من که امروز از اندیشه درخواست جمع آوری دادم فعلا یه مدت میرم مخابرات ببینم اوضاع چطوره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که امروز از اندیشه درخواست جمع آوری دادم فعلا یه مدت میرم مخابرات ببینم اوضاع چطوره
دوست عزیز چقدر خوبه شما به جای اینکه تو ذهنتون همش شبهات رو بسازید یه بار تشریف ببرید و این سوالات رو حضوری بپرسید
البته حق دارید که براتون سوال پیش بیاد ولی من از برنامه های بخش فروش نا اگاهم از خودمم که نمی تونم حرف در بیارم الان فعلا 3 تا جا هست که می تونید حضوری برید اونجا
گلسار اداره مرکزی
سبز میدون اداره مخابرات
میدون فرهنگ روبروی رستوران خانه معلم مرکز 3 مخابرات رشت
اگه هر کدوم از اینا رو نمی تونید یه زنگ به 2020 بزنید و ازشون راهنمای بخواید با این چیزی که من دارم می بینم فعلا مخابرات برای دانلود گزینه خوبیه چون من خودم اهل بازی و این چیزا نیستم و فقط دانلود می کنم
نگران نباش دوست عزیز اونقدر پول داره که بتونه 10 تا خط دیگه بگیره
یه سوال.
اپراتور مخابرات گفت قبل اینکه از ساعات رایگان 1 تا 7 صبح استفاده کنی باید قبلش مودم رو روشن و خاموش کنی؟ صحت داره؟ قضیش چیه؟
اولین باره که همچین چیزی میشنوم.
من پارسال که اینترنت حجمی داشتم (تا جایی که یادم میاد) در ساعات رایگان حجم کم نمیکرد در حالیکه مودمم یکسره روشن بود
البته بعضی ها (تو همین انجمن) گله داشتن که گاهی اوقات توی ساعات رایگان حجم کم میکنه( البته اول حواسشون نبوده و بعدا متوجه شدن )
برای اطمینان میتونید از سایت حجم باقیمونده تون رو قبل از ساعت 1 با بعد از استفاده مقایسه کنید. ( من که همیشه چک میکردم)
من که دیگه از جلوی مخابرات رد نمیشم! چه برسه به اینکه از مخابرات اینترنت بگیرم
اصلا فرض میکنیم سرویسش عالی!!! ولی از نظر پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفه.
دوستان من خودم قبلا مخابرات داشتم (( هم از ضحی کیش و هم از اندیشه ))
اون داستان دوستمون هم درسته که گفتن (( اینو در مورد مخابرات اندیشه دیده بودم ))
اگه اینترنت سر ساعت 7 قطع نشه و بشه 7:01 یهو 200 تا 400 مگ حجم کم میکردالبته بعضی ها (تو همین انجمن) گله داشتن که گاهی اوقات توی ساعات رایگان حجم کم میکنه( البته اول حواسشون نبوده و بعدا متوجه شدن )
تو 10 روز یهو 3 گیگ حجم تموم میکردم
درحالی که هیچوقت ماهیانه 4 گیگ حجم استفاده نمیکردم
تا اینکه متوجه این موضوع شدم و دیگه محدود نگرفتم !!
////////////
کلا در مورد مخابرات تحقیقات زیاد کنید و بعد برید سمتش
گول مودم رایگان و ..... رو هم نخورید
خدماتی که میدن به حدی افتضاح هست که مودم رایگان که هیچی سیستم pc رایگان هم بدن ارزش نداره !!!
البته شاید الان درست شده باشه (( که چشمم آب نمیخوره ))
به هر حال خیلی مواظب باشید
خودم وقتی رفته بودم ضحی کیش آخرای کار به غلط کردن افتادم !!![]()
هنوز گزینه مناسبی واسه بازی آنلاین نداریم که به مرکر 5 هم سرویس بده؟![]()
بچه هایی که اندیشه دارن میشه بگن چه سرویسی دارن و سرعت دانلودشون چنده
تو ساعات رایگان سرعتتون کم میشه؟
(اگه سرعت بقیه سرویس ها چ محدود چ نا محدود میدونین بگین)
Last edited by Iloveu-ALL; 16-02-2014 at 17:00.
من پارس انلاین دارم
سرعت دانلود با دانلود منیجر متوسط 200 هست. ساعات رایگان هم بیدار نیستم ببینم(2 تا 7) ولی تو همین 5 ساعت 3 تا 4 گیگ دانلود دارم.(البته بستگی به لینکهای دانلود هم داره)
البته نامحدودش رو با این که اولترا هستش رو گرفتم ، سرعتش حتی از اندیشه هم پایینتر بود.
دوستام
که اندیشه و شاتل دارند 100 تا 150
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)