اینی که بعضی وقتا صدا گیر می کنه تو بازی مشکل از خود بازی هست یا دی وی دی بازی؟ مثلا بعضی وقتا داره می گه مثلا " بعد از اون برو برو برو برو برو برو ... اون جا" یعنی برو رو صد بار می گه و صداش ایراد داره ( بعضی وقتا اینطوری میشه)
اینی که بعضی وقتا صدا گیر می کنه تو بازی مشکل از خود بازی هست یا دی وی دی بازی؟ مثلا بعضی وقتا داره می گه مثلا " بعد از اون برو برو برو برو برو برو ... اون جا" یعنی برو رو صد بار می گه و صداش ایراد داره ( بعضی وقتا اینطوری میشه)
ایول fallout جدید
Last edited by campro; 15-10-2010 at 11:06.
اینی که داری میگی یعنی با pc دانلود میکردی ؟
الانم میشه؟
سلام
من یک ایکس بوکس گرفتم
که دی وی دی های کپی نمیخوره
کسی هست منو راهنمایی کنه
ببینید من قبلا هم عرض کردم خدمت همه دوستان , یکسری مشکلات هست که خودتون باید تست کنید و بسنجید از کدوم قسمت هست !
چون یکسری از مسائلی که پیش میاد در قسمت های مختلف میتونه یک مورد داشته باشه !!
مثلا Error Disc Clean هم میتونه مربوط به خرابی Optic درایو باشه , هم خرابی دیسک باشه , هم خرابی و ناقصی Source باشه ,
هم خوب Patch نشدن باشه . خب برای این که متوجه موضوع بشیم باید خودمون موارد رو تست کنیم.
الان شما باید بازی رو روی یه Flash Ram یا هارد بریزید ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا نه . اگه درست نشد باید بازی رو عوض کنید.
سلام دوستان من يه فلش سيليکن پور 16 گيگ گرفتم کانفينگل کردم موقع نصب بازی ارور ميده که ديسک کثيفه!
منم فکر اول فکرک اردم که موشکل از بازی با ديسک هايه ديگه هم امتحان کردم بازم همون مشکل رو دارم !...
با سلام. دوستان من دی وی دی 9 گرفتم و بازی رو روش رایت کردم با برنامه Xbox creator با سرعت 2 ولی تو مرحله 10 بازی گیر کرد و یکبار که درش اوردم دوباره گذاشتم دیگه اجرا نمیکنه و میگه دیسک کثیفه؟!!!!
سرعت رایت تو نحوه اجرا بازی تاثیر داره ؟ فکر میکنید علت چیه ؟
سلام
تلفظش اکس باکس هست
خوب باید بدی برات کپی خور کنن که هزینش 6 تومانه
از کجا مگه خریدی دستگاه رو ؟
با فلش دیگه امتحان کردی ؟
بازی های دیگه رو تست کن
این بازی رو هم تو هارد نصب کردی ؟
کامل نصب شد ؟
من مدل آرکد رو دارم که هارد نداره براش هاردم نگرفتم. یک بازی دیگرو رایت کردم اصلا اجرا نکرد. اینجوری ادامه بدم خیلی به ضررم میشه !به نظرتون علتش چیه ؟ نوع دی وی دی یا سرعت رایت ؟
مشکل از دی وی دیته سعی کن با کمترین سرعت ممکن هم رایت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)