منظورشون طی 2-3 روز اخیر سرویسشونو فعال کردن
منظورشون طی 2-3 روز اخیر سرویسشونو فعال کردن
فرشاد خان اولین باری که 10 مگ شبانه دار شد تقریبا چندماه پیش بود؟
فكر كنم 5ماه پيش بود دقيقا همون موقع كه شبانه 2مگو اضافه كردن شبانه 10مگ هم اضافه كردن
براي هزارمين بار ميگم وقتي شبانه حذف ميشه فقط برا كاربرايي حذف ميشه كه بعد از تاريخ حذف شبانه سرويسشونو تمديد ميكنن الان باز يه نفر مياد ميگه برا من ديشب از شارژ كم نكرد
اخه میدونی چیه هیچی تو مخابرات سر حساب و کتاب نیست
یه دفعه دیدی طرف زنش باهاش قهر کرده بعد میاد شبانه رو کامل بر میداره سرماها خالی میکنه، باید چک کرد فرشاد
ولی زمانی که داشتم ثبت نام می کردم برای جشنواره خانمه گفت که فقط تو جشنواره رایگانه بعدش هر کسی ثبت نام کنه دیگه رایگان نیست
حالا منی که 15 روز پیش یک ساله گرفتم ماه بعد برداشته میشه یا تا یک سال شبانه دارم؟
Last edited by AVAVA; 14-12-2014 at 16:22.
برای قفل شدن IP با اپراتورها حرف زدم ! خیلی متناقض جواب میدن و هر دفعه یه چیز میگین ! ولی همه میگن به صورت موقت هست و درست میشه ! اگر توی IBS باشه اپراتورها هم میتونن درست کنن ولی اگر نه که دیگه دست پشتیبانی هم نیست ...اگر میدونستم از IBS هم میشه درستش کرد میرفتم پیش نمایندگی چون اون هم به IBS دسترسی داره !
؟؟؟
من الان کانکشنم اتوماتیکه مودمو اگه خاموش روشن کنم یه بارش ای پی میگیره(فقط 5.233) یه بارش ام هیچی..(میشه گفت یکی در میون) ولی اگه کانکشن رو به صورت دستی یا همون broadband بزارم و مودمو روشن و خاموش کنم یه بار ای پی میگیره یه بار ارور 907 یا در کل ارور 900 به بالا میده که این ارور مربوط میشه به پورت...شما هم امتحان کنید براتون این ارور رو میده یا نه؟...من از خیلیا پرسیدم میگن این ارور از پورت شما هست و باید ریست بشه..من زنگ زدم به پشتیبانی بهشون گفتم.. میگن ما به پورت شما دسترسی نداریم و نمیتونیم ریست کنیم....!!!حالا از بین دوستانی که آی پی شون قفل شده این ارور براشون میاد یا نه؟
Last edited by amiralon; 14-12-2014 at 17:01.
برا من ip 37اومد ولی وضعش داغونه به نظرتون عوضش کنم؟
والا فرشاد من هر ای پی برام میاد سرعتش خوبه نمیتونمنظر بدم ولی 37 برا من خوب بوده
جواب اون سوال منو ندادی فرشاد
منی که 15 روز پیش یک ساله گرفتم ماه بعد برداشته میشه یا تا یک سال شبانه دارم؟
خیالت راحت تا 1سال شبانه داری
بعدشم کاربرای ibs که آقا نیستن همشون خانمن
میگم این 37انگار سرعتش از اسمی بالاتر نمیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)