نمیشه گفت اصلا به هر حال اهمیت داشت. ولی خداییش پیروزی شانس آورد. آمار بازی که کاملا به نفع سپاهان بود.من دوست دارم صباباطری بیاد بالا....این بازی اصلا واسه ما مهم نبود چون اختلافشون با ما زیاده ... فقط ذوب مهمه
نمیشه گفت اصلا به هر حال اهمیت داشت. ولی خداییش پیروزی شانس آورد. آمار بازی که کاملا به نفع سپاهان بود.من دوست دارم صباباطری بیاد بالا....این بازی اصلا واسه ما مهم نبود چون اختلافشون با ما زیاده ... فقط ذوب مهمه
آقا از جانواریو بگین ، حالش چطوره ؟ به بازی با ذوب میرسه ؟ خیلی نگرانشم
"جانواريو" به بازي ذوب آهن ميرسد
بازيكن برزيلي استقلال براي بازي با ذوب آهن آماده ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فابيو جانواريو به دليل مصدوميت بازي روز شنبه تيمش مقابل پيكان قزوين را نيز از دست داد اما، طبق نظر امين نوروزي پزشك تيم استقلال تهران، مصدوميت جانواريو تا زمان بازي حساس استقلال و ذوب آهن در اصفهان بهبود يافته و او آماده بازي ميشود.
هر چند كه با توجه به حساسيت امير قلعهنويي در استفاده از بازيكنان مصدوم حضور جانواريو در اين ديدار به نظر مستقيم سرمربي تيم بستگي دارد.
جان واريو از پنجشنبه تمرين هاي انفرادي خود را با استقلال آغاز كرد و ضمن دويدن به مرور تمرينات پا به توپ پرداخت.
یه جا میگن 2 ... یه جا هم میگن 3 .....
ولی به احتمال زیاد همون ساعت 2 هست ......
علیرضا از ورزشگاه نقش جهان چه خبر(نکنه خدا بیامرز شد رفت پی کارش)؟
بازی های بعدی ذوب آهن :
اس اس
پیام
برق
ملوان
فولاد
دوتا بازی آخریش سخته مخصوصا آخری که تو اهوازه ، باید نهایت امتیازها رو جمع کنیم ... این ذوب هم شاخ شده ها
فولادشهر در قسمت جنوب غربی اصفهان قرار داره دیگه ؟ درست میگم ؟
از اصفهان تا اونجا چقدر مسافته ؟به قول بابا بزرگا چند فرسخه ؟![]()
Last edited by jamshidjap; 27-02-2009 at 21:24.
استقلال 2 - پیکان 0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)