نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.
من كه زمان گرفتم نهايتا 6 ساعت جواب ميده چه شما 1ساعت و نيم بزني به شارژ و چه 5 ساعت.
نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.
من كه زمان گرفتم نهايتا 6 ساعت جواب ميده چه شما 1ساعت و نيم بزني به شارژ و چه 5 ساعت.
اگه لینک مستقیم میخوای برو تو کار torrent
ولی اگه اکانت رپیدشیر و یا از این قبیل داری یه سر برو تو warez-bb (با پسوند org) عضو شو که بهترین جاست. من خودم از این سایت بیشتر از 60 تا بازی pc با حجم بین 2 تا 10 گیگ دانلود کردم
ظاهرا مدل SLIM هم ههک شده
کسی میدونه کی میشه هکش رو گیر آورد؟
World's first Xbox 360 Slim h@ck. 2nd video by C4E, Team Xecuter & Team Jungle
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by campro; 13-10-2010 at 18:45.
بچه ها خبری از کینکت نشده چون من حدود یک ماه پیش از کسی پرسیدم گفت 1 ماه دیگه میاد
نه هنوز خبری نبیده
کینکت توی آمریکا 4 نوامبر ، توی اروپا 10 نوامبر و توی باقی کشور ها 18 و 20 نوامبر عرضه میشه ، الان هم 13 اکتبر هست .
البته نیاز به ثبت نام داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا هم هست لینک هاش مستقیمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدی؟ یعنی باتری شارژی هم جواب نمیده؟ مارک باتریت چی بود؟ فکر کنم امید جان انیژایزر داشت فکر کنم ولی امروز که تلفنی صحبت کردیم گفت خوب جواب نمیده.نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.
به نظر من با این اوصاف همون پلی اند کیت شارز بهتره ۵ ساعت هم جواب بده خوبه ۲۰ دقیقه میزنیم تو شارژ ۳ ساعت بازی میکنیم
نه ميثم جان من اين كيت هاي پلي اند شارژ رو گفتم كه نهايتا 5.6 ساعت جواب ميده.(آشغاله!)
اتفاقا به نظرم تنها چاره همون باتري شارژي هست من 1 جفت گرفتم 4000 تومن به اسم CFL با 1 شارژر كه شد 3 تومن.
14 ساعت ميزنم به شارژ و دقيق 1 هفته ي كامل بازي ميكنم بي دردسر.من روزي متوسط 6.7 ساعت بازي ميكنم ديگه حساب كنيد.مي خوام 1 جفت ديگه هم بگيرم.دوستان هركي خواست ازين مارك بگيره خوبه:CFL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)