مخابرات این سرویس 2 مگ اولترا سرعت دانلود شبانش چنده ؟ 512 نامحدود هم ک این تستی ک دوستمون گذاشته یعنی 64 اینا سرعت دانلود میده . این ک بده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات این سرویس 2 مگ اولترا سرعت دانلود شبانش چنده ؟ 512 نامحدود هم ک این تستی ک دوستمون گذاشته یعنی 64 اینا سرعت دانلود میده . این ک بده![]()
من مشکلی ندارم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این لینک باز کن
وقتی اولش www میذارم براوزرم میگه نمیتونه ssl رو تایید کنه
حسین هی من میخوام هیچی نگم به اینجور عکسا نمیزارین....بابا خوب این خیلی ضایس که همون ثانیه که گذاشتی دانلود شروع بشه عکسو انداختی ممکن بود سرعت تا 2 مگم بره....
اگه راست میگی وقتی 6 مگ از هر پارت برداشت یه عکس بزار....![]()
والا اگه از همارا بود جمع میکردم اما همه دوستانم که حتی از ماکس نت و صبانت هم استفاده میکنن در مورد قطع وصلی صدا در مسنجرها مشکل دارند :(
نویز شرکتها متفاوت هست
32 عالیه
هر چی Snr بالا نویز کمتر بهتر
جیگر من خودم اینارو میدونم
شما به اون تایمر که هست یه نگاه بنداز
مرض که ندارم بخوام شما رو بذارم سر کار
ولی امشب همونی که تو میخوای رو میزارم
منم میدونم 32 عالیه ولی 8 دیگه خیلی بده دوستان دیگه نویزشون در چه حالی هست ؟ منظورم اونایی هستن که از مخابرات سرویس میگیرن مخصوصا مرکز مدنی
همسایمون snr برا آپ 6 برا داون 32 هست از مخابرات سرویس گرفته فک کنم کلا یه طرفشو با نویز می بندن![]()
البته دقت کن اگه snr margin منظورت باشه تا 3.5 هم بدون قطعی جا داره. اگه snr هشت باشه ميره نزديك مرز غير قابل استفاده! مطمئنى اون هشت snrه snr margin نيست؟
سلام دوستان
سرویس اولترای من تا 3 روز دیگه نموم میشه
با توجه به سرویس های جدید مخابرات کدوم رو پیشنهاد می کنید (الترا 2 مگ یا مگا 1 مگ یا نامحدود 512)
در ضمن سرعت دانلود مگا و اولترا چنده؟
یه سوال دیگه اینکه اون جایزه هایی که همارا میداد (همون که با امتیاز بندی و این جور چیزا میداد) تو مخابرات هم هست؟یا جمع شده . من یه 4 گیگ جایزه داشتم.
افتضاح ! مرکز ما هم مدنی هست . نویز من بین 5-6-7 متغییر هست . هم up هم down .دوستان دیگه نویزشون در چه حالی هست ؟ منظورم اونایی هستن که از مخابرات سرویس میگیرن مخصوصا مرکز مدنی
دوستان یه نگاه به عکس زیر بکنید ! اون سیم کلفت سیم برق هست . دو جای دیگه هم سیم برق اینطوری از کنار سیم های تلفن رد شده (قبلا توضیح داده بودم گفتم عکسش رو هم بزارم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز من به خاطر همین هست فکر کنم فقط به نظرتون نویز در فاصله هم تاثیری داره ؟ Attenuation rate من در بخش up سی هست در بخش Down شصت !!! این اختلاف طبیعی هست ؟ اس ان ار Up و Down هم تقریبا یکی هست :
SNR Margin (dB): 7.7 6.2 Attenuation (dB): 59.5 31.6 Output Power (dBm): 19.5 10.9 Attainable Rate (Kbps): 2428 689 Rate (Kbps): 1932 678
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)