تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1924 از 2365 اولاول ... 9241424182418741914192019211922192319241925192619271928193419742024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,231 به 19,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آتفاقا الان خواستم همین و بپرسم.همین rs165 میگیرم.فقط اینکه 16 سانتی دیگه.نه؟اگه اره اینکه واسه استیج جلو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    ساب ووفر m 12 هم باید باکس جدا درست کنم یا یه باکس دارش رو که 500 قیمتشه بگیرم؟اگه برا ساب مورد مناسب تری هم هست ممنون میشم بگی.
    چون تیکه تیکه میگیرم وسایلو سعغی میکنم که خوب بگیرم.
    سلام صبح دوستان بخیر و شادی
    بله ندیم جان 16 هست و کاملا استاندارد.
    اگر میتونی بیشتر هزینه کنی M12VB رو بگیری خب باکس فابریک یه چیز دیگه هست. متریال بهتر ،طراحی بهتر و زیباتر،پورت تیون شده و بیس بسیار عالی.
    قیمت باکسش هم 510 هست.
    تو این رنج قیمت M12VB بهترین انتخاب هست.
    من پیشنهاد میکنم حالا که داری خورد خورد میری جلو ابتدا آمپ و باکس رو باهم بگیر ضرر نمیکنی.بعدا متوجه میشی

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مرسی حمید جان.
    بابک هستم(نمیدونم چرا به اسم ندیم ارادت دارم)
    منم به پیشنهادت گوش مدم به امید خدا تا چند روز دیگه فعلا آمپلی رو میگیرم.بعدشم M12VB.باقی رو هم بعد اینا کم کم میگیرم.
    راستی این از قلم افتاد:واسه استیج جلو m130 رو که گفتی بهترین مورده و اینکه چند سانتی هست؟اگه مورد دیگه هم بهتر از این هست واسه جلو بگو که اون رو بگیرم.
    مرسی از وقتی که واسه ما میذاری.

4. این کاربر از nadimm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مرسی حمید جان.
    منم به پیشنهادت گوش مدم به امید خدا تا چند روز دیگه فعلا آمپلی رو میگیرم.بعدشم M12VB.باقی رو هم بعد اینا کم کم میگیرم.
    راستی این از قلم افتاد:واسه استیج جلو m130 رو که گفتی بهترین مورده و اینکه چند سانتی هست؟اگه مورد دیگه هم بهتر از این هست واسه جلو بگو که اون رو بگیرم.
    درود.در کامپ های شرکت گلیدن از اسمشون میشه متوجه شد چه اندازه ای دارند.
    اعداد در اسمشون:
    165 همون 16.5 سانتی
    130 همون 13 سانتی
    100 همون 10 سانتی
    Last edited by SaЁeD; 16-11-2015 at 23:07. دليل: امان از دست P30!

6. 3 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه چند وقت میش یه پایونیر 2750 خریدم رو جعبش زده که با usb میشه گوشی رو به ضیط وصل کردم ولی گوشی خودم که سامسونگه و یه گوشی هواوی که وصل میکنم نمیشناسه ارور 19 میده گوشی ها هم اندروید 4 و 5 هست البته یه سونی اریکسون وصل کردم خوند
    Last edited by amir 777; 16-11-2015 at 19:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

با درود خدمت دوستان گلم خصوصا آقا حمید و سعید عزیز که بیشتر زحمتها رو دوش این عزیزانه.

اول بگم که بودجم کمه و کارمندی.
    ماشینم پراید 111 صفر که بدون پخش تحویل گرفتم.
    طبق بررسی و مطالعه صفحات قبلی به نتایج ذیل رسیدم که از شما میخوام کمکم کنید تا تصمیم نهایی رو بگیرم.

حالت اول :پخش kenwood x400 به همراه باند Helix e69x توی این حالت دیگه بودجه برا امپ نمی مونه
    حالت دوم : یه پخش ارزونتر بدون سی دی مثل JVC Kd-x120 به همراه Helix E69x و یه آمپ دو کاناله Kenwood

نکته اخر اینکه نسبت به برندهای پایونیر و JBL به دلیل تفاوت قیمت جهانی با قیمتهای داخل ذهنیت خوبی ندارم و به نظر فیک هستن و نمایندگیهای فروش اونها هم یه جور دور زدن قانون برای وارد کردن اجناس تقلبیشونه که عمده وارداتشون در کنار معدود واردات اجناس اصل هست.

با تشکر
    Last edited by mohammadv2; 16-11-2015 at 21:50.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی حمید جان.
    سلام
    زنده باشی بابک جان.
    بسیار عالی. در مورد سایز که سعید جان گفتند. یه پیشنهاد وسوسه بر انگیز. جلو رو ازM130 شیفت بده به RS130.قیمتش 485 هست.اختلافش 135 تومنه ولی بهتره این کار رو بکنی.
    با درود خدمت دوستان گلم خصوصا آقا حمید و سعید عزیز که بیشتر زحمتها رو دوش این عزیزانه.
    اول بگم که بودجم کمه و کارمندی.
    ماشینم پراید 111 صفر که بدون پخش تحویل گرفتم.
    طبق بررسی و مطالعه صفحات قبلی به نتایج ذیل رسیدم که از شما میخوام کمکم کنید تا تصمیم نهایی رو بگیرم.

حالت اول :پخش kenwood x400 به همراه باند Helix e69x توی این حالت دیگه بدوجه برا امپ نمی مونه
    حالت دوم : یه پخش ارزونتر بدون سی دی مثل JVC Kd-x120 به همراه Helix E69x و یه آمپ دو کاناله Kenwood

نکته اخر اینکه نسبت به برندهای پایونیر و JBL به دلیل تفاوت قیمت جهانی با قیمتهای داخل ذهنیت خوبی ندارم و به نظر فیک هستن و نمایندگیهای فروش اونها هم یه جور دور زدن قانون برای وارد کردن اجناس تقلبیشونه که عمده وارداتشون در کنار معدود واردات اجناس اصل هست.

با تشکر
    سلام دوست عزیز.
    لطف دارید شما.
    به نظر من حالت اول رو انتخاب کن. جی وی سی پخش خوب نداره.کن وود صدای جا افتاده تری داره.با E69 هم خوب میشه.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    لطف دارید شما.
    به نظر من حالت اول رو انتخاب کن. جی وی سی پخش خوب نداره.کن وود صدای جا افتاده تری داره.با E69 هم خوب میشه.
    نبود امپ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بین 8019 و 7056 تنظیمات هیچ فرقی نداره اما 8019 از لحاظ ظاهری خیلی بهتره از 7056 .پایونیر هم فکرشو دیگه نکن چون پخشاش کیفیت ساخت قدیم رو نداره همه اشغال شده.پخش خوبش الان p99 .

- - - Updated - - -

چیزی نیس قاطی کرده خیلی وقته
    زیر 350 برای کامپ سری m line گلیدن توصیه میشه.
    سلام--
    برای پراید نخواستم باشم کامپونت بندازم وکواسیکال بندازم برای طاقچه عقب زیر 350 چی پیشنهاد می دهید--نه بم بم می خواهم نه صدای خشک وفلت وبی روح یک چیز همه کس پسند ---

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نبود امپ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    سلام کاربر گرامی.
    ممنون از شما که لطف دارید.نه مشکلی ایجاد نمیکنه.

وجود آمپ که برای هر سیستمی ضروریه ولی دیگه بود و نبودش بر میگرده به خود شخص که اهل صدای بلند باشه یا نه.

من خودم همین کواک رو دارم رو پرشیا با پخش آلپاین.بدون آمپ حجم صداش خوبه ولی برای مواقعی که حس و حال میاد و میزنی تو جاده و میخوای ولوم بدی که صدا دیستورت میشه و ....البته نه فقط برای این کواک بلکه هر کواکی باشه هم همینه چون توان خیلی کمی به اسپیکر میرسه.

به نظرم شما همین ست رو انتخاب کن و نصب کن.به خاطر نو بودن کواک باید بریک این بشه (همون اب بندی خودمون) تا این بریک این بشه شما بودجه اوکی کن که یه امپ براش بگیری.ارزونترین گزینه پایونیر 3602 هست حدود 160 تومن.

سلام--
    برای پراید نخواستم باشم کامپونت بندازم وکواسیکال بندازم برای طاقچه عقب زیر 350 چی پیشنهاد می دهید--نه بم بم می خواهم نه صدای خشک وفلت وبی روح یک چیز همه کس پسند ---
    آمپلی فایر هم میخوای بعدا نصب کنی یا کلا بدون آمپلی فایر؟

Gladen MC609 حدود 320
    Helix Espirit E69X حدود 280
    Last edited by SaЁeD; 16-11-2015 at 23:37.

14. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیلی ممنونم از شما حمید جان و همینطور آقا سعید.
    حمید جان پیشنهادات کلا وسوسه برانگیزن
    فکر کنم حسابی تو خرج برم ولی ارزشش رو داره.باید شروع کنم کم کم بگیرم همه رو.بابت راهنمایی هات خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •