من امروز زنگ زدم پارس آنلاین گفت اگه سرویس نامحدود 128 بیشتر از 100 گیگ در ماه دانلود نکنی سرعتت کم نمیشه !
به نظرتون بهش اعتماد کنم به سرنوشت اقای darkwishes2006 دچار میشم ؟ یعنی انقدر راحت به ملت دروغ میگن ؟
من امروز زنگ زدم پارس آنلاین گفت اگه سرویس نامحدود 128 بیشتر از 100 گیگ در ماه دانلود نکنی سرعتت کم نمیشه !
به نظرتون بهش اعتماد کنم به سرنوشت اقای darkwishes2006 دچار میشم ؟ یعنی انقدر راحت به ملت دروغ میگن ؟
والله چی بگم! باورکردنی نیست!
فکر نمی کنم این دوستمون تو 4 روز 100 گیگ دانلود داشته کل 24 ساعت هم حساب کنید با سرعت اینترنت 200 کیلو 70 گیگ میشه!
قبل از اینکه لیمیت بشید سرعتتون چقدر بود؟
من نمیدونم چی کار کنم دو دل موندم !
از طرفی بخش فروش این شرکت تو اصفهان به من گفت که سرعت این سرویس مثل سرویس محدود میمونه و اگه روزانه بیشتر از 5 گیگ استفاده نکنی و جمع کل مصرف ماهانت بیشتر از 100 گیگ نشه مشکلی واست ایجاد نمیکنیم ! از طرفی حرف های این کاربر عزیز و از طرف دیگه قیمت عجیب این سرویس ماهانه 27 هزار تومن ! در حالی که من 8 گیگ را ماهانه از همین شرکت میگیرم 24 هزار تومن !
به نظرتون چی کار کنم ریسک کنم این سرویس بگیرم ؟
Last edited by shah994; 22-09-2012 at 13:12.
دوست عزیز اقدام کنید به خرید نامحدود همونطور که گفتن هم دانلود کنید حتی کمتر مثلا روزی 4 گیگ. ارزش ریسک رو داره (ماهی 100 گیگ هم خیلی خوبه) اگر پشتیبانی اصلی تهران می زدید بهتر بود
تلفن: 02182201
شما الان سرویس 128 داری، سرعت دانلودت چنده؟ (همین 8 گیگ منظورمه)
ممنون
سرعت دانلود روزانه حدود 140 کیلوبایت و شبانه 10 کیلوبایت
دوستان دیشب و پریشب ای دی ام رو رو ساعت 2:03 تنظیم میکنم منتها صبح که پا میشم میبینم در حد 10 مگ دانلود شده چرا؟؟؟؟؟
زمان stop رو تا هفت صبح گذاشته اید؟
سلام
بنده 6 ماهي ميشه از پارسان لاين 512 دارم جديدا نميدونم چي شده كه موقع استفاده از نت (در هر ساعتي از روز) سرعت 20 30 ثانيه خوبه بعد ميشه صفر دوباره خوب ميشه و دوباره ميشه صفر! يعني يه صفحه ميخواد باز بشه اولش خوب پيش ميره بعد ميمونه چند ثانيه و دوباره ادامه ميده! تو دانلودم همينطوره. پشتيباني رو كه ولش كن! كسي اينجا چنين مشكلي داشته؟ از آي پي يا تنظيمات DNS SERVER ميتونه باشه؟
سلام
بچه ها این دوسته خوبم csssaeed راست میگه
من دو شب بود دانلود نداشتم. یعنی ترافیکم تموم شده بود و نمیتونستم دانلود کنم
ولی دیشب دانلود شبانه داشتم
اگه چند شب نزنید و یه شب بعدش بزنید سرعتتون بیشتر میشه
دانلود دیشبه من به پای 4 گیگ دوستمون نمیرسه ولی از 300 - 400 مگ هرشبم بهتره
دیشب 1 گیگ دانلود کردم، بعد از دو روز استراحت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)