ای بابا من زیاد وارد نیستم ولی مگه نمیشه قبیله رو عوض کنین یا اصلا بیاین بیرون از قبیله برین تو یه قبیله دیگه؟
برای ریسورس ها هم مرسی شما آی دیتون چیه اونجا که باهاش برام منابع فرستادین.
بازم تشکر
ای بابا من زیاد وارد نیستم ولی مگه نمیشه قبیله رو عوض کنین یا اصلا بیاین بیرون از قبیله برین تو یه قبیله دیگه؟
برای ریسورس ها هم مرسی شما آی دیتون چیه اونجا که باهاش برام منابع فرستادین.
بازم تشکر
Last edited by M a r y a m; 10-02-2008 at 22:55.
ورلد 12 هر کس ریسورس و نیرو خواست بگه.. یه مقدار کمی هست .. منم دارم نوبل میشم![]()
سلام بچه ها.
مصطفی فکر میکنی ورلدی هست که توش فقط یک ترایب باقی مونده باشه؟
به نظرت این امکان داره؟اگه بشه چه حالی میده.من که خیلی حال میکنم تو ورلد 9 همه رو نابود کنیم و فقط خودمون بمونیم.
اگه پریمیوم داری رو نقشه موس رو روستای مورد نظر نگه دار فاصله زمانی تمام نیروها رو مینویسه.اگه پریمیوم نداری باید با یک نیرو از هر کدوم که میخواهی زمانش رو بفهمی به روستا حمله کنی تو صفحه بعدی زمان رو مینویسه اگه Ok رو بزنی حمله میکنه ولی اینجا ok رو نزن و صفحه رو ببند.
سلام
چرا از بچه ها کمک نمیخواین ؟
لااقل مختصاتتون رو بدین![]()
چرا میشه ولی باید با هماهنگی رئیس های ترایب ها جابه جا کنی تا مشکل پیش نیاد و بدونا شما اطلاعات ترایب را جای دیگر نمی گویی.
امخوب
موندم چه روشی را بگم
این بهترین روش است.
به خاطر عوض کردن روستا داری نوبل میشی؟ برو با رئیس ترایب قبلی صحبت کن یک دلیل منطقی بیار احتمالا قبول می کنه
Last edited by zed2; 10-02-2008 at 23:05.
سلام کاظم.خوبی عزیزم؟
با یه جستجوی ساده تو گوگل به این سایت رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت Travel Times همانطور که تو عکس میبینید مختصات دو روستا را وارد کرده و نتیجه را مشاهده میکنید.
![]()
به به اقا هادی گلو بلبل
چطوری عزیز؟
من که بد نیستم
ممنون داداش ..
من کمتر از 2 ساعت دیگه نوبل خواهم شد .. دیگه امیدی نیست ..
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)