یعنی لیسانس داشتن خیلی تفاوت داره تو اموزشی؟
یعنی لیسانس داشتن خیلی تفاوت داره تو اموزشی؟
سلام دوستان.من رفتم امور مشمولین گفتن رفته مرخصیبرو گروه رفتم گروه گفتن به ما ربطی نداره
برو نظام وظیفه.دیگه نظام وظیفه رو وقت نشد برم.تو نت سرچ زدم نوشته بود:سنوات دوره کاردانی برای دانشجویانی که تا پایان سال 90 وارد دانشگاه شده اند سه سال است که با موافقت شورای آموزشی دانشگاه میتواند یک نیمسال تمدید شود.یعنی میشه هفت ترو.منم درسم هفت ترمه تموم میشه.پس مشکلی نباید باشه؟الان فقط نگران اینم که غیب نخورم یه وقت.الان نیازی به پست کردن دفترچه ندارم؟
ممنون دوست عزیز
البته یادم رفت یه قسمتی رو به سوالم اضافه کنم. اونم اینه که امریه های ارتش برای کی خورده؟ ترجیحا رسته عقیدتی سیاسی؟
دوستان اگر برگ سبز را ببریم به یکی از ارگان های سپاه و موافقت کنند آموزشی رو ممکنه پادگان سپاه نزدیک اون ارگان بیفتیم یا هر جا ممکنه؟
سلام
دوستان به کمک فوری شما احتیاج دارم من نیروی هوایی ارتش هستم و پادگان چابهار افتادم می خواستم بدونم باید چه چیزایی با خودم ببرم پتو و لحاف و اینا رو باید ببرم؟ و ضمن اینکه کسی می دونه دقیقا من چقدر مرخصی بهم میدن و اینکه من که معاف از رزم بودم و بچه تهران می تونم انتقالی بگیرم ؟
دوستان کسی میدونه با نداشتن چندتا دندون معافیت پزشکی تعلق میگیره به مشمول؟
سلام
دوستان تو برگه امریه من زده , زمان معرفی 10/10 ! با توجه به اینکه دهم سه شنبه هست و تعطیله و پنجشنبه و جمعه هم تعطیل هست. به نظر شما اگه من شنبه صبح خودم رو به یگان مربوطه معرفی کنم , مشکلی پیش میاد برام یا نه ؟!
من بچه مشهدم , یگان هم افتادم تهران چهارراه قصر !
دوستان بسیج فعال شهری چقد تو کسر خدمت تاثیر داره؟
تا اونجا که میدونم هر سال فعال 45 روز
معافیت مربوط به دندان : که اگر فردی در مجموع کمتر از 14 دندان داشت، از خدمت معاف میشد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)