باز دوباره سرعت نامحدودا رو کم کردن؟ سرعت من شده 128
باز دوباره سرعت نامحدودا رو کم کردن؟ سرعت من شده 128
بله. سرویس 512 نامحدود من تبدیل شده به 128. تماس گرفتم اپراتور میگه شامل طرح مصرف منصفانه شدی و باید تا ابتدای ماه آینده صبر تا کنی تا ریست بشه. بعد هم داستان 25 گیگ و محدودیت دوباره! به نظر میاد که اپراتورهای 2020 سلیقه ای عمل می کنند از پشت خط صداشون میومد که طرف می خواست پروفایل را تغییر بده ولی یکی بهش گفت که بگو مصرف منصفانه اجرا شده. 512 چیه که بخواد منصفانه هم باشه! شکایت به 195 فایده داره؟ اگر نه که سر ماه تخلیه میکنم و میرم از سیم کارت استفاده می کنم و قید ADSL را هم میزنم.
منم زنگ زدم 2020 اولش که 10 دقیقه وقتمو گرفت گقت من دارم تست می کنم سرعت شما 512 هست و مشکل از خودتونه و از ما اصرار و از اون انکار تا بالاخره با بالا تماس گرفت گفت مشکل از مخابراته! و باید صبر کنید درست بشه و تاریخ دقیق هم نگفت که کی درست میشه و حرفی هم از طرح منصفانه نزد.
از اواخر اسفند تا اوایل فروردین هم یه هفته ای همه نامحدودها همینجوری شده بود
این یه ترفند کثیفه برای فراری دادن نامحدودای مخابرات چون براشون سود کمتری داره و کمتر می تونن کلاه برداری کنن
برای منم همین طور بود هی میذاشت رو هلد، می رفت مشورت می کرد.با توجه به گفتگوی شما با 2020 و تجربه خودم که اواخر اسفند تماس گرفته بودم اپراتور یک دقیقه ای پروفایل را برگردوند به 512 و مشکل حل شده بود، نتیجه می گیرم حل این مشکل می تونه در دستان یک اپراتور 2020 مهربان و دلسوز باشه!
در مورد ترفند هم با شما موافقم، از کمپینهای با طعم تابستان و انار رسیدند به این مدل کلاهبرداری...
کاش به این هم فکر می کردند که در حال حاضر تنها کاربرد/کارکرد خط تلفن ثابت برای برخی مثل من همین ADSL نامحدوده.
حالا مجبورم تا زمانی که سرعت برگرده به حالت عادی 24 ساعته دانلود کنم و سنگر نامحدود را حفظ کنم.
پ.ن. دکمه سپاس/تشکر رو پیدا نکردم.
سرعت دانلود رسیده 18 دیشب زدم دانلود صبح پاشدم دیدم 300مگ دانلود شده لعنت به این زندگی مثل اینکه وقت کوچ کردن رسیده
برای اولین بار 512 من شده 128 . آخه با 15 کیلوبایت زپرتی این دوره زمونه چه کاری میشه کرد. با این سرعت حتی صفحه ecare مخابرات به زور باز میشه وای به حال باقی وب. الان جمعیت نامحدود مخابرات نسبت به 2 سال پیش خیلی کمتر شده و پیگیری کسانی که نامحدود دارن هم به همون نسبت کم زور تر شده.
هر دم از این باغ بری میرسد
توضیحات با سلام سرعت اینترنت 512 بنده از نیمه شب 18 03 96 به 128 کاهش یافته لطفا پیگیری کردد با تشکر
حالت تیکت در انتظار بررسی سرویس پاسخ طبق قرارداد با مخابرت مصرف غیر منصفنانه
Last edited by MahZi; 08-06-2017 at 12:32.
دنبال این هستند که کاربرای سرویس های نامحدود را تا جائی کم کنن که به لغو کلی نامحدود منتهی شه
از طرفی با کارشکنی در ارائه سرویس و کاهش آن به یک سوم هزینه منابع مخابرات را کم کرده ولی این منفعت یکطرفه مخابرات هست (در هزینه های درج شده در قبوض مشترکین اعمال نمی شود) بالاخره در این هرج و مرج سوء استفاده منابع مالی عموم این سازمان هم خواسته بی نصیب نماند.
دوستان آیا تلفنی میشه درخواست تخلیه داد و چقدر طول میکشه پول ماهانه به اندازه روزهایی که مصرف شده محاسبه میشه یا پول این ماه کامل میاد رو قبض در صورت تخلیه؟
تلفنی نمیدونم ،اما پول اینترنت به تعداد روزهایی که استفاده کردید میاد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)