- - - Updated - - -
عقب هلیکس بستی جلو mx ? یا کلا پروژه تغیر کرد؟
- - - Updated - - -
عقب هلیکس بستی جلو mx ? یا کلا پروژه تغیر کرد؟
Last edited by amirhosein72; 21-11-2015 at 22:24.
سلام اقا امیرحسین عزیز
هلیکس رو واسه ماشین خانوادگی بستم بدون امپ صدای فوق العاده با کیفیتی داره
راستی امیر جان کامپ مکینتاش رو با چه قیمتی تهیه کردی؟نگفته بودی دستیم به اونور اب داری
حاجی دست مارو هم بگیر![]()
سلام به اهالی فن و دوستان با تجربه در زمینه ضبط و باند ماشین
من یه راهنمایی خیلی ساده می خام، میشه یه ضبط و باند خوب تا 400 تومن بهم معرفی کنید. فکر میکنم با این بودجه نمیشه توقع زیادی داشت، اما میخام با این بودجه بهترین صدای ممکن رو از نظر کیفیت بگیرم.
ماشین سمند هستش، اگه بلند گوهای گرد کیفیت صدا رو شهید نمیکنه ترجیحا گرد باشن.لطفا برای درهای جلو هم بلندگو پیشنهاد بدین.
رادیو پخش هم سی دی و فلش خور باشه و اندروید رو ساپورت کنه و AUX داشته باشه.یه روزگاری هم شاید خواستم آمپلی ببندم.
لطفا چند تا مدل معرفی کنید ، چون دور و بر ما همه مدل ها ممکنه پیدا نشه،پشت کوه نیستیم ها، کرجیم
معمولا سقف بودجه کم توجه دوستان با تجربه رو جلب نمیکنه، اما امیدوارم من رو از تجربشون بی نصیب نزارن.
مرسی.
سلام
اسپیکر هلیکس E69X قیمت 265-280 بسته به انصاف فروشنده
پخش هم پایونیر 1750UB
یا کن وود u21
اینا کمترین قطعاتی هست که میتونید تهیه کنید.
چه سرعنی
مرسی حمید خان
اگه فکر میکنید بودجه رو یه کم( مثلا صد) افزایش بدم میتونم پخش بهتری بگیرم راهنمایی کنید،ممنون میشم.
در مورد باندهای جلو هم میشه بگید اگه بخام باید چقدر هزینه کنم؟
سلام
امروز براتون عکسهای سیستم آقا مرتضی عزیز با آیدیه Wiera رو براتون قرار میدم.
ماشین: پراید 131
لوازم:"
پخش: کن وود 7056
کامپوننت :گلیدن RS100
کواکسیال روی طاقچه گلیدن MC609
پک برق:استریت وایرز گیج 7
سیم اسپیکر:گلیدن 2*1.5mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاءالله مبارکشون باشه.![]()
دوستان یک سوال...
یک پخش Pioneer 5250SD و آمپ Pioneer 3602 و 2 عدد باند کنوود داشتم. دزد محترم چند روز پیش پنل ضبطمو سرقت کرده. رفتم پنل رو بخرم حدود 230 تومن کف قیمتی بوده که بهم دادن. خود کفی ضبط رو هم حدود 80 تا 100 می خرن ازم. به نظرتون پنل رو بخرم بهتره یا ضبط نو دیگه تو همین حدود قیمت 300 تومن بخرم؟ اگه نظرتون ضبط دیگست، چه مدلی توصیه می کنید؟ گیج شدم..... راهنمایی می کنید!
سلام ارادت دارم
یه کن وود x400 بگیرید حدود 310
یا 3750 پایونیر اونم همین حدوده
درود حمید عزیز اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
میخوام برا ماشین پخش و باند بگیرم ولی وارد نیستم با بودجه حدود 700 تومن ماشین پراید 132
دوستان لطف کردن وپیشنهاد هایی دادند که نتیجه گیری بنده این بود: پخش آلپاین140 و کواک عقب Helix E69X و کواک جلو بجای باند فابریک Helix E4X
لطفا نظرتون رو بگید بنده به کیفیت صدا و بیس نرم و عمیق اهمیت میدم ولی برام مقدور نیست کامپ ببندم
درضمن هیچکدوم از اینایی که اسم آوردم توی شهرمون پیدا نکردم (اهواز) بعضا حتی برند هلیکس رو نمیشناختن
سایت معتبری هست که فروش اینترنتی داشته باشه اینا رو؟
Last edited by shermanpop; 22-11-2015 at 14:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)