دوستان منم همین سوال رو دارم یکی (فردی با اطلاع) به من گفت که قانون خاصی نداره و متغیره!! یعنی اگه شب خواب بد دیده باشن مارو شر میکنن
دوستان منم همین سوال رو دارم یکی (فردی با اطلاع) به من گفت که قانون خاصی نداره و متغیره!! یعنی اگه شب خواب بد دیده باشن مارو شر میکنن
من همین امروز زنگ زدم پارس آنلاین تهران و همین پرسیدم گفت حد مشخصی نداره... ازش پرسیدم ماهی 50 گیگ میشه گفت میشه اما با پهنای باند خیلی کم ! یعنی از یه مقدار مشخص که بیشتر دان کنی پهنای باندت به شدت کاهش میدن !
{من اینترنت 256 نامحدود دارم . همونطور که میدونید هرچی مصرف کننده کمتر باشه سرعت اینترنت بالاتره رو همین حساب من همیشه از 7 صبح تا 12 ظهر دان میکردم ولی الان دو سه روزه هر ساعتی دان میکنم سرعتم از 32 بالاتر نمیره. قضیه وقتی عجیب میشه که با ریست کردم مودم برای 5 دقیقه اینترنتم مثل قبل میشه و سرعت طبیعی میشه ولی بعد از 5 دقیقه دوباره سرعتم به 32 میرسه.حتی برای اینکه مطمئن بشم مشکل از من نیست ویندوزم رو هم عوض کردم ولی همچنان سرعت از 32 بالاتر نمیره. خواهشا اگه کسی راه حلی برای مشکلم داره راهنماییم کنه }
یعنی سر منم همین بلا رو اوردن؟اگه حرف شما درست باشه همه چیز مشخص شد من مصرفم بالا بوده اینام منو محدود کردند برای همین بعد 5 دقیقه منو شناسایی میکنند و پهنای باندم رو کم میکنند
کسی راهی برای دور زدنش بلد نیست؟
![]()
Last edited by dante h3; 23-09-2012 at 00:30.
دوست عزیز وقتی در روتر جلوی یوزر شما میزن 32 کیلو دیگه نمیشه کاریش کرد همینه که هست!
اصولا قیمتهای پارس انلاین بر دو اساس تعیین میشه یکی حجم مصرفی و دیگه سرعت در شب (2 تا 7)
وقتی مثلا 128 - 8 گیگ میشه 24 تومن و نامحدودش میشه 27 تومن عمرا نمی تونید نامحدود استفاده کنید. (نامحدود فقط 1 مگ به بالا خوبه که اگر لیمیت هم کردن به جایی بر نخوره!)
این سرویس نامحدود زیر 512 برای کسانی خوبه که صبح تا شب باید تو نت باشن برای پشتیبانی (مثل هاستینگ ها و شرکت ها و فروشگاههاو..) و دانلود نداشته باشن (یا خیلی کم داشته باشن)
شب ها هم برای پارس انلاین مهمه چون ترافیک رایگانه >>> فرق سرویسهای پارس انلاین ، در روز هیچ فرقی نداره، فقط در شب با هم اختلاف دارن مثلا من یک مگ دارم سرعتم شبها از 70 تا 200 بالا میره
الان دوستان سرعت شبانه 512 چنده؟
ممنون
سلام
من در این رابطه با پشتیبانی و فروش شهرستان و تهران صحبت کردم، چیزی که عایدم شد این بود که شیر فلکه رو طوری تنظیم کرده اند که کلا" به اندازه پولی که میدی بتونی دانلود کنی، در جواب من که گفتم"میشه با یه حساب سر انگشتی سرویسی رو انتخاب کرد که دانلود بیشتر با هزینه کمتر انجام داد" گفتند که تا یه حدی میشه، اما نه زیاد!!، از اون طرف سرعتتون پایین می آد و کابرا می تونن بین سرعت و حجم تعادل برقرار بکنند.
تنها حالتی که گفتند سرعت رو پایین نمی آرند این بود که برای سرویس ها ی محدود ترافیک اضافی بخریم!
Last edited by fishdilo; 23-09-2012 at 07:31.
ثبت دیسی در pppoe برای پارس در گزارش مصرف مشکله...
وقتی کاربران اماتور مودم رو قبل از 7 خاموش میکنند خیلی از مواقع دیسی در بعد از 7 ثبت میشه و باعث شکایاتی میشه
پارس این مشکل رو میدونه و مجبوره ساعت رایگان رو افزایش بده
فعلا مشخص شده تا 7:15 کاملا رایگانه
از 7:15 تا 8 هم یه سری جاها رایگان میندازه ولی هنوز نفهمیدم چجوریه
این روش برای من صددرصد جواب داده:
قبل از 7 حتما باید کانکت باشیم (مثال 7:01 تا 7:14 برای من حجم کم کرده اما 6:59 تا 7:14 حجم کم نکرده)
من 128 نامحدود گرفتم 3 روزی میشه.سرعت دانلودم اکثرا 15 تا 40 متغیره و فقط از ساعت 7 صبح تا 9 صبح سرعت میره روی 125 و دیگه بالاترم نمیره..کلا نمیصرفه پول برق حسابی میره بالا مگر اینکه 256 به بالاشو بگیری تازه تمام وقت شبانه روزت صرف دانلود میشه.یکماهم نمام بشه 512 یا 1 گیگ محدود میگیرم
برا من بعضی وقتا تا 7:20 رایگانه اما اکثرا تا 7:10 رایگان حساب میکنه.اینم آخرین نمونش:
![]()
یک قضیه که در مورد سرویس های نامحدود هست اینه که ، چون شرکت های ای سی پی سرویس های رو براساس کیلوبیت دسته بندی کردن ، یجوری پشت خودشون رو محکم کردن که شکایت کاربران براشون مشکلی ایحاد نکنه !
در اصل وقتی میگن سرویسی 128 کیلوبیت نامحدود هست یعنی سرعت دانلود اون سرویس ، از 128/8=16 کیلوبایت بیشتر نمیتونه بره ! البته بعضی از شرکت ها ( نه همشون ) روی سرویس های نامحدود هم بوستر قرار میدن ، مثلا همین پارس انلاین رو سرویس 128 نامحدودش بوستر قرار داده که سرعت در روز تا 120 کیلوبایت هم بالا میره ! پس وقتی سرعتتون کم شد شاکی نباشید ! چون سرعت دانلود حداکثر سرویس شما بیشتر از 16 کیلوبایت نباید باشه !! و اون سرعت بالایی که در اختیارتون قرار میگیره یه بوستر اضافه هستش !( همین بوستر باعث تفکیک شرکت ها از هم شده )
خودتون یکم سبک سنگین کنید ببینید ایا امکانش هست که فردی برای سرویس 128 نامحدود 27 تومن بده و در تمام شبانه رو با هیچ محدودیتی سرعتش 120 کیلو باشه ؟! همچین امکان باعث میشه که شما روزی 10 گیگ دانلود داشته باشید ! که ماهی میشه 300 گیگ ! اونوقت من نوعی مگه دیوونم برم 60 تومن بدم سرویس 512 با حجم 30 گیگ بخرم ! که به فرضم 50 گیگ هم شبانه بگیرم بشه 80 گیگ ! خودتون یکم سبک سنگین کنید حساب کار میاد دستتون ! اینجا ایرانه و جایی نیست که چیزی رو مفت بدن به مشتری !
من یکی دو سالی با سرویس های نامحدود کار کردم که هیچ کدوم از سرعت قانونیشون بالاتر نمیرفتن ! یعنی هیچکدوم بوستر نداشتن ! اصلا عاقلانه نیست که یه سرویسی بوستر داشته باشه و نامحدود هم باشه و قیمتش هم اینقدر باشه !
Last edited by alex_love; 23-09-2012 at 09:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)