اندیشه پورت مخابرات :
128 محدود سرعتش 70 هست
الان هم 1 مگ دارم سرعتش 160 هست فیکس
توی ساعت رایگان هم واسه من همین قدره (مرکز 6)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه پورت مخابرات :
128 محدود سرعتش 70 هست
الان هم 1 مگ دارم سرعتش 160 هست فیکس
توی ساعت رایگان هم واسه من همین قدره (مرکز 6)
سلام من مرکز 5 هستم پیش شماره 551
آقا این 2020 چرا اینطوری میکنه حالا شروع نکرده داره دروغ تحویل مردم میده !!! من دو سه روز پیش زنگ زدم گفتن به خط شما می تونیم ADSL بدیم الان من رفتم از شرکت قبلیم درخواست جمع آوری دادم زنگ زدم برای ثبت نام میگه کی همچین حرفی زده ما به خط شما در حال حاظر سرویس نمی تونیم بدیم
نه عزیز احتیاجی به این کار نیست
این مشکل حجم کم کردن تو ساعات رایگان رو بعضی از یوزر ها همچنان هم هست دوست عزیز منم منکرش نمی شم ولی حجم رو بهش بر می گردونیم مطمعن باشید بودن یوزر هایی که متوجه شدن و ما باهاشون چک کردیم و بهشون حجم رو برگردوندیم و اینکه مشکل رو بررسی و رفع کردیم و البته ممکنه یوزر هایی باشن که خودشون متوجه این قضیه نشده باشن و البته ما هم خوب متوجه نمی شیم اینا رو گفتم که احیانا شبه ای به وجود نیاد
دوست عزیز همونطور که می دونید مرکز 5 شلوغ ترین مرکز رشت هست چون حجم فروش زیاد بوده متاسفانه یا خوشبختانه تمامی پورت ها فروخته شده البته تقریبا در 2 روز قبل که اعلام کردن دیگه به مرکز 5 فعلا نفرشید تونستن پیش شماره 560 رو راه اندازه کنن و مطمعنا باقی رو هم در سریع ترین زمان راه اندازه می کنن البته امیدوارم که بکنن و ما شرمنده نشیم![]()
بفرمایید اینم داستان جدید تمدید موقت برداشتن چی اضافه کردن قرار نیست چیزی بهتر بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه و مخابرات ، یکی از اون یکی بدتر . سگ زرد برادر شغاله . هر دو شون دروغ میگن . فقط این وسط وقت و هزینه ی کاربر با این شرکت ها و پیمانکارهای درپیت هدر میره و منابع دولتی و بیت المال که میره تو جیب آقایون .
دیتا قطع میشه ، سرعت دیال آپه
مخابرات میگه کار اندیشه هست و اندیشه میگه کار مخابراته ، هیچ کس هم نیست رسیدگی کنه![]()
Last edited by TimeWarp; 17-02-2014 at 16:17.
من میخوام از بین شرکتهای شاتل و پارس آنلاین و کادوس و فن آوا و البرز، اینترنت بگیرم. به نظر شما کدوم بهتره؟(از هر لحاظ)یه سوال دیگه هم در مورد ترافیک نامحدود دارم. آیا درسته که توی نامحدود سرعت افت پیدا میکنه؟(اگه اینطوره پس محدود بهتره دیگه؟)
من زنگ زدم به این 2020
طرف گفت نامحدود ارائه نمیدن !!
خب اگه اینجور باشه که به درد نمیخوره !!![]()
آره گفتن تا چند ماه دیگه میدیم لامصب سرویساشون هم کامل نیست میگه باید 2 مگ 10 گیگ بگیری من میگم 3 گیگ میخوام میگه نمیدیم 1 مگ بردار 5 گیگ نمیدونم 6 ماهه میدیم مرکز 5 هم که مشخص نیست کی پورت خالی میاد دستشون خلاصه حال مارو گرفتن
Last edited by saeid 22; 19-02-2014 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)