من در مقابل فروزش شورانگیز ادبیاتتان آب شدم. کاش می شد گرمای ادبتان را با سرعت 200 کیلو بر ثانیه دانلود کرد. بهر حال :
ای پارس آنلاین جان:
دوش در حلقه ی ما قصّه ی گیسوی تو بود ........ !
و عجب قصه ی پر غصه ای بود برای برخی دوستان مان.![]()
من در مقابل فروزش شورانگیز ادبیاتتان آب شدم. کاش می شد گرمای ادبتان را با سرعت 200 کیلو بر ثانیه دانلود کرد. بهر حال :
ای پارس آنلاین جان:
دوش در حلقه ی ما قصّه ی گیسوی تو بود ........ !
و عجب قصه ی پر غصه ای بود برای برخی دوستان مان.![]()
یه باره جستی ملخک (بلا نسبت شما) دو باره جستی ... سه باره . . .به قول یارو گفتنی ن...اشیده شب درازه عزیزم
یه روز میشه که کم میشه!
این کمش بود عزیز دلم.زیادشو میخوای اینه:
![]()
خب این دوباره ش. سومین مرتبه رو خدا بخیر کنه![]()
خب نه دیگه.اولیش 26 شهریور بود دومیش 30 شهریور.سومیش هم که دیشب بود 31 شهریور.![]()
البته سه مرتبه بر میگرده به زمانیکه ساعتا جیلو عقب بشه داداش(آبجی)بهر حال ما مخلص شوماییم آبجی(داداش)
![]()
چقد استفاده کردی سرعتت کم شد؟
منظورم اینه که چند گیگ دانلود کردی؟؟توی کل مدتی که این سرویس داشتی
مطمئن باشید نزدیکای همون 8 گیگ بوده.
قیمتش 3 - 4 تومن با 8 گیگ فرق داره عمرا بگذارن بیشتر از این دانلود داشته باشید!
پارس انلاین و نامحدود! از اون حرفاست
نامحدود واقعی فقط سرویس های بالای 512 هست. 512 اش احتمالا تا 50 گیگ جواب بده . 1 مگ هم همین حدود - 2 مگ هم که دیگه برگرده به سرعت عادیش همون میشه فرقی نداره
تا اونجایی که یادم میاد 128 >> 12 / 13 کیلو بیشتر دانلود نداشت! درست شده یعنی سرعتش آزاد شده؟ (اگر شده برم بگیرم همون 8 گیگ هم باسه من خوبه!)
Last edited by sajiran; 22-09-2012 at 03:21.
خیلی جالبه که تو قسمت مدیریت سرویس 3500 مگ رو به عنوان شارژ موقت که از سرویس قبلی 8 گیگی من بوده کم کرده ! آخه با عقل جور در نمیاد اگه واقعا سرویستون نامحدوده پس این 3500 م گ رو از نامحدود کم کردن بی معنیه !
والا نمیدونم چقدر دانلود داشتم ! من بازی آنلاین زیاد اینجام میدم از اونایی که هر 1 ساعتش 1 گیگ مصرف می کنه ! و ی فایل 3 گیگی هم دانلود کردم همین ! 3 گیگ هم که از قبل من رو بدهکار کردن همه اینا رو هم میشه چیزی نزدیک به 8 گیگ الی 9 گیگ !
این 128 سرعتش واقعی نیست ! سرعت 64 کیلوبایته ! 128 باید سرعتش بین 20 تا 30 باشه ! 256 بین 30 تا 45 الی 50 و 5512 بین 45-50 تا 60 و 70 ! اینا 64 کیلوبایت رو کردن تو پاچه ملت به اسم 128 ! همون کاری که مخابرات داره انجام میده
دیگه خسته شدم از این اوضاع دیگه ایران جای زندگی کردن نیست نمیتونم ماهی 90 تومن بدم که اینترنت 1 مگ نامحدود تازه ماهی بگیرم که بتونم 50 گیگ بدون مشکل دانلود کنم . این وضع تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟ چرا هیچ کسی نمیاد جلوی اینا رو بگیره خیلی خر تو خره
الان این 13 14 کیلوبایت یعنی همون کارت اینترنت و دایال آپ ! هیچ فرقی با اون نداره ! اومدن همون سرویس در پیت 128 نامحدود که ماهی 14 هزار تومن هست رو اسمش رو عوض کردن گذاشتن 128 u میکنن تو پاچه مردم قبلش هم نمیگن این نامحدود نیست محدودیت دانلود داره به محض اینکه سرویس رو فرو کردن به طرف پولش رو گرفتن هر کاری دلشون خواست میکنن !
یعنی به شما سرویس 14000 تومنی رو سی هزار تومان می فروشن کسی هم صداش در نمیاد .
شما خون کثیف خودتو آلوده نکن!!!
هنوز خر تو خر ندیدی! یه سر برو گمرک میفهمی دنیا دست کیه! isp و سرویس های اینترنت که دیگه بماند ! تا 1-2 سال دیگه باید برگردیم dial up شک نکنید! ( البته همین الانم دست کمی از dial up نداره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)