امروز که خودم داشتم استفاده میکردم خیلی خیلی فرق کرده بود!!
چون من زیاد استفاده میکنم (ولی تو منطقه شما اصلا قابل استفاده نبود)
ولی امروز به شدت عالی شده بود !!! چیز شکن هم به راحتی وصل میشد
فیس بوق و گوگل + رو داشت در مینوردید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز که خودم داشتم استفاده میکردم خیلی خیلی فرق کرده بود!!
چون من زیاد استفاده میکنم (ولی تو منطقه شما اصلا قابل استفاده نبود)
ولی امروز به شدت عالی شده بود !!! چیز شکن هم به راحتی وصل میشد
فیس بوق و گوگل + رو داشت در مینوردید![]()
دوستان کماکان این مشکل قطع و وصل هر چند ثانیه یک بار اسکایپ و وایبر و یاهو مسنجر و خلاصه تمام مسنجرها برای من پابرجا هست. شرکت هماراسیستم و مرکز تلفن رجایی هست. واقعا اصلا دیگه موندیم چکار کنیم.
کد فعالسازی بسته سه روزه 1000 تومان ایرانسل چیه ؟؟؟؟
پرسیدم جواب ندادید![]()
همارا رو جمع آوری کن![]()
محتوای مخفی: Ir cell
==================
DC شدنهای پی در پی مخابرات بدجوری داره روی اعصاب رژه میره !!!
کلا 2 هفته است که روی اعصابه !!!
==========
اهه چرا مخابرات اینجوری شده ؟
Cannot connect to the real [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Something is currently interfering with your secure connection to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Try to reload this page in a few minutes or after switching to a new network. If you have recently connected to a new Wi-Fi network, finish logging in before reloading.
If you were to visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] right now, you might share private information with an attacker. To protect your privacy, Chrome will not load the page until it can establish a secure connection to the real [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با مترجم های آنلاین همش این ارور رو میده !!!
کریو هم وصل نمیشه !!!![]()
Last edited by fanoostalaei; 09-05-2014 at 11:34.
دوستان چند تست از نامحدود 512 مخابرات میزارم شاید به درد کسی بخوره در ضمن سرعت به نظر شما کم نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن snr margin شده 11 دیروز 8 بود زنگ زدم پشتیبانی می گفت عالیهموقعی که مکسنت داشتم 32 بود ناراضی بودم
![]()
از اون برنزی هاست ؟
قیمت؟
3 ماهه میدن یا 1 ماهه هم میشه گرفت؟
موقع ثبت نام یارو می گفت 512 توربو نامحدود میبندیمزیر 3 ماه هم برا دفعه ی اول نمیشه هر سرویسی بگیری 3 ماهه باید بگیری ماهی 40 تومن 120 تومن برا 3 ماهه 10 تومن هم رانژه بعد اینم اوضاع سرعتش هست
همون سرویسی هست که تو سایت مخابرات هم موجوده و میتونید 1 ماهه بگیرید
من فکر می کردم مثل سرویس 128 نامحدود اینم با 2 برابر سرعت بسته میشه که ظاهرا اینطور نیست snr هم که نوبره هی قطع میکنه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)