تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1929 از 2014 اولاول ... 929142918291879191919251926192719281929193019311932193319391979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,281 به 19,290 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بائو هفته آينده با پرسپوليس ثبت مي‌كند
    خبرگزاري فارس: قرارداد هافبك فصل گذشته تيم فوتبال ابومسلم با پرسپوليس هفته آينده ثبت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو كه قرارداد داخلي خود با باشگاه پرسپوليس را امضا كرده در حال حاضر در دبي به سر مي برد.
    اين بازيكن براي استراحت به امارات رفته و شنبه هفته آينده به تهران باز مي گردد. وي به احتمال فراوان يكشنبه قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

هيچ وقت جواب سئوالم را از قطبي نگرفتم
    مصطفوي: علي‌آبادي درباره مشكلات پرسپوليس از من سئوال نكرد
    خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق پرسپوليس گفت: پس از كناره‌گيري‌ام علي‌آبادي هرگز درباره مشكلات پرسپوليس و راه حل آنها از من سئوال نكرد.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: متاسفانه پس از كناره‌گيري ام از پرسپوليس علي آبادي كه هميشه يار و ياور اين تيم بود و به من دلگرمي مي‌داد از من سئوال نكرد كه مشكلات پرسپوليس چيست و چرا اين تيم را ترك كردم.
    وي افزود: مطمئن هستم اگر حرف هاي من را گوش مي‌دادند الان وضعيت پرسپوليس اينگونه نبود و اين تيم جايگاه خوبي حتي در آسيا كسب مي‌كرد.
    مصطفوي خاطرنشان كرد: همين آقاياني كه امروز مي‌گويند بازيكنان پرسپوليس چگونه جذب شده‌اند در ابتداي فصل بارها من را تشويق مي‌كردند كه 9 بازيكن برتر ايران را در اول سال جذب كردند تا وقتي كه قطبي به ايران آمد و اين تيم را كهكشاني ناميد.
    مديرعامل سابق پرسپوليس يادآور شد: اين سئوال براي من هنوز باقي است كه چرا قطبي، پرسپوليس را با توجه به اينكه مشكلاتش را بازگو نكرد، ترك كرد و چرا دوباره به ايران برگشت. قطبي وقتي مي خواست از ايران برود گفت هرگز قصد بازگشت به ايران را ندارد اما پس از مدتي دوباره به ايران برگشت. هر وقت از او سئوال كردم كه دليل اين كارت چه بود گفت بهتر است به گذشته توجهي نكنيم.
    مصطفوي اضافه كرد: وقتي آمدن قطبي به ايران قطعي شد به كادر فني كه شامل پيرواني، ‌عابدزاده و كماسي بودند اعلام كردم اگر سرمربي تيم آنها را نخواهند پرسپوليس را بايد ترك كنند اما خوشبختانه قطبي همه آنها تائيد كرد و مشكلي در اين باره نداشتيم اما باز هم مي گويند من اين كادر فني را انتخاب كردم كه واقعا جاي تاسف دارد.
    مديرعامل سابق پرسپوليس در خصوص استعفايش گفت: دوست نداشتم تا به امروز به دليل حضور پرسپوليس در مسابقات مختلف حرفي بزنم. من پس از بازي با ذوب‌آهن و همچنين ملوان استعفاي خودم را داده بودم. همه كارها را مديرعامل نمي‌توانست انجام دهد و دست‌هايي در اين بين بود كه مشكلاتي به وجود آورده بود.
    وي افزود: در طول 40 سال زندگي فوتبالي‌ام برخورد بدي كه در پرسپوليس با من شد را هرگز فراموش نمي‌كنم. به نظرم اين كار اصلا درست نبود. من هيچ وقت از فوتبال دور نيستم و علاقه‌اي هم به چسبيدن به ميز و پست و مقام ندارم اما معتقدم كه از پير فوتبال سواستفاده شد.
    مصطفوي تاكيد كرد: ‌مردم بدانند كه من مدير غيرفوتبالي نبودم و با توجه به اينكه خيلي از ابزارها عليه من بسيج شده بود، پرسپوليس را در رده سوم با تفاضل گل به مديرعامل بعدي تحويل دادم و كارنامه بدي نداشتم. اما فكر مي‌كنم كه اگر الان بودم چه بلايي سر من مي‌آوردند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از عقد قرارداد با پرسپوليس
    شكوري: به آرزوي دوران كودكي‌ام رسيدم
    خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سرانجام به آرزويي كه داشتم؛ رسيدم.

ابراهيم شكوري پس از عقد قرارداد 2 ساله با پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: مي‌دانم كه تيم هاي بزرگ حاشيه هاي زيادي دارند. من سعي مي‌كنم براي موفقيت در پرسپوليس و زندگي فوتبالي‌ام از حاشيه‌هاي اين تيم دور باشم تا بتوانم سمت چپ خط دفاعي پرسپوليس را در صورت اعتماد كادر فني به منطقه غير قابل نفوذ تبديل كنم.
    وي افزود: همه فوتباليست ها آرزو دارند روزي به پرسپوليس بيايند. من هم تمام تلاش خودم را انجام دادم تا اينكه به خواسته‌ام رسيدم و باتلاشي كه انجام دادم مزد زحماتم را گرفتم. من از بچگي يك پرسپوليسي بودم و هميشه آرزو مي‌كردم پيراهن با ارزش اين تيم را يك روز بپوشم.
    شكوري ادامه داد: يك سال مصدوميت بدي داشتم و براي اينكه به فوتبال برگردم به پيام مشهد رفتم كه سال خوبي براي زندگي فوتبالي من بود اما متاسفانه با توجه به مشكلات زيادي كه در پيام بود با تفاضل گل كمتر با ليگ برتر خداحافظي كرديم.
    مدافع پرسپوليس خاطرنشان كرد: در تيم هاي جوانان و بزرگسالان سايپا توپ زده‌ام و كارنامه بدي در سايپا ندارم اما مي‌دانم حالا كه در پرسپوليس هستم شرايط فرق دارد و بايد سعي كنم تا به اهداف بزرگم كه حضور در تيم ملي است؛ برسم.
    وي در خصوص ساير مدافعان پرسپوليس گفت: مدافعان بزرگي در پرسپوليس حضور دارند كه من به تمام آنها احترام مي‌گذارم اما اگر رقابت نباشد فوتبال معني نمي‌دهد. به همين دليل از آنها كمك مي‌خواهم تا در جناح چپ پرسپوليس موفق باشم و در مرحله بعدي با آنها رقابت سالمي انجام دهم.
    شكوري تاكيد كرد: اميدوارم هواداران من را به عنوان يك پرسپوليسي قبول كنند و هميشه آرزو دارم كه روزي براي موفقيت تيم خودم تاثير گذار باشم. معتقدم پوشيدن پيراهن پرسپوليس بيشتر از پول و خيلي چيزهاي ديگر ارزش دارد.
    وي درباره اينكه اعلام شده بازيكناني كه تيم هايشان به ليگ يك سقوط كرده اند، سهميه ليگ برتري محسوب مي شوند؛ يادآور شد: اينگونه نيست و من سهميه ليگ برتري محسوب نمي شوم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امسال دارن بهتر بازیکن می گیرن

الان فقط احتیاج به یه دروازهبان دوم خوب
    یه مدافع وسط (عقیلی)
    یه بازیساز (جباری .البته فکر کنم ارفی و با ئو هم بتونه توی این پست بازی کنن )
    اگه توره بره یه مهاجم هم می خواهیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

اکبری هم کارش درسته...!
    دفاعمون ردیف شد...!
    ولی اگه دنیزلی بیاد واقعا یا عقلش کمه یا خیلی کارش درسته...!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اینکه دنیزلی کارش درسته هیچ شکی نیست. همین الان یه نگاهی به کارنامه این مربی توی ایران بندازین.
    سالی که با پاس بود به خاطر 1 امتیاز قهرمان نشد. اون یک امتیاز هم به خاطر حواشی بود که توی بازی با ذوب آهن داشتن و دنیزلی به اصفهان نرفت تا تیمش مساوی بگیره.
    سالی که با پرسپولیس خودمون بود قهرمانی لیگ رو با 2 امتیاز کمتر از دست دادیم. توی همون سال یکبار استق رو بردیم و یکبار هم به زور باهامون مساوی کردن.
    قهرمانی جام حذفی رو اون داور عوضی از چنگمون بیرون آورد.
    حتی تیم قهرمان قطبی هم با اون همه بازیکن به اندازه تیم دنیزلی روون و قشنگ بازی نمیکرد.
    دنیزلی فوق مربیه!! من هیچکس رو به اندازه اون توی مربیهای فوتبالی که به این کشور اومدن قبول ندارم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که حالم از این شیث به هم میخوره
    اصلا در حد پرسپولیس نیست...وقتی میره جلو دیگه بر نمیگرده
    خیلی هم ادعا داره در حالی که هیچی حالیش نیست

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من که حالم از این شیث به هم میخوره
    اصلا در حد پرسپولیس نیست...وقتی میره جلو دیگه بر نمیگرده
    خیلی هم ادعا داره در حالی که هیچی حالیش نیست
    اره خریدش اشتباه است
    اصلا ادب هم نداره از رهبری فرد بدتر است

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آرفی خودش هم گلزنه هم بازیسازه هم ضربه آزادا را به بهترین صورت می زنه.
    حالا توره اگه می خواد بره, بره.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

یه چیزی!
    دنیزلی بشیکتاش رو بعد از 6 سال قهرمان ترکیه کرد.
    البته جام حذفی رو هم گرفت .
    یک فصل کاملا" موفق !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •