تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1927 از 2365 اولاول ... 9271427182718771917192319241925192619271928192919301931193719772027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,261 به 19,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بااجازه اساتید
    اگه دوتا اسپیکر که هردو صد وات داشته باشه ولی سنسنسیویتی یکی ۹۰ یکی هم ۱۰۰ باشه
    درسته که اونی که ۱۰۰ هست راحتر درایو میشه ولی
    اگه به هر دو ۱۰۰ وات بدیم اونی که سنسویتی پایین تری داره صدای بهتری میده بهمون
    بهم ریختگی صدا کمتره تو باندی که سنسویتی کمتری داره
    اونایی که ناراحتا از این که سنسویتی پایینی داره باندشون ناراحت نباشن که امپ پرقدرت تری نیاز دارن
    یه حسن بهتری تو صدا دارن البته
    این نظر منه البته
    طبق چیزایی که دیدم و خوندم
    درود.ممنون از شما
    البته بحث کیفیت صدا مطرح نبوده.حجم صدا مطرح بوده اونم برای یک اسپیکر یا چند اسپیکر هم خانواده.

در مورد کیفیت صدا اصلا نمیشه با سنسیویته نظر داد چون اون یه بحث متفاوتیه . تو صدا جنس ووفر و متریال با کیفیت و ... تاثیر اصلی دارند.

Sensitivity is not about sound quality, but about how high the volume on your amplifier needs to be in order to make your speakers work their best. Therefore, sensitivity refers to a measure of how loudly the speaker will play given a certain electrical input level.

منابع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مثال سنسیویته کواک هلیکس E69X مقدار 93 دسیبل به ازای 1 وات در 1 متر هست یا مثلا اینفینیتی 693.9i که سنسیویته اون 96 هست
    یا گلیدن CO609 که اگر اشتباه نکنم سنسش 94 بود.
    Hertz 690 سنس 94 داره.
    هر 4 تا ی این کواک ها باکیفیت ترین کواکسیال بازار ایران بودند و هستند که امثال باند های پایونیر و کنوود و ... رو نمیشه باهاشون مقایسه کرد تو کیفیت:

حالا کنوود 718 هم سنس 93 داره
    یا 6975 پایونیر V2 سنس 92 داره
    کنوود 6995 EX سنس 88 داره
    کنوود 7100 مثلا سنس 83 داره

از لحاظ کیفیت با اینکه سنسیویته اینا پاینتره ولی اصلا تو کیفیت حرفی برای گفتن در مقابل کواک های بالا ندارن.
    حتی همون جی وی سی 7158 که اسپیکر با کیفیتی هست و سنس 85 داره باز هم تو کیفیت ازون کواک هایی که اول اسم برده شد کیفیت پایینتری داره.

لذا طبق این مشاهدات به طور عملی نتیجه میگیریم سنسیویته با کیفیت رابطه خاصی نداره.
    ممندنم از راهنماییتون
    ماشین پراید هست و بودجه حدود 600 تا 700 البته فعلا
    در مورد این سیستمی که فرمودید اونوقت اون بیس نرم و عمیق رو هم داره؟ لطفا تعداد و نوع باند ها و مدل رو هم بگید برای جلو و عقب ممنون
    اره بیس خوبی داره.ولی خوب باز برای هر شخص فرق میکنه.ولی همراه با امپ نیاز ها رو بر اورده میکنه و حجم صدا و کیفیت خیلی خوبه داره(داخل اتاق ماشین رو به خوبی پر میکنه)

ساکن کجایی؟ اگر بتونی صدای چند تا سیستم رو بشنوی خیلی میتونه بهت کمک کنه تا بقیه نظر بدن.چون سلایق متفاوته.
    بعدا میخوای ساب ببندی؟ یعنی بعدا هم اسیج جلو هم استیج عقب هم ساب ووفر باشه؟ به عقیده من کواک قدرتی هم بندازی باز جای ساب ووفر رو نمیگیره.مثلا یه ساب کوچیک 8 اینچی برند هلیکس یا گلیدن که مطمئنا ارزش هزینه بیشتر رو دارند.

پخش : X400 کنوود حدود 310
    کواک عقب: Helix E69X حدود 280
    کواک گرد برای جلو که ماشین شما 10 سانتی میخوره : از همون سری اسپیریت هلیکس Helix Esprit E4x که حدود 170 تومنه و از لحاظ کیفیت تو مایه های E69X هست و چون جلو نصب میشه اینکه صدای اینو شفاف تر از اون E69X بشنویم عادیه.

کیفیت خیلی خوبی داره این ست.اگر کمبود بیس حس کردید که یه ساب ووفر میندازید و از صدا لذت میبرید البته همراه با امپلی فایر.

چون بودجتون کمه نمیشه ست با کامپوننت پیشنهاد داد مگر اینکه بخواید کم کم سیستم جمع کنید و قطعات با کیفیت تری خریداری کنید.

منتظر پیشنهاد استاد حمید نیز باشید.

با سلام خدمت اساتید می خواستم لطف کنید یه ساب خوب برای سیستم ماشینم معرفی کند هدیونیت 9450 هستش باندم 718. و یه یک جفت اس 20 امپلی فایرم 847 کنووده دوستام بهم جی بی ال 1000 پیشنهاد دادن ولی من فکر می کنم ویبره اش نسبت به کوبشش زیاده ممنون می شم راهنمایی کنین
    بودجه چقدره؟ ماشینتون چیه؟ چه صدای ساب رو بیشتر میپسندید؟ کیک و کوبش رو بیشتر میپسندید یا لو بیس و ویبره رو؟

1-چه فرقی هست بین این سابایی که به صورت Rev بسته میشه با اونایی ک normal بسته میشن و مگنت داخل باکس قرار میگیره؟ غیر از ظاهر
    2- ولوم bass Booster کارش چیه؟
    3- ولم Lowe pass crossover همون sub sonic هستش یا فرق داره؟
    4-توی سایت بهرام شاپینگ توی نظرات باند gbl 696 (جی بی ال سنگی) رو با امپ 8400 پیشنهاد میدن و میگن 80 درصد توانایی درایو کردن این باند رو داره در صورتی که روی کاغذ نصف توان مورد نیاز این باند برای راه اندازی کامل رو تامین میکنه. آگه لطف کنید در این باره کمی توضیح بدین ممنون میشم که رو چه حسابی همچین حرفی میزنن. ساب hqr 3000 رو هم با همین امپ خود شرکت کنوود پیشنهاد داده که تواناشون اصلا به هم ربطی نداره.
    5-ایا میشه برای ساخت باکس از pvc به جای mdf استفاده کرد؟کدوم صداش بهتر میشه؟(pvc بخاطر سبکتر بودن و مقاوم تر بودنش عرض کردم)

ممنون میشم آگه به همشون پاسخ بدین.
    1- طبق تجربه شنیداری خودم: حجم صدای بیس بیشتر میشه و همچنین از دقت ساب کاسته میشه و لو رو بهتر میزنه و علاوه بر این ساب ووفر خنک تر کار میکنه.حجم باکست هم چند لیتری افزایش پیدا میکنه...
    2- بیس رو افزایش میده.

3- فیلتر ساب سونیک در واقع یه نوع فیلتر بالاگذر high pass filter برای فرکانس های خیلی خیلی پایینه (یعنی فرکانس های خیلی پایین رو کات و حذف میکنه (45 هرتز و پایینتر)) که از اسیب دیدن ساب ووفر توسط فرکانس های پایین جلو گیری میکنه چون تو فرکانس های خیلی پایین حرکت ووفر خیلی زیاد میشه و به ساب اسیب میرسونه.

A subsonic filter is basically a High Pass Filter for very low frequencies, generally 45hz or lower. That is, whatever you set it at; only frequencies above that setting go through. Anything below that setting is attenuated (made quieter).

کراس اور که میاد فرکانس های صدا رو از هم جدا میکنه.تنظیمات این فیلتر ها از روی پخش دقیق تره.هرچه عدد شیب تو این فیلتر ها بزرگتر باشه دقیقتر این تنظیم رو اعمال میکنه.
    Low Pass Filter فقط فرکانس های پایین رو اجازه خروج میده که برای ساب ووفر استفاده میشه.
    High Pass Filter فقط فرکانس های بالا رو اجازه خروج میده که برای اسپیکر هایی هست که فرکانس های میدرنج و های رنج رو پخش میکنن که دیگه فرکانس های لو بیس و ... برای اونا فرستاده نشه.

4-چیزایی که تو اون سایت نوشته رو زیاد توجه نکن. چند پست قبل در مورد حجم صدا و .. توضیح دادم نگاه بندازی موضوع برات روشن میشه.

حمید جان اگر مطلبی به اشتباه ذکر شده زحمت تصحیحش با شما
    Last edited by SaЁeD; 19-11-2015 at 22:34.

2. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلامی گرم خدمت تمام دوستانه سیستمی و سیستم باز و صدا باز خودمون
    عرض شود که من یه نیمچه سیستمی داشتم دوستان دور یا نزدیک اشنایی دارن و عکساشو قبلا همینجا هم گذاشتم تو این وادی هم که پا بذاری سیرمونی نداره میری و میری .......
    از اونجایی که یه کرمی هست که میگه اینو بخر و اونو بخر این افتاد به جونه من و طی یه حرکت تمام وسایل جز پخش و خازن فروخته شد حالا وسایل چی بود؟؟؟؟ ( k6-rockford fosgate t600.4-spxl1000-cvx12-cvx15-mtx t6c652 ) اینا بود و که تموم شد
    حالا چرا تموم شد؟؟؟؟ به 2دلیل یکی عشقه تک استیج و یکی عشقه 3way.
    برای داشتن 3وی یعنی (میدرنج و تیوتر و ووفر ) این خودش 3جفت خروجی میخواد با سابووفر میشه 4جفت خروجی. ما اینجا یه پخش نیاز داریم با 4جفت خروجی یا اینکه از پروسسور استفاده کنیم ازونجایی که من عاشق کلاریون هستم و بودجه دانشجویی هستش از خیر پخش 4جفت خروجی گذشتم چون واسم خیلی گرون در میومد از پروسسور هم خوشم نمیاد.اینجا بود که افتادم دنبال کامپی که خودش کراس 3وی داشته باشه
    علاقه خاصی به dls داشتم و بخت یار بود یه کامپ dls up36 اکبند خریداری شد که خودش کراس 3وی داره. خب حالا دنبال یه امپی بودم که نفس این dls هارو بتونه باز کنه مثه هلیکس a4 که تو همین گیر و دار بودیم بار گلیدن حاج اقای سیمانیان در راه بود خب یه گریز هم یه گلیدن زدیمو ولی دل غافل که 120.4 نصیب از ما بهترون شد )))) بین بقیه امپا با تحقیقات رسیدم به rs100c4 و خریداری شد حالا قدم بعدی سابووفر بود که اونم با علاقه زیاد sqx برداشته شد.
    حالا رسیدیم به امپ مونو که بازم بخت یار بود و یه dls cad11 اکبند خریداری شد حالا همه چیز تکمیل شد اما واسه جای دادن ست 3وی جلوی ماشین نیاز به فایبر روی قاب ستون بودم که با داستانایی که داشتم مجبور شدم خودم بسازم با مطالعه و این چیزا و با کمک یه دوسته عزیزی فایبر رو درست کردیم .
    روز بعد چسبیدم به نصب و تمومش کردم .حالا بشین لذت ببر از کارایی که کردی ))))) همه چیز عالی صدا خوب گرم و نرم مثه گلباف خلاصه خیلی خوب بود ناگفته نماند باکس هم خودم درست کردم اونم با کمک دوسته عزیز دیگه

حالا یه ماه و خورده ای گذشته و درگیر تنظیماتی که رفیق ناباب زیاد پیدا میشه و پیشنهادای وسوسه انگیز ))))) ما هم که دیگه هیچی به هیچی و با مشقت های فراوان کامپ مکینتاش خریداری شد
    حالا رفتم دوباره برای نصب که دیدم بعله ووفر جا نمیشه توی در و دوباره کلی کار جدید ریخت سرم که درست کردن رینگ بود . سرتون درد اومد میدونم فقط فحش ندین )))))))
    الان اجزای سیستم از این قراره :
    پخش : کلاریون dxz776 usb
    میدرنج : dls up2.5
    تیوتر و ووفر : mcintosh mss630
    سابووفر : gladen sqx 12
    امپ 4کانال : gladen rs 100 c4
    امپ مونو : dls cad11
    اکسسوری : کابل 0 و 4 گیج گرندزیرو- rca connection - خازن ساند استریم
    اینم عکس قطعات و نصب ببخشید اگه کیفیت بده و طولانی شد >.....

1-مراحل ساخت باکس (62 لیتر تیون 31 )

2- مراحل ساخت فایبر روی قاب ستون ال90

3-رینگ های ساخته شده برای روی در و محافظ خود ال90

4- امپ مونو dls cad11

5- امپ 4کانال گلیدن

6- سابووفر گلیدن sqx 12

7- کامپ mcintosh mss630

8- برای تنوع از اینکه تمام باکس هام مشکی بود اینو خواستم با بقیه فرق داشته باشه اینجوری روکش کردم.

9- نصب

الان ووفر مکینتاش اکتیو بستم با استفاده از بندپس خود امپلی فایبر (hpf 80 , lpf 300) و میدرنج دی ال اس و تیوتر مکینتاش هم به کراس بستم و تمام تنظیمات رو از پخش روی فول با شیب 12 گذاشتم.
    تنظیمات ساب هم فرکانس 63 رو میزنه با شیب 12 و سابسونیک هم روی 25 و فاز هم 180.
    حالا فرق صدای مکینتاش با dls :
    ووفر : ووفر مکینتاش بسیار بسیار با دقت تر و با قدرت میدبیس رو اجرا میکنه
    تیوتر : تیوتر dls خیلی دوس داشتنیه اصلا گوش رو اذیت نمیکنه اما تیوتر مک خیلی بهتر دیتیل رو اجرا میکنه.
    میدرنج هم که dls هستش و بسیار فلت و گوش نواز.
    الان اصلا کمبود توی ماشین حس نمیکنم با وجود تک استیج بودن و جایگیری میدرنج و تیوتر زاویه رو یه جوری درست کردم میزنه به وسط دوتا صندلی دقیقا حجم بسیار قابل قبولی داره.
    ساب ووفر هم که ماه
    دوستان سوالی شبهه ای ابهامی هرچی هست میتونن سوال کنن و انتقاد و پیشنهاد.
    مرسی...

4. 7 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلامی گرم خدمت تمام دوستانه سیستمی و سیستم باز و صدا باز خودمون
    عرض شود که من یه نیمچه سیستمی داشتم دوستان دور یا نزدیک اشنایی دارن و عکساشو قبلا همینجا هم گذاشتم تو این وادی هم که پا بذاری سیرمونی نداره میری و میری .......
    از اونجایی که یه کرمی هست که میگه اینو بخر و اونو بخر این افتاد به جونه من و طی یه حرکت تمام وسایل جز پخش و خازن فروخته شد حالا وسایل چی بود؟؟؟؟ ( k6-rockford fosgate t600.4-spxl1000-cvx12-cvx15-mtx t6c652 ) اینا بود و که تموم شد
    حالا چرا تموم شد؟؟؟؟ به 2دلیل یکی عشقه تک استیج و یکی عشقه 3way.
    برای داشتن 3وی یعنی (میدرنج و تیوتر و ووفر ) این خودش 3جفت خروجی میخواد با سابووفر میشه 4جفت خروجی. ما اینجا یه پخش نیاز داریم با 4جفت خروجی یا اینکه از پروسسور استفاده کنیم ازونجایی که من عاشق کلاریون هستم و بودجه دانشجویی هستش از خیر پخش 4جفت خروجی گذشتم چون واسم خیلی گرون در میومد از پروسسور هم خوشم نمیاد.اینجا بود که افتادم دنبال کامپی که خودش کراس 3وی داشته باشه
    علاقه خاصی به dls داشتم و بخت یار بود یه کامپ dls up36 اکبند خریداری شد که خودش کراس 3وی داره. خب حالا دنبال یه امپی بودم که نفس این dls هارو بتونه باز کنه مثه هلیکس a4 که تو همین گیر و دار بودیم بار گلیدن حاج اقای سیمانیان در راه بود خب یه گریز هم یه گلیدن زدیمو ولی دل غافل که 120.4 نصیب از ما بهترون شد )))) بین بقیه امپا با تحقیقات رسیدم به rs100c4 و خریداری شد حالا قدم بعدی سابووفر بود که اونم با علاقه زیاد sqx برداشته شد.
    حالا رسیدیم به امپ مونو که بازم بخت یار بود و یه dls cad11 اکبند خریداری شد حالا همه چیز تکمیل شد اما واسه جای دادن ست 3وی جلوی ماشین نیاز به فایبر روی قاب ستون بودم که با داستانایی که داشتم مجبور شدم خودم بسازم با مطالعه و این چیزا و با کمک یه دوسته عزیزی فایبر رو درست کردیم .
    روز بعد چسبیدم به نصب و تمومش کردم .حالا بشین لذت ببر از کارایی که کردی ))))) همه چیز عالی صدا خوب گرم و نرم مثه گلباف خلاصه خیلی خوب بود ناگفته نماند باکس هم خودم درست کردم اونم با کمک دوسته عزیز دیگه

حالا یه ماه و خورده ای گذشته و درگیر تنظیماتی که رفیق ناباب زیاد پیدا میشه و پیشنهادای وسوسه انگیز ))))) ما هم که دیگه هیچی به هیچی و با مشقت های فراوان کامپ مکینتاش خریداری شد
    حالا رفتم دوباره برای نصب که دیدم بعله ووفر جا نمیشه توی در و دوباره کلی کار جدید ریخت سرم که درست کردن رینگ بود . سرتون درد اومد میدونم فقط فحش ندین )))))))
    الان اجزای سیستم از این قراره :
    پخش : کلاریون dxz776 usb
    میدرنج : dls up2.5
    تیوتر و ووفر : mcintosh mss630
    سابووفر : gladen sqx 12
    امپ 4کانال : gladen rs 100 c4
    امپ مونو : dls cad11
    اکسسوری : کابل 0 و 4 گیج گرندزیرو- rca connection - خازن ساند استریم
    اینم عکس قطعات و نصب ببخشید اگه کیفیت بده و طولانی شد >.....

1-مراحل ساخت باکس (62 لیتر تیون 31 )

2- مراحل ساخت فایبر روی قاب ستون ال90

3-رینگ های ساخته شده برای روی در و محافظ خود ال90

4- امپ مونو dls cad11

5- امپ 4کانال گلیدن

6- سابووفر گلیدن sqx 12

7- کامپ mcintosh mss630

8- برای تنوع از اینکه تمام باکس هام مشکی بود اینو خواستم با بقیه فرق داشته باشه اینجوری روکش کردم.

9- نصب

الان ووفر مکینتاش اکتیو بستم با استفاده از بندپس خود امپلی فایبر (hpf 80 , lpf 300) و میدرنج دی ال اس و تیوتر مکینتاش هم به کراس بستم و تمام تنظیمات رو از پخش روی فول با شیب 12 گذاشتم.
    تنظیمات ساب هم فرکانس 63 رو میزنه با شیب 12 و سابسونیک هم روی 25 و فاز هم 180.
    حالا فرق صدای مکینتاش با dls :
    ووفر : ووفر مکینتاش بسیار بسیار با دقت تر و با قدرت میدبیس رو اجرا میکنه
    تیوتر : تیوتر dls خیلی دوس داشتنیه اصلا گوش رو اذیت نمیکنه اما تیوتر مک خیلی بهتر دیتیل رو اجرا میکنه.
    میدرنج هم که dls هستش و بسیار فلت و گوش نواز.
    الان اصلا کمبود توی ماشین حس نمیکنم با وجود تک استیج بودن و جایگیری میدرنج و تیوتر زاویه رو یه جوری درست کردم میزنه به وسط دوتا صندلی دقیقا حجم بسیار قابل قبولی داره.
    ساب ووفر هم که ماه
    دوستان سوالی شبهه ای ابهامی هرچی هست میتونن سوال کنن و انتقاد و پیشنهاد.
    مرسی...
    درود بر این بودجه ی دانشجوییفوق العادست مخصوصا کامپوننت مکینتاش.مبارک باشه.
    چقدر وایساد کلا؟ قیمت قطعات چقدره؟ البته به جز اکسسوری و امپ و ساب گلیدن
    نسبت به ست قبلیت یه مقایسه همه جانبه هم بذاری ممنون میشم.مخصوصا کامپوننت ها
    بازم تبریک
    Last edited by SaЁeD; 19-11-2015 at 23:49.

6. 4 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود بر این بودجه ی دانشجوییفوق العادست مخصوصا کامپوننت مکینتاش.مبارک باشه.
    چقدر وایساد کلا؟ قیمت قطعات چقدره؟ البته به جز اکسسوری و امپ و ساب گلیدن
    نسبت به ست قبلیت یه مقایسه همه جانبه هم بذاری ممنون میشم.مخصوصا کامپوننت ها
    بازم تبریک
    مخلصم سعید جان مکینتاش عالیه بهترین تجربه بوده تا الان واسم. کلا که دقیق نمیتونم بگم دیگه هزینه راه و این چیزا و متفرقه خیلی بوده اما حدود 8500 در اومده.
    نسبت به کدوم ست ؟ dls ؟ یا ست k6 و mtx ؟

8. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    امیرحسین جان بسی لذت بردیم از عکس ها !
    ماشاللا ، یکمیم زور بزنی با همین بودجه دانشجویی صاحب زن و بچه هم میشی !
    اون مکینتاش ها هم تقلبین !
    بین این همه وسایل های اند اون سابت سوسوله !
    مفتش گرونه ! اونو بده به من خودت یه های اند بگیر !
    +
    جدا از شوخی ، این سیستم واقعا شنیدن داره !
    راستی امیرحسین قبلا پخش چی داشتی ؟
    کلاریون کدوم رنج صداش خوبه ؟
    ----------------
    به امید پیشرفت روزافزون با این بودجه بخور نمیرت و خرید آمپلی مکینتاش !
    یاعلیـ♥

10. این کاربر از aiza1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی...
    خرید پخش 7150 رو چطور میدونید البته کارکرده؟ ارزش خرید داره؟ فرقی هم از لحاظ قدرت با باقی پایونرهای ارزانتر داره؟
    برای خرید کارکرده این پخش به چه نکاتی باید دقت کرد و چک کرد؟ ممنونم
    Last edited by shermanpop; 20-11-2015 at 11:48.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود
    امیرحسین جان بسی لذت بردیم از عکس ها !
    ماشاللا ، یکمیم زور بزنی با همین بودجه دانشجویی صاحب زن و بچه هم میشی !
    اون مکینتاش ها هم تقلبین !
    بین این همه وسایل های اند اون سابت سوسوله !
    مفتش گرونه ! اونو بده به من خودت یه های اند بگیر !
    +
    جدا از شوخی ، این سیستم واقعا شنیدن داره !
    راستی امیرحسین قبلا پخش چی داشتی ؟
    کلاریون کدوم رنج صداش خوبه ؟
    ----------------
    به امید پیشرفت روزافزون با این بودجه بخور نمیرت و خرید آمپلی مکینتاش !
    یاعلیـ♥
    سلام به رضا خودمون و صبح جمعت بخبر
    مکینتاش که آشغاله 4شنبه سوری میخوام آتیش بزنم و ساب هم به جا ظرف آجیل میخوام واسه عید استفاده کنم
    من خودم پخش هایی که داشتم اینا بوده :
    پایونیر : 7150-8350
    کنوود : 7056-8019
    الپاین : 145
    کلاریون : 776
    غیر از اینا هم این پخشهارو تست کردم :
    کنوود : x400
    پایونیر : p99
    کلاریون :845 و 956
    الپاین 9815
    کلاریون کلا میدبیس رو خیلی خوب میزنه و های رنج و میدرنج بسیار کنترل شده و بدون پیکی داره.
    الپاین میدبیس ضعیف تری داره و های رنجش بیشتر میچربه به میدبیس و میدرنج.
    کنوود انگار تو قابلمه سر بسته اس نسبت به الپاین و کلاریون.
    پایونیر هم فقط واسه spl بازی خوبه . البته به جز رده بالاها مثه پی 99.
    برای امپ مکینتاش و پخشش هم خیلی تحقیق و ایندر اوندر زدم اما دیدم به بودجه دانشجویی من نمیخوره یه پخشش حدود 7ت در میومد اگه میخواستم بیارم امپ هم همین حدود

13. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مخلصم سعید جان مکینتاش عالیه بهترین تجربه بوده تا الان واسم. کلا که دقیق نمیتونم بگم دیگه هزینه راه و این چیزا و متفرقه خیلی بوده اما حدود 8500 در اومده.
    نسبت به کدوم ست ؟ dls ؟ یا ست k6 و mtx ؟
    چاکرم.MTX ها چی بودن؟ با همشون

دوستان لطفا راهنمایی...
    خردی پخش 7150 رو چطور میدونید البته کارکرده؟ ارزش خرید داره؟ فرقی هم از لحاظ قدرت با باقی پایونرهای ارزانتر داره؟
    سلام.به نظر من مفتش هم گرونه.پسر عمه ی بنده 7150 پایونیر داره که چندین سال قبل گرفته بود همراه با پایونیر 6902
    نمایشگر خوبی داره
    صداش: صدای بسیار بسیار بم که بدون دست بردن در تنظیمات اکولایزر و افزایش دادن صدای میدرنج و های رنج موزیک برات ناشاس میشه انگار! خیلی تاکید رو فرکانس های پایین داره.یه خورده ازین بمی به خاطر 6902 هست ولی بیشترش مربوط به خود پخشه
    پخشی که رو فلت نتونه خوش صدا باشه رو باید انداخت دور.

فسقلی آلپاین یعنی آلپاین 140E که 250 تومن هم بیشتر قیمتش نیست 2سروگردن که چه عرض کنم... ازین پایونیر خوش صدا تره.
    رو حالت فلت و تنظیمات دیفالت هم اینقدر خوش صداست و همه چیز متوازن و هماهنگ با همه که اصلا اکولایزر رو دست نمیزنم و همون فلت گوش میدم خیلی وقته.

به نظر من برو صدای چندتا پخش رو بشنو ببین کدوم جنس صدا شاید شما سلیقه موسیقیاییت متفاوت باشه.من که هیچ رقمه نمیتونم با صدای پایونیر های سری پایین کنار بیام

15. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی...
    خرید پخش 7150 رو چطور میدونید البته کارکرده؟ ارزش خرید داره؟ فرقی هم از لحاظ قدرت با باقی پایونرهای ارزانتر داره؟
    سلام جناب بقیه قطعاتتون چیه ؟ چقدر بودجه دارید ؟
    7150 واسه یه سیستم کیفیتی خوب نیس . از لحاظ قدرت و حتی کیفیت ساخت از بقیه پایونیر های جدید خیلی بهتره.اگه قصدتون فقط خرید پایونیر هست بین پایونیر های جدید بهتره. قیمتش هم بستگی به انصاف طرف مقابل داره از 400 میگن برو بالا به نظر من یه الپاین 145 کارکرده بخرید 500ت خیلی خیلی بهتره .

17. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.به نظر من مفتش هم گرونه.پسر عمه ی بنده 7150 پایونیر داره که چندین سال قبل گرفته بود همراه با پایونیر 6902
    نمایشگر خوبی داره
    صداش: صدای بسیار بسیار بم که بدون دست بردن در تنظیمات اکولایزر و افزایش دادن صدای میدرنج و های رنج موزیک برات ناشاس میشه انگار! خیلی تاکید رو فرکانس های پایین داره.یه خورده ازین بمی به خاطر 6902 هست ولی بیشترش مربوط به خود پخشه
    پخشی که رو فلت نتونه خوش صدا باشه رو باید انداخت دور.

فسقلی آلپاین یعنی آلپاین 140E که 250 تومن هم بیشتر قیمتش نیست 2سروگردن که چه عرض کنم... ازین پایونیر خوش صدا تره.
    رو حالت فلت و تنظیمات دیفالت هم اینقدر خوش صداست و همه چیز متوازن و هماهنگ با همه که اصلا اکولایزر رو دست نمیزنم و همون فلت گوش میدم خیلی وقته.

به نظر من برو صدای چندتا پخش رو بشنو ببین کدوم جنس صدا شاید شما سلیقه موسیقیاییت متفاوت باشه.من که هیچ رقمه نمیتونم با صدای پایونیر های سری پایین کنار بیام
    سلام جناب بقیه قطعاتتون چیه ؟ چقدر بودجه دارید ؟
    7150 واسه یه سیستم کیفیتی خوب نیس . از لحاظ قدرت و حتی کیفیت ساخت از بقیه پایونیر های جدید خیلی بهتره.اگه قصدتون فقط خرید پایونیر هست بین پایونیر های جدید بهتره. قیمتش هم بستگی به انصاف طرف مقابل داره از 400 میگن برو بالا به نظر من یه الپاین 145 کارکرده بخرید 500ت خیلی خیلی بهتره .
    ممنونم برای پاسخگویی اساتید عزیز
    هنوز هیچ تجهیز یا قطعه ای خرید نکردم همه چیز فابریک خوده پرایده تازه دارم تحقیق میکنم برای خرید
    تعریف آلپاین رو زیاد شنیدم ولی با ظاهرش سخته کنار اومدن
    پخش x400 هم شنیدم صدای بمی داره خیلی ها ناراضی بودن ازش
    درمورد محصولات هیلکس اون دو مدل e96x برای طاقچه عقب و e4x بجای بلندگوهای جلو زیر داشبورد انتخاب های دیگه ای هم هست؟
    بازم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •