سلام به آقا حمید عزیز.
تصمیم گرفتم یه سیستم کیفیتی برای سمند ببندم.در مورد سیستم های sq خیلی وارد نیستم ولی یه مقداری هم نسبت به بودجه ای که دارم تحقیق کردم و به نتایجی هم رسیدم و می خواستم از نظرات و راهنمایی های شما هم بهره ببرم.
وسایلی هم که در نظر گرفتم در حال حاظر اینا هستند که اگه خدا بخواد کم کم شروع کنم بگیرم.در ضمن من گرگانم و اینجا هم دسترسی زیادی ندارم پس باید از تهران بگیرم همه رو:
1.برای استیج عقب : Helix esprit E62
2.برای استیج جلو : تصمیم رو همون e 62 بود که فکر کنم چون 16 سانتی هست نشه گذاشت(اگه راهی داره که بشه ممنون میشم راهنمایی کنین که جلو رو هم e 62 ببندم) در غیر این صورت مجبورم Helix e 42 ببندم.فقط سوایم اینه که اگه e42 ببندم هم به نتیجه مطلوب می رم یا نه؟
3.سـاب ووفر: Helix precision p 12 w
4.آمپلی واسه سـاب ووفر هم تصمیمم رو این چند مدل هست که کمک میخوام ازتون که کدوم رو انتخاب کنم:
_ Helix match ma10 fx
_Hertz hcp1d
_Jbl gto 1201.1ii
اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارین ممنون میشم که راهنمایی کنید(چون بودجه زیاد ندارم)
5.آمپلی برای کامپوننت ها هم نتونستم تصمیم بگیرم ازتون میخوام که کمک کنید با بودجه مناسب بهترینش رو بگیرم
6.برای پخش هم که الان یه 7150 دارم که فکر نکنم مناسب باشه و تصمیم دارم سیستم و که کامل کردم با یه مدل خوب از الپاین عوض کنم.
ازتون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم