تجربه منم سال 2014 کره جنوبی همین بود. یعنی منم رفتمولییییی شما اینم در نظر بگیر کره 99000 کیلومتر مربعه. کمی بیشتر از استان قم وسعت داره.البته این که خواستن توانستن هم هست حرفیه. ولی وسعت این مملکت خودمونم که ثروتمنده واقعاااا زیاده
تجربه منم سال 2014 کره جنوبی همین بود. یعنی منم رفتمولییییی شما اینم در نظر بگیر کره 99000 کیلومتر مربعه. کمی بیشتر از استان قم وسعت داره.البته این که خواستن توانستن هم هست حرفیه. ولی وسعت این مملکت خودمونم که ثروتمنده واقعاااا زیاده
من تا حالا با این مودمها کار نکردم. چاره ای جز سعی و خطا نداری. وارد تنظیمات مودم شو و انواع تغیرات رو امتحان کن. نوع سکوریتی. حتی رمز باز.اگه مودم یو اس پی بدون وای فای هست تا جایی که میتونی باد سعی و خطا کنی.
البته میتونی سیم رو به گوشیت وصل کنی و ببینی دانلود تو گوشیتم همین داستان رو داره یا نه. شاید اینجوری چیزی گیرت اومد که اشکال از کجاس
چی قطع و وصل میشه؟
شما که می گی آنتن همیشه پره؟
مناطق دیگه تست کردی؟ همین مشکل رو اونجا هم داشتی؟
اگر از کابل افزایشی استفاده می کنی حتما با کیفیت باشه. کابلهای افزایشی usb3 خیلی خوبه.
اگر دانگل خاموش روشن میشه احتمال زیاد مشکل پاوره.
Last edited by ak313; 13-02-2016 at 10:45.
دوست عزیز منم یک دانگل 3g وای فای دار ایرانسلو داشتم اوایل و مشل شما بعضی وقتا قطع ووصل می شد تا اینکه اونو زدم توی یک شارژر دیگه ای درست شد من فکر کنم مال منع تغضیه برقشه عوضش کن یا بزنش تو یک usb دیگه ای
در ایران ممنوع هست .. ولی در کشور افغانستان ازاد و قانونی از طریق ماهواره یاهست و اپراتور اتصالات!
یعنی موبایل ها به اسمون وصل میشن؟ برد میده؟ دکل و bts نمیخاد؟ یا ایستگاه زمینی میگیره به. دکل ها میده
فرستاده شده از هواوی میت 8
اين مودم جديد ايرانسل با تكنولوژي جديد اومده خوبه يا نه ؟؟؟ يه مودم 4 جي واي فاي برند ديگه بخريم كه هر سيمكارتي بشه استفاده كرد بهتره يا اين مودم جديد ايرانسل سرعت و سرويس دهيش بهتره؟؟؟؟
سرور داخلی
با adm سرعت 2 مگابایت
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
دیشب زیاد تعریفی نداشت.....سرعتش نوسان زیاد داشت.....سه شبی بود که عالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)