تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1923 از 2550 اولاول ... 92314231823187319131919192019211922192319241925192619271933197320232423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,221 به 19,230 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

12

سلام

یعنی این هیچ مشکلی نداره داداش؟

پس این قطع و وصلی اعصاب خورد کن برای چیه!

اوجوز اتین شورباسی اولماز
    به جای این همه سیم کشی ، وصل نویز گیر ، تست سرعت و انگولک کردن مودم و اعصاب خورد کنی و اتلاف وقت
    و...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر بدون نویز راحت در همه جای ایران استفاده کن

تعرفه ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

13

اوجوز اتین شورباسی اولماز
    به جای این همه سیم کشی ، وصل نویز گیر ، تست سرعت و انگولک کردن مودم و اعصاب خورد کنی و اتلاف وقت
    و...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر بدون نویز راحت در همه جای ایران استفاده کن

تعرفه ها

سلام

یورولمیاسان !!

اولا اوجوووز ات دیییر ! سرویس اولترا آیدا 8 گیگدی کی قیمتی ..... !

دوما داداش پول مسئله دییر الان منیم ایکی ایشتیراکیم وار بیری بو و بیریده پار س آنلاینیدی !

اما اوراجان کی مبین نت دن خبریم وار وضعیتی ایفتیضاح دی فامیلرین بیری ایشلدیر دییر تز تز حجم یییر و آنتن دهی چوخ یرده صیفردی و قیمتلریدی یاااب .... !

سنده یییغیشدیر قارداش کاسیبچیلیغیوی یانی نمنه دیقه باشی گلیسن دیسن فیلان یر بهمان یر ییغییشدییر قردش ییغییشدر بو ایشلریوی !

3. 7 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

یورولمیاسان !!

اولا اوجوووز ات دیییر ! سرویس اولترا آیدا 8 گیگدی کی قیمتی ..... !

دوما داداش پول مسئله دییر الان منیم ایکی ایشتیراکیم وار بیری بو و بیریده پار س آنلاینیدی !

اما اوراجان کی مبین نت دن خبریم وار وضعیتی ایفتیضاح دی فامیلرین بیری ایشلدیر دییر تز تز حجم یییر و آنتن دهی چوخ یرده صیفردی و قیمتلریدی یاااب .... !

سنده یییغیشدیر قارداش کاسیبچیلیغیوی یانی نمنه دیقه باشی گلیسن دیسن فیلان یر بهمان یر ییغییشدییر قردش ییغییشدر بو ایشلریوی !

صفح سندا ایکی ایشتیراکون وار

بیدا آل دوزمللیسین آل
    من گفتم مخابرات و مبین نت خوبه

مبین نت ده مال مخابیراتندی بالا
    پیشین الی اته چاتماز دیر پیسدی
    Last edited by Persianhb; 04-05-2014 at 21:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

بیدا آل دوزمللیسین آل

سنده هی فیکیرش گل تازدان ادیت اله

6. 4 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بیدا آل دوزمللیسین آل

سلام

جدا از بوکی ادیت الیسن پوستیوی !!

سنه دملیم داداش نه سرعت مسئله دییر منه نه دانلود شبانه نه پینگ و نه آیری شی!(البته پینگ بیراز ریموت ایشلماغیما نیازدییر!) فقط آپتایم مسئله دیر و بونا خاطییر 2 سرویسیم وار (پارس و مخابرات!) کی هر هانکیسی قطع اولدی اوبیرسین به عنوان پشتیبان سخلیرام و اونان ایستفاده الیرم !
    (ایشیم بیجوووردیکی تقریبا گره گونده 16 ساعت یکسره آنلاین اولام!)

کانال عوض اولووور: ! برادر من هیچوقت الکی سنگ کسی رو به سینه نزن اول برو تحقیق کن بعد حرف بزن اینو نگاه !

3 صفحه ی آخر و بخون !

مخابرات دا اله بونا تای ایران دا دوزملی اینترنت یوخدی سن اللهین باکیسینادا گتسن بیرگون و اورانین اینترنتینن حتی موبایل اینترنتی 3 جی یا دا تزه اشیدمیشم 4 جی ده گلیب باکیه کی ایشیم یوخ !

ایشلدسن بیر سریدهه یا مبین نته یا مخابرات ا یا هر هانکیسینه اینترنت دمسن بییز هامیمیزم ناچارچیلیخدان بولاری ایشلدیریخ به قولی اینتیخاب الیریخ پیسینن ... پیسترین آراسیندا !!

امیدوارم منیم سوزلریمله قانع اولاسان ! (البته من هچوقت بیر آدامینان کی بدون شیناخت و کور کورانه بیر موضوع دان دیفا الییر بحث المرم اما بوردا احساس الدیم گره جواب ورم!)

الله یورماسین

ایرادتمند

8. 3 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

چهارراه ابوریحان مخابرات مرکز آزادی

------------------------------------------------

من خودم الان از اونجا برمیگردم بعد از خواهش و تمنا بالاخره از 1.7 گیگی که جمعه از ساعت 7 به بعد ازم کسر شده بود 1 گیگشو برگردوندن.

چند آدم نفهم جمع شدن دور هم پشتیبانی رو تشکیل دادن. به هرکی میرفتم میگفت به من ربطی نداره برو به فلانی. منم آخرش رفتم پیش رئیس چون منم عصبانی بودم اونم عصبانی کردم. دلش پر بود که اصلا نباید دانلود رایگان وجود داشت ما اصلا به شما تعهد نداریم برو بیرون و از این حرفا ....
    ضمنا طبق گفته خود رئیس:
    به زودی ساعات رایگان مخابرات از 3 تا 7 میشه بعدش به پیشنهاد یه نفر که اونجا بود قرار شد بعد از یه مدت ساعات رایگان کلا حذف بشه!

اینم بگم تو 5 دقیقه ای هم که اونجا بودم جدود 20 نفر درخواست جمع آوری دادن دلیل جمع آوری هم بیشتر کیفیت پایین و قطع و وصل زیاد بود!

اگر مخابرات بخواهد ساعات دانلود رایگان رو تغییر بده نصف یوزرهاش رو که فقط به خاطر دانلود رایگان موندن تو این شرکت رو از دست میده سرویس و پشتیبانی که ارایه میدن تعریفی نداره فقط بازه رایگانش بدرد می خوره که با این وصف اون هم در آینده نزدیک به درد نخواهد خورد

10. 3 کاربر از red-alert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دانلود شبانه من:

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک max vip.jpg  

12. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

سنه دملیم داداش نه سرعت مسئله دییر منه نه دانلود شبانه نه پینگ و نه آیری شی!(البته پینگ بیراز ریموت ایشلماغیما نیازدییر!) فقط آپتایم مسئله دیر و بونا خاطییر 2 سرویسیم وار (پارس و مخابرات!) کی هر هانکیسی قطع اولدی اوبیرسین به عنوان پشتیبان سخلیرام و اونان ایستفاده الیرم !

کانال عوض اولووور: ! برادر من هیچوقت الکی سنگ کسی رو به سینه نزن اول برو تحقیق کن بعد حرف بزن اینو نگاه !

3 صفحه ی آخر و بخون !

مخابرات دا اله بونا تای ایران دا دوزملی اینترنت یوخدی سن اللهین باکیسینادا گتسن بیرگون و اورانین اینترنتینن حتی موبایل اینترنتی 3 جی یا دا تزه اشیدمیشم 4 جی ده گلیب باکیه کی ایشیم یوخ !

ایشلدسن بیر سریدهه یا مبین نته یا مخابرات ا یا هر هانکیسینه اینترنت دمسن بییز هامیمیزم ناچارچیلیخدان بولاری ایشلدیریخ به قولی اینتیخاب الیریخ پیسینن ... پیسترین آراسیندا !!

امیدوارم منیم سوزلریمله قانع اولاسان ! (البته من هچوقت بیر آدامینان کی بدون شیناخت و کور کورانه بیر موضوع دان دیفا الییر بحث المرم اما بوردا احساس الدیم گره جواب ورم!)

الله یورماسین

ایرادتمند
    جیسارت قصدیم یوخدی داداش میزاح الدیم داداش
    سالارسان داداش یاشاسین

14. 3 کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

3 صفحه ی آخر و بخون !

الله یورماسین

ایرادتمند
    جیسارت قصدیم یوخدی داداش میزاح الدیم داداش
    سالارسان داداش یاشاسین

16. 3 کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ساعت دانلود رایگان مخابرات از چند تا چند هست دوستان؟

18. این کاربر از achilay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •