همه روزه از 1 تا 7
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همه روزه از 1 تا 7
یکی از دوستان می گفت از 2 تا 7 هست
جمعه ها هم 2 تا 9
درست نمیگفته پس؟
نه تغیر کرده !! از 1 تا 7 !!
همه روز هفته
محتوای مخفی: شبانه
جشنواره بهاری شاتل با شرایط و تخفیفهای ویژه برای مشتریان در سراسر کشور برگزار میشود. شرکت در این جشنواره شرایط استثنایی را برای خرید سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل در اختیار مشتریان قرار میدهد.
در این جشنواره مشتریان میتوانند از بسته طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین مودم وایرلس DEL1201 زایکسل را از شاتل با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنیست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
این جشنواره در کلیهی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار خواهد شد. این فرصت استثنایی برای مشتریان از تاریخ ۸ تا ٢۵ اردیبهشت ١۳۹۳ خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زنگ ووردوم دئدیلر 3 آیلیق اینترنت 1 گیگدی و جمعا 45000 تومن اولور. سیزین نظریز نمنه دی؟
Last edited by 971971; 06-05-2014 at 15:32.
نزدیک 10 گیگ از حجم من کم کردن بعد مراجعه و اصرار زیاد و انکار اونا آخر سر 4 گیگ بهم اضافه کردن اونم تو 3 روز تموم شد الانم هر روز یک گیک می خوره
البته اونم چون تو ریز مصرف دو بار پشت سر هم و به فاصله چند دقیقه 1.6 گیگ که به طور یکسان حتی بایت ها هم برابر بود درج شده بود مجبور شد اضافه کنه وگرنه میگفت همینه که هست شما دانلود داشتی بهش
من میخوام برم رو نامحدود ولی یک ماه از دورم مونده اگه درخواست بدم قبول می کنن ؟؟؟ اگه نشد میرم جمع کنم برم شرکت دیگه
خیلی مسخرست
Last edited by alp13; 06-05-2014 at 15:37.
امروز رفتم دو نفر متشخص بودن مخصوصا یکیشون خیلی درست حسابی به حرفام گوش کردن مثل بچه آدم حجممو برگردوندن
مثل بعضی از پشتیبانها زبون نفهم نبودن و یه چیزی حالیشون بود
یعنی درست و حسابی جواب میدادن نه معده گوجونه معلوم بود یه چیزی بارشونه
تازه حجم من هم کم نبود 11 گیگ بود
سلام دوستان و همشریهای عزیزم
الان چندین روز هست که وقتی خانواده ام از طریق اسکایپ و یا وایبر روی تبلت ویندوزی چت میکنن، هر 5 یا 6 ثانیه صدا حدود 3 یا 4 ثانیه قطع میشه و رسما دیگه امکان صحبت کردن وجود نداره. حتی اینجا در برنامه اسکایپ من هم علامت آنتن دهی به رنگ زرد و یا قرمز در میاد و اعلام میکنه که ارتباط میان شما دو نفر مشکل داره. گاها هم حتی اونقدر دیگه ارتباط بر نمیگرده که اسکایپ تماس رو دراپ میکنه و باید از اول زنگ بزنیم به هم دیگه.
آی اس پی ما هماراسیستم هست و مرکز تلفن شهید رجایی.
جالب اینجاست که دوست من در همان منطقه زندگی میکنه و از لپ تاپ استفاده میکنه و آی اس پی اش هم ماکس نت هست هم ادعا میکنه که همان مشکل رو دقیقا داره!!!
متاسفانه من دسترسی به سیستمها ندارم و خانواده و دوستم هم زیاد به مسائل کامپیوتر وارد نیستن اما به نظر میرسه که ظاهرا اشکال کلی هست و اگه حدسم درست باشه باید بقیه دوستانی که حداقل در همان محدوده و از مرکز تلفن رجایی و آی اس پی های همارا و ماکس نت هستن هم همین مشکل رو داشته باشند.
اگه اینگونه هست لطفا اعلام کنید که من دیگه بیش از این از راه دور با تبلت و لپ تاپ اینا ور نرم و منتظر بشم تا آی اس پی ها مشکل رو حل کنند.
پیشاپیش خیلی از کمکتون ممنونم.
آپدیت: با یک دوست صبانتی هم صحبت کردم و این دوستم هم مشکل داره ولی قطع و وصل شدنها خیلی خیلی کمتر از همارا و ماکس نت هست.
Last edited by yami; 06-05-2014 at 18:41.
من فیکر ائلیرم ای اس پی لر مساله نی کؤکوندن حل ائلرلر (فیلتئر ائلرلر)
من فیکر ائلیرم ای اس پی لر مساله نی کؤکوندن حل ائلرلر (فیلتئر ائلرلر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)