از سرور ایرانی سرعتم 125 هست اما با خارجی 60 هست باید چندتا لینک بزنم تا برسه به حداکثر اما با این روش سرعت خارج مثل داخل میشه
علاوه بر این باز کردن سایت های مثل جیمیل گوگل مپ و غیره که یکم کند باز میشن خیلی سریع باز میشن
در کل ارزشش رو داره واسه من،شبانه تاحالا تست نکردم اصلا شبا دانلود نمیکنم هیچوقت
یک هفته ست سرعت روزانم شده دیال آپ :| تماس هم میگری میگه 60 نفر تو نوبتند ! امیدمون به نت روزانه بود که اونم کم کم دارن ازمون میگیرن .. پیج ها همه نصفه نیمه باز میشن یا اصن باز نمیشن .. دوران احمدی نژاد انگار مبین بهتر بود !!!)
کلا الان اوضاع پهنای باند کشور بحرانی شده و خیلی از ISP ها پهنای باند کم آوردن
سرویس 8 8 برای من تا حالا که چندین مرتبه استفاده کرده بودم (آخرین بار 3 ماه پیش) با لینکای خارجی همون اسمی رو میداد حالا جدیدا اینجوری شده نمیدونم
اگه جواب داده پس شبانه رو میشه امید بهش بست
منم با ADSL مخابرات تست کردم جواب داد. سرعت خارج بدون این روش فوقش 500 کیلوبیت برسه، اما با این روش به 1 مگ رسید. حالا اگر حسش بود با شبانه ی مبین نت هم تست میکنم.
البته این روش به نظر من مشکوکه. فکر نکنم قابل اطمینان باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)