تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1924 از 4428 اولاول ... 924142418241874191419201921192219231924192519261927192819341974202424242924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,231 به 19,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

پارسال ساعت 1 تا 6 صبح که مجانی بود از ساعت 3 به بعد سرعت خیلی بالا میرفت طوری که تو این ساعت تقریبا 1 گیگ دانلود میکردم حتی بیشتر! اما الان با این اوضاع فیلم 600 mb رو تقریبا تو سه شب دانلود میکنه که اصلا ارزش نداره و قید دانلود فیلم رو زدم!
    خیلی مزخرف و چرت شده سرعت رایگان
    سرعتم 256 kb
    قبلا من بین ساعت 6 تا 6.50 (که رایگان مینداخت و حجم کم نمی کرد ) 500 مگ دانلود داشتم ولی طول شب سرعت پایین بود
    یه هفته ای هم بود نبودم و دانلود نداشتم ولی دیشب نسبتا خوب بود و بعد ساعت 3 سرعت بالا بود

راستی قیمت ها رو هم که گرون کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب همه چی واسه من قاراشمیش بوده !

از ساعت 2 جدید تا 3:05 دقیقه 227 مگابایت بی دلیل ازم کم شده

از ساعت 3:34 تا 6:43 فقط 32 مگابایت دانلود شده

جالب اینجاست که بین ساعت 3:05 تا 3:12 30 مگابایت دانلود شده !

معلوم نیست تو اون ساعات چه غلطی میکردن که دانلود من برای اولین بار از زمانی که پارس گرفتم تو یک شب 357 مگابایت شده که فقط 130 مگابایتش رایگان بوده

3. این کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیشب همه چی واسه من قاراشمیش بوده !

از ساعت 2 جدید تا 3:05 دقیقه 227 مگابایت بی دلیل ازم کم شده

از ساعت 3:34 تا 6:43 فقط 32 مگابایت دانلود شده

جالب اینجاست که بین ساعت 3:05 تا 3:12 30 مگابایت دانلود شده !

معلوم نیست تو اون ساعات چه غلطی میکردن که دانلود من برای اولین بار از زمانی که پارس گرفتم تو یک شب 357 مگابایت شده که فقط 130 مگابایتش رایگان بوده
    بر عکس تو من

دانلود کردم مثل هلو

فعلا بهترین نسخه همون reloled سایت دانلودهاست .
    اما غصه نخور رفیق دنیا دو روزه

5. این کاربر از vavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

قبلا من بین ساعت 6 تا 6.50 (که رایگان مینداخت و حجم کم نمی کرد ) 500 مگ دانلود داشتم ولی طول شب سرعت پایین بود
    یه هفته ای هم بود نبودم و دانلود نداشتم ولی دیشب نسبتا خوب بود و بعد ساعت 3 سرعت بالا بود

راستی قیمت ها رو هم که گرون کردن
    قبلا که عالی بود و نیم ساعت آخر سرعت بالا میرفت الان دیگه اوطور نیست
    حالا بعضی شبا خوب میشه ولی نه همیشه در حد خیلی خوب هم 50 یا 60 کیلوبایت ولی قبلا بعد از 3 شب همین سرعت بود و 1 ساعت آخر تا 160 به بالا هم میرفت
    ولی به نظرم تابستون و تعطیلات که نباشه سرعت بره بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

دوستان عزیز که میگن حجم کم کردن خب این یه شب رو دانلود نمیکردین می مردین؟! البته من خودمم وقتی دیشب میخواستم بدون گذاشتم برا دانلود بخوابم، دچار نبردی در درون خویشتن خویش بین دو نفس اماره و لوامه شده بودم این یک می گفت برو و آن یک می گفن نرو. خیلی برام سخت بود. اما به هر حال صبح ساعت 5 جدید بلند شدم و تا 7 گذاشتم رو دانلود. توی این دو ساعتی 900 مگ حال کردیم. این بود پاداش صبر من! صفایی داد غلبه بر نفس خبیثه ی اماره

8. 2 کاربر از famile dur ! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بلاخره ساعت رو درست کردن امشب 2 تا 7 دانلود کنید

10. 2 کاربر از barcalove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

والا پیشگامان که خدارو شکر 1 یک شب هست تا 7 صبح یک ساعتم بیشتر .

اما سرعت همون 50-60 متغیره .. خیلی کلاهبردارن دقیقن 7:01 دقیقه صبح سرعتم میشه 250 کلیو بایت .

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان عزیز که میگن حجم کم کردن
    خب این یه شب رو دانلود نمیکردین می مردین؟! البته من خودمم وقتی دیشب میخواستم بدون گذاشتم برا دانلود بخوابم، دچار نبردی در درون خویشتن خویش بین دو نفس اماره و لوامه شده بودم این یک می گفت برو و آن یک می گفن نرو. خیلی برام سخت بود. اما به هر حال صبح ساعت 5 جدید بلند شدم و تا 7 گذاشتم رو دانلود. توی این دو ساعتی 900 مگ حال کردیم. این بود پاداش صبر من! صفایی داد غلبه بر نفس خبیثه ی اماره
    چه لفاظی زیبایی
    یحتمل ادب نزد با ادبان مجازی یاد بگرفته ای
    بنده چنان دانلودی به رگ زدم که آن سرش ناپیدا و حجممان بکلی بدر رفت
    آفتاب طلوع ننموده بود که تماسی بگرفتم و چند دشنام آبدار دادمیو گفتم:
    مشتی پارس افلاین حقه ای والا میکشی بالا مال و منالم میکنی حاشا
    دستات که رو شه حجمم که بجوشه یوزر بخروشه داره تماشا
    حاضر و غایب صادق و کاذب شحنه و نایب جملگی رسواااااا

اینطور شد که حق و حجم خود ستانیدم

13. 8 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

8 دزدی شاخ و دُم نداره !

سلام به همه دوستان !

امروز مشکل جدی با پارس آنلاین برام پیش اومد که منو وادار به شکایت از اینا ( پارس لین ) دزد آنلاین کرد و مشغول جستجو تو نت بودم که با این تاپیک مواجه شدم و تقریبا 30 صفخه اش رو خوندم !

من از سال 87 ابنترنت پرسرعت ( دروغ بزرگ ) رو تجربه کردم و با شرکت لایزر شروع کردم ! لایزر اون زمان سرویس های خوش قیمتی داشت ! 128 ماهی 23 تومن بود که سرعت دانلود روزانه و شبانش روی 60 بود و کم نمیشد ! اما 1 سال و نیم بعد قیمت همون سرویس 128 که 23 هزار تومان بود شد 40 هزار تومان و من هم به ناچار دنبال یک ISP دیگه گشتم تا یکی از پارس آنلاین تعریف کرد و از سرعت دانلودش گفت و من وسوسه شدم ! از اون موقع تا الان با دزد آنلاین بودم سال اول سرعت دانلود روزانه 150 تا 180 متغییر بود و شبانه 150 ! عالی ود و من با 26 هزارتومن راضی بودم ! سال دوم سرعت اینترنت شبانه رسید به 50 و بعدش تا به امروز سرعت دانلود شبانه از 20 بیشتر نشده !
    هر وقت که زنگ زدم بهشون زود میگن سرعت سرویس شما (128 کی ) همینه ! اگه میخواین باید سرویس 256 یا بالاتر بگیرید ! ( که شامل ارائه نامه و این جور چیزاست ) !
    من سرویس 128-8 گیگ داشتم ! خب سرعت دانلود روزانه ادم رو وسوسه میکنه که دانلود کنه ! از طرفی ویندوز و سایر برنامه هام هم احتیاج به آپدیت دارن ! پس 8 گیگ برای من در ماه کمه ! و هر گیگ اضافه رو باید 5000 تومن خرید ( سر گردنه ) !

از این رو 4 روز پیش بهشون زنگ زدم و مسئول فروشش ی خانمی گفت ی سرویس جدید به نام (128-U) اومده که نامحدوده ! وقتی راجب سرعتش سوال کردم گفت سرعتش مثل سرویس حجمی الانتونه ولی شبا به خاطر ترافیک رایگان سرعت افت میکنه و .....! خلاصه !
    من هم با خوشحالی سرویسشون رو 30 هزارتومن خریدم و خوشحال مشغول دانلود شدم ! تا ....... امروز جمعه که سرعت دانلود رسید به 13 کیلوبایت !
    زنگ زدم پشتیبانی خانمی برداشت . وقتی راجب افت سرعت پرسیدم از چیزی که شنیدم شاخ در آوردم گفت : شما تا همینجاش هم زیادی دانلود کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پرسیدم چه ربطی داره مگه این سرویس نامحدود نیست ! گفت چرا ! ( اینجا رو داشته باش ! کی از انصاف حرف میزنه ! لوووووووووووووووووووووووو وووول ) : به خاطر سیاست های شرکت در قبال استفاده منصفانه همه کاربران از اینترنت هرکی تو این سرویس بیشتر از حد مجاز دانلود کنه سرعتش برمیگرده به 128 واقعی !!!! جلاالخااااااااااااااااااا ااااااالق
    اینجوریش رو ندیده بودیم دیگه !!!!!! منم صدام رو بردم بالا و گفتم همکارت 4 روز موقع مشاوره دادن راجب این سرویس و فروشش گفت سرعت روزانه تغییر نمی کنه و شبانه مثل همیشه کم میشه ! چیزی راجع به این اراجیفی که شما داری میگی نگفت وگرنه من 100 سال این سرویس رو نمی گرفتم !
    بعد ازش پرسیدم مگه چقدر دانلود کردم ! که خانم ساکت شد و حرفی برای گفتن نداشت و بعد از اینکه ازش راجب اینکه در حساب کاربری جلوی ترافیک باقی مانده و مصرف شده خالیه ! این یعنی سرویس نامحدوده ! باز جوابی نداد و گوشی رو روی من قطع کرد !

خلاصه من اون فرم شکایت رو پرکردم و فرستادم و فردا هم ی دعوای حسابی با مدیری مسئولی کسی از دزد آنلاین دارم ! که جواب درست بده !

همتون میدونید این شرکت های PAP اینترنت و پهنای باند رو به یک هشتم قیمت ( مفت ) نمیخرن ! به چنگ میارن ! بعد به من و شمای کاربر بدبخت به 8 برابر قیمت م یفروشن ! کی بدش میاد از این پولا در بیاره !!!!!!!!

این سازمان مقررات هم هیچ کاری انجام نمیده ! راست میگه بیاد پروژه فیبر نوری منازل رو سرو سامان بده تا ببینم اونوقت این دزدآنلاین و شاتل و بقیه باز از حجم کاربراشون میدزدن ؟ باز سرویس من درآوردی میدن !
    اون وقته که باید دنبال مشتری بال بال بزنن !
    دلم خیلی پُرِه فقط میخوان پول بگیرن 2 روز خوب سرویس میدن خرشون از پل که گذشت به 100 بامبول و بهانه تراشی و تبصره و ماده گند میزنن به اعصاب ادم !
    دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست !
    چرا همون موقع خرید تو سایت کوفتیتون بالای هر سرویس جلوش نمیزنین شرایط اون سرویس رو !
    این هم دزدیه ! سرویس 128 یا 256 یا 100 مگ نامحدود رو بزاری برای فروش ! وقتی استقبال شد ملت خریدن به هزار بهانه و تبصره من درآوردی سر و ..نش رو بزنی بگی نه ما تو سایتمون هم زدیم قبلا ! اطلاع رسانی کردیم !
    این چه اطلاع رسانیه که وقتی زنگ میزنم گربه زبون مسئول فروشتون رو خورده بگه این سرویس با این شرایط فروخته میشه ؟
    والا رو سایت چیزی جز تغییر ساعات رایگان به 2 تا 7 نیست !

خجالت بکشید

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان عزیز که میگن حجم کم کردن خب این یه شب رو دانلود نمیکردین می مردین؟! البته من خودمم وقتی دیشب میخواستم بدون گذاشتم برا دانلود بخوابم، دچار نبردی در درون خویشتن خویش بین دو نفس اماره و لوامه شده بودم این یک می گفت برو و آن یک می گفن نرو. خیلی برام سخت بود. اما به هر حال صبح ساعت 5 جدید بلند شدم و تا 7 گذاشتم رو دانلود. توی این دو ساعتی 900 مگ حال کردیم. این بود پاداش صبر من! صفایی داد غلبه بر نفس خبیثه ی اماره
    این دانلود دیشبمه:

در کل 3663 مگابایت رایگان دانلود کردم.
    از مزایای نفس اماره ((3663 مگابایت))

16. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •