اینه
یدونستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینه
یدونستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بدونستیدم مرسی
آقا اوتارت خفن باحاله. آدمو یاد worms میندازه
مبارکه حمید جان. یادته روز اول چی گفتم بهتونسلام دوستان.
ماشالا من 1 ماه نبودما!! شونصد(خيلي) صفحه پست داديد.
راستي من به توصيه دوستان تو فروم(سعيد جان و ميثم عزيز) بالاخره 1 هارد گرفتم.اونم 120 گيگ از آقا ميثم.
واقعآ چقدر تفاوت داره با وقتي كه آركيد بدون هارد داشتم...
هم از سرو صداي زياد درايو راحت شدم و هم لود بازيها خيلي سريعتر شده و هم جون درايو دستگاهو نجات دادم كه بدون هارد موقع اجراي گيم خودش رو ميكشت و هم چه حالي ميده.
خلاصه كه هارد رو بگيريد حتمآ.
ولی داستانی بودا![]()
سلام شما میتونین از آقا میثم بخرید . 1 روزه هم به دستتون میرسهشهر ما دور بود ( بندرعباس ) 2 روزه اومد . یه ارکید با یه هارد 120گیگ بازم کمه واسم . اما الان پشیمونم که چرا الایت نخریدم اخه 35 هزارتومن اختلاف پیدا کرد فقط تازه اونم مشکی و شیک تر بود . خرید از اقا میثم میتونم بگم یه خرید مطمئنه این تجربه شخصی خودم بود . قیمتاش هم به نسبت شهر ما و البته شما خیلی پایین تره !
باتری 2450 MAHو چقدر بزنم تو شارژ؟چند ساعت؟چند روز دووم میاره؟مر30
سلام دوست عزيز.
ازين كيت هاي Play& charge هست؟!
اگه آره ديگه نمي خواد بزني به شارژ.يه راس بنداز سطل زباله! من داشتم اصلا به دردت نميخوره.
باتري شارژي بگير عزيز جان.
نه باتری شارژی دارم
شارژش تموم شده گفتم چند ساعت بزنم تو شارژ؟1ونیم ساعت خوبه؟بعد تا چند روز باهاش بازی کنم خالی میشه؟
شما از کجا این قیمتو گرفتی؟
پاساژ آزادی طبقه پایین رفتی پیش مومن زاده ؟
برو ببین اگه قیمتاش نزدیک یا دقیقا قیمتی که دوستان دادند بود که بگیر اگه نه پ خ بده تا یه کاری برات بکنم یا اصلا میتونی از آقا میثم بگیری که البته تهرانه
نمیشه دقیق گفت ولی چیزه که معلومه اینه که اگه ویبره خاموش باشه بیشتر کار میکنه ولی در کل فکر نکنم بیشتر از ۱۵ ساعت نگه دارهنه باتری شارژی دارم
شارژش تموم شده گفتم چند ساعت بزنم تو شارژ؟1ونیم ساعت خوبه؟بعد تا چند روز باهاش بازی کنم خالی میشه؟
دوستان اگه بی ربطه شرمنده میشه چندتا سایت خارجی که بازیهارو واسه دانلود میزارن به صورت رایگان معرفی کنید هم 360 هم پی سی ترجیحا اگه لینک مستقیم باشه بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)