تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1926 از 3347 اولاول ... 926142618261876191619221923192419251926192719281929193019361976202624262926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,251 به 19,260 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما مشهد هستین کدوم منطقه؟

Sent from my LT25i
    فلسطین و بسیار بسیار هم منطقه ما مزخرفه که من نمیدونم چرا ولی فکر میکنم یه قسمتش به خاطر ایرانسله یه قسمتش هم به خاطر بی جنبه بازی های بعضی هم وطن ها که تا یه اینترنت خوب با قیمت ارزون میبینن میخوان کل سرورهای مایکروسافت رو دانلود کنن حتی اگر نیازی نداشته باشن به اون دیتا
    یاد یکی از کسانی که میشناسم میوفتم که میگفت تو اینترنت شبانه چون اکثر اوقات چیزی نداره دانلود کنه میره مثلا کل قسمت های یک سریال یا هر فایل دیگه ای رو دانلود میکنه بعد پاک میکنه بدون نگاه کردن یا استفاده کردن فقط چون از اینترنت شبانه استفاده کنه!!!!!!
    دیگه جنبه پایین و فقر فرهنگی همین میشه دیگه متاسفانه و خاورمیانه هم که .....
    مشکل من هم اینه که من این اینترنت اصلیم هست چون adsl به شدت نویز داره و هر چند دقیقه یک بار لینک میپره وایرلس هم که قربونش بشم تو هر دهاتی تو کشور وایرلس میدن جز این مشهد وایمکس هم دارم که پینگش با سرور داخلی 90 تا 100 هست که با کاهش پینگ هم میشه 220 240 با سرور خارجی که من بازی میکنم

2. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بسته ی 6 ماهه اگر حجمش چند گیگ بمونه و دوباره همان بسته رو مجدد بخرم این حجم به اون منتقل میکنه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    بسته ی 6 ماهه اگر حجمش چند گیگ بمونه و دوباره همان بسته رو مجدد بخرم این حجم به اون منتقل میکنه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    هیچ حجمی منتقل نمیشه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    در جنوب شرق کشور امروز ایرانسل همزمان هم LTE-3G راه اندازی کرد

بنده جایی که بودم در ۳۰۰ متری سایت ایرانسل بود
    حداکثر سرعتی که میده 60 KB !!!! هست

امیدوارم فقط LTE-3G خشک خالی نباشه و سرعتشم در حد 3G حداقل باشه

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فلسطین و بسیار بسیار هم منطقه ما مزخرفه که من نمیدونم چرا ولی فکر میکنم یه قسمتش به خاطر ایرانسله یه قسمتش هم به خاطر بی جنبه بازی های بعضی هم وطن ها که تا یه اینترنت خوب با قیمت ارزون میبینن میخوان کل سرورهای مایکروسافت رو دانلود کنن حتی اگر نیازی نداشته باشن به اون دیتا
    یاد یکی از کسانی که میشناسم میوفتم که میگفت تو اینترنت شبانه چون اکثر اوقات چیزی نداره دانلود کنه میره مثلا کل قسمت های یک سریال یا هر فایل دیگه ای رو دانلود میکنه بعد پاک میکنه بدون نگاه کردن یا استفاده کردن فقط چون از اینترنت شبانه استفاده کنه!!!!!!
    دیگه جنبه پایین و فقر فرهنگی همین میشه دیگه متاسفانه و خاورمیانه هم که .....
    مشکل من هم اینه که من این اینترنت اصلیم هست چون adsl به شدت نویز داره و هر چند دقیقه یک بار لینک میپره وایرلس هم که قربونش بشم تو هر دهاتی تو کشور وایرلس میدن جز این مشهد وایمکس هم دارم که پینگش با سرور داخلی 90 تا 100 هست که با کاهش پینگ هم میشه 220 240 با سرور خارجی که من بازی میکنم

بنده مشهد فلکه برق هستم اینجام اوضاع خوبی نداره الان 6 ماهه ایرانسل در حال پیگیریه اما اصلا خوب نشده که هیچ بدتر هم شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای مشکل قطع کردن دیتا توی بسته های نیم ساعته تا حالا پیگیری کردین؟
    چه از پشتیبانی خود ایرانسل چه شکایت توی سایت وزرات ارتباطات

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستانی که این مشکل پریدن آنتن یا قطع دیتا تو بسته های ساعتی رو دارن از مودم استفاده میکنن یا گوشی؟ مثل اینکه این مشکل اکثرا با مودم اتفاق میفته و شاید بی ربط به آنلاک کردن مودم هم نباشه و یا شاید یه باگ تو سیستم ایرانسله که با مودم مشکل داره...
    من که از این بسته های ساعتی زیاد گرفتم و با هات اسپات گوشی هم دانلود میکنم اما این مشکل تا حالا برام پیش نیومده

9. این کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بنده وقتی بخاطر چند تا طرح نیم ساعته و قطع پی در پی متضرر شدم اینگونه جبران کردم

11. 3 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که این مشکل پریدن آنتن یا قطع دیتا تو بسته های ساعتی رو دارن از مودم استفاده میکنن یا گوشی؟ مثل اینکه این مشکل اکثرا با مودم اتفاق میفته و شاید بی ربط به آنلاک کردن مودم هم نباشه و یا شاید یه باگ تو سیستم ایرانسله که با مودم مشکل داره...
    من که از این بسته های ساعتی زیاد گرفتم و با هات اسپات گوشی هم دانلود میکنم اما این مشکل تا حالا برام پیش نیومده
    اصلا اشتباه نکنید من امروز مودمم رو داده بودم به یکی از دوستان که تست کنه خودم هم با هات اسپات آیفون وصل شده بودم ولی بازم قطع و وصل میشد (بدون بسته ساعتی!!!!!!)

13. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    در جنوب شرق کشور امروز ایرانسل همزمان هم LTE-3G راه اندازی کرد

بنده جایی که بودم در ۳۰۰ متری سایت ایرانسل بود
    حداکثر سرعتی که میده 60 KB !!!! هست

امیدوارم فقط LTE-3G خشک خالی نباشه و سرعتشم در حد 3G حداقل باشه
    LTE-3G دیگه چیه؟؟؟

15. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •