سلام
اتفاقا از همین پست های به ظاهر چت خیلی چیزا دست مشترکین میاد و خیلی چیزا یاد میگیرن و به دردشون میخوره و خیلی وقتا مشکلاتشون حل میشه
سلام
اتفاقا از همین پست های به ظاهر چت خیلی چیزا دست مشترکین میاد و خیلی چیزا یاد میگیرن و به دردشون میخوره و خیلی وقتا مشکلاتشون حل میشه
عزیزم یک پست اسپم حساب نمیشه اما 50تا پست بدون نکات مثبت و بیشتر جنبه گفت وگو داشتن و فکر کنم بشه اسمش و اسپم گذاشت... من شما را متهم نکردم...من کلی گفتم.[emoji6]
داداش ما حرفي نداريم بيان مال ما رو هم قفل كنن!
من حوصله داشته باشم همه پست ها رو مي بينم. خب درسته دوستان گفتن آيپي شون ثابت شده خب نه راه حلي نه چيزي...
اگه بخوايم گزارش بديم ثانيه به ثانيه وضع اينترنت فرق مي كنه.
چند سال قبل كه اينجا بحث گيت وي ها مطرح شد واقعا من خودم هم استفاده كردم كه قطع و وصل كنيم تا آيپي خوب نصيبمون بشه. ولي الان هيچ مورد جديدي نيست. 2 ساله نامحدود ها رو برداشتن دوباره يكي خبر ميده نامحدود با قيمت سابق ارائه ميشه! يكي ميگه شبانه ها كلا حذف شدن ، يكي ميگه مخابرات ورشكست شده!
ديگه خودمونيم دورهمي خوش ميگذره، خود من شونصد اسپم گذاشتم اينجا تازه مدال افتخار هم بهم دادن!
والا![]()
این پستتو دیدم کلی خندیدم , باحال نوشتی
اما ما اینجا تا حالا گزارش و پخش زنده و لحظه به لحظه نداشتیم تا حالا فقط مشکلاتمون رو بیان کردیم و لاغیر
هر چند موضوع برمیگرده به همون مساله ای که گفتم سوار از حال پیاده خبر نداره , شما جمله اولت نوشتی بیان مال ما رو هم قفل کنن حرفی نیست این یعنی اصلا نمیدونی ما نتمون چقدر وضعش خرابه و در حال جون کندنه وگرنه نمیخواستی بیای پیش ما , تازه به قول خودت پارسال که موضوع تک رقمی ها بود و به همه مربوط میشد هر کسی از راه می رسید اینجا 600 تا اسپم ( اگر بشه اسمش رو گذاشت اسپم ) میزد همه هم راضی و خوشحال بودن![]()
مال من دو مگه ولی شبانه نداره...داره کم میکنه...اگه ممکنه آیپی ibsng رو بدید
پخ رو بخون
ما دیگه تو این تاپیک پست اسپم نمیدیم
Last edited by farshad0123; 14-12-2014 at 02:31.
فرشاد بابا بیخیال
اونا هم میخوان تو دیگه اینجا پست ندی , تو پست ندی بقیه خوشحال میشن
من که بیشتر از قبل پست میدم تو هم بده
----------------------------------------------------
![]()
Last edited by farshad0123; 14-12-2014 at 03:32.
دوباره هم مشکل صفر شدن سرعت دانلود شروع شد،نمیدونم جریان چیه ولی خیلی رو اعصابه این همه چیز گذاشتم برا دانلود هیچکدوم دانلود نشدن،فقط وختی از اسپرس لیچ سرور asia دانلود کنم این مشکل نیست
اپلود بوی و اپلود باز اینا همه همینجور میشه،البته شاید امشب مشکل ازاون سایت بود باید یه شب دیگه تست کنم
Last edited by 8-1kel; 14-12-2014 at 09:23.
دوستان شما سرعتتون چیه که دانلود شبانه دارین؟؟
من با خط ده مگ شبانه دیگه ندارم!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)