خجالت نكش همه اينجا خودي هستن. نامحرم تومون نيست!
اگه گذاشتين سرويستون هم بنويسين.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خجالت نكش همه اينجا خودي هستن. نامحرم تومون نيست!
اگه گذاشتين سرويستون هم بنويسين.
نگاه كنيد سرعت هاي آرت هميشه ثابت هست و نوسان نداره (موقع دانلود فقط در حد 2-3 دهم كيلوبايت سرعت بالا پايين ميشه!) و تا قبل بهمن 88 هم هميشه چند كيلوبايت بيشتر از اون تا بود. از بعد بهمن سرعت هر كدوم از سرويس هاي آرت دو قسمت شده. يك قسمت كه قسمت دانلود هست همون سرعت بيشتر از با چند كيلوبايت بيشتر از اون چند كيلوبايت بيشترِ قبل! (نميدونم متوجه شدين يا نه) يه قسمت هم صفحه ديدين كه تقريباً 70 درصد سايت ها با سرعت 1 مگ باز ميشن. در واقع شاتل شما رو روي 1 مگابيت آپ ميكنه ولي همه ي دانلود سنتر ها به جز چند تا دونه كه ميخواد موقع تست سرعتش رو به رخمون بكشه محدود هستن. سرعت 320 در حالت عادي فكر كنم با سرعت 45-50 دانلود كنه و صفحه ديدن هم همون 1 مگ براي خيلي سايت ها. ولي سرعت آپلود كلمه ي تا براش صدق ميكنه و بيشتر از اون نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست من (آرت 1)
راستی من توی اون ریت (Rate) شاتل رو همیشه very unhappy انتخاب میکنم کاش گزینه های دیگه ای هم داشت (*** و اینا)
Last edited by adib_f; 25-04-2010 at 15:57.
دوستان خبر!
الان یه هو سرعت دانلود من رفت رو 45 تا 60
شاید داره درست میشه ...
نه بابا مال من که فرقی نکرده.این جوری می کنن که نری از شاتل نمک گیر شی
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
این هم تست من با سرور ریاض
![]()
Last edited by moderntalk; 25-04-2010 at 17:57.
آقا توی این سایت من میرم تست کنم سرور کویت ارور میده چه جوری میشه با یه جای دیگه تست کرد؟
نمی دونم چرا قاتی کرده این یعنی چی ؟؟؟؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
بالای نقشه سمت راست نوشته new server روش کلیک کن بعد هر جای نقشه که می خوای روش مثلث یا هرم هست روی اون موس رو نگه دار میگه کجاست بعد روش کلیک کن خودش شروع میکنه به تست.موفق باشید.![]()
من الان پینگ گرفتم تامم روی 436 هست!
روی بعضی سرورها هم 120 تا دانلود میکنه ولی بیشتر سرور ها 20 تا بیشتر نمیره!
از پشتیبانی هم پرسیدم گفتن از سمت مخابرات هست و زمان مشخصی رو تعیین نکردن که کی برمیگرده به حالت عادی!
این new server رو که من هر جا نگاه کردم ننوشته بود یعنی من پیدا نکردم:(
ولی روی اون مثلث ها که کلیک میکنم آخرش پینگم رو نشون میده!الان با LA تست زدم بشه زده PING:588ms
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)