تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1923 از 2365 اولاول ... 9231423182318731913191919201921192219231924192519261927193319732023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,221 به 19,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

الان این پایونیر حدود 160قیمتشه
    این باندها هم حدود 190
    با حدود 150-200 نمیشه ی آمپ در حد همینا بزارم روش؟
    این قطعات که گفتم کیفیت خوبی ندارند؟
    سلام
    من خودم دارم هنوز درس پس میدم ولی باید با توجه با مدل ماشین و انتظاراتتون از صدا و مهمتر از همه میزان هزینتون قطعات رو انتخاب کنید و بنظرم اینده نگری هم داشته باشید.

یه پخش انتخاب کنید که سه جفت خروجی صدا داشته باشه برا ساب و استیج جلو و عقب که بعدا پشیمون نشید چرا اینا رو نداره حداقل قیمت هم همون 300 تومن هست حالا بسته به سلیقتون از برند پایونر یا کنوود میتونی انتخاب کنی
    باند هم یه چیز با کیفیت بگیر .. کم کم خرید کن ولی قطعات خوب بگیر
    اگر بخوای فقط یه چیزی ببندی که صدات رو بیشتر کنه اصلا لذت موسبقی گوش کردن تو ماشین رو متوجه نمیشی.
    این قطعاتی که نوشتی رو من نمیشناسم ولی خب میتونی با 500 هم یه پخش و باند و امپ بگیری ولی کیفیت و دوام قطعات کلا دیگه تعطیله

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    Last edited by hadi1_1985; 15-11-2015 at 12:35.

2. این کاربر از hadi1_1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پخش ماشین من پنلش دیروز سرقت شد پایونیر مدل 175UI، اینا پانلهاش از کجا گیر میاد دوباره بگیرم؟!!

ممنون همگی
    سلام
    فکر نمیکنم ولی باز هم بهتره با خود شرکت پایونیر یا خدمات پس از فروشش صحبت کنید.
    سلام حمید جان ببخش مزاحم میشم . بین پخش های پایونیر 9650bt با کنوود 7056 گیر کردم . نظرتون چیه ؟ جز تفاوت ظاهر چه چیزایی دارن ؟ کنوود هم مثل پایونیر با گوشیه اندروید کنترل میشه ؟
    یه سوال دیگه من بخوام واسه استیج جلو باند یا همون کامپونت بگیرم مستقیم به پخش وصل کنم خیلی فرق داره ؟ امکان خرید آمپ رو ندارم یه چهارکانال فقط
    نظرت کلا چیه واسه 405 بخوام 600 تا 700 تومن خرج کنم ؟ 7056 رو 500 قیمت دارم
    سلام مراحمید
    هر دو جزو پخشهای خوب هستند اما من نظر شخصیم همیشه با کن وود بوده غیر از پایونیر سریه PRS
    به نظر من 7056 بگیر.صدای خوبی میده.
    برای جلو هم بدون شک یه جفت کامپوننت گلیدن SQX165 با قیمت 700 تومن و یه آمپ خوب مثلا RS100C4 واقعا صدای عالی بهتون تحویل میده.
    سلام خدمت دوستان واقعا تاپتیک جامع و کاملی داریند من سیستم رو ماشینم پخش x400 همراه باند جی بی ال t696 و آمپ 5602 بود صدای که اصلا راضی نبودم و پخش را 8650bt تعویض کردم ولی باندها اصلا از لحاظ کیفیت جالب نیست فقط بیس داره و تا حالا دوبار سوخته !!!! در صورتی که همه تنظیمات گین نرمال بود اشکال از کجاست
    سلام دوست عزیز.نظر لطف شما بزرگوار هست.
    به نظر من هم صدای خوبی نمیده t696 اگر نظر بنده رو بخواهید غیر از پخش آمپ، T696 رو بفروشید، دو جفت کامپوننت یه امپ 4 کانال و یه ساب 10 یا 12 تهیه گنید با همون 5602 هم درایوش کنید.بدون شک نظرتون نسبت به صدا و کیفیت و تفکیک تغییر خواهد کرد.
    سلام--- تشکر--
    تا حدود زیر350 چه پیشنهادی میدهید---
    d--
    سلام
    M165 گلیدن 360 تومن یکی از خوش صدا ترین و در عین حال خوش قیمت ترین کامپوننتهای موجود بازار هست.
    بهترین انتخاب بین 9650 پایونیر و کنوود 7056 و کنوود 8019 ( همشون bt هستن ) کدومشون هست به نظرت ؟ کنوودها خیلی تفاوت دارن باهم ؟
    7056
    الان آمپ چهار کانال قدیمی و ساب دارم باند هم دارم میخوام تا 700 تومن یه جفت کامپ برای جلو و یه پخش بگیرم . منظورم این بود . من الا دقیقا بی 7056 و 8019 موندم اگر تفاوت فقط قیافست خب 8019 خیلی شیک تره . 8019 پنل برقیه دیگه تنها تفاوت همینه ؟
    SQX165 البته اگر تموم نشده باشه چون فقط یه جفت موجود داشت شرکت.
    دقیقا درست میگی باند اشغالیه هرکی بخره پشیمون میشه ی سیستم کیفیتی میخوام چی پیشنهاد میکنید
    پیشنهاد من:
    دو جفت کامپوننت M165 جفتی 360
    آمپ 4 کانال ML95.4 قیمت 650
    ساب RS12 قیمت 390 تومن
    پک برق 100
    کابل اسپیکر متری 4800
    کابل RCA جفتی 35
    تو این تاپیک هم عکسهای نصب این برند رو میتونید مشاهده بفرمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

مرسی از لطفت و جواب کاملت حمید جان لطف میکنی شمارتو برام ارسال کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از لطفت و جواب کاملت حمید جان لطف میکنی شمارتو برام ارسال کنید
    خواهش میکنم
    pmکردم براتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان برای هد یونیت چون کیفیت صدا برام خیلی مهمه به الپاین 140 رسیدم
    الان داشتم چک میکردم دیدم مدل الپاین 150 هم هست که از نظر شکل مثل 140 هست
    قیمتی هم نزدیک هستن.میخواستم بپرسم از نظر کیفیت و امکانات فرقی میکنن؟
    اخه 150 مال سال 2014 هست اما 140 مال 2013
    تو این حدود قیمتی یعنی رنج 300 چیز بهتری از نظرکیفیت صدا سراغ دارین؟
    برای این هد یونیت چه باندی ببندم؟
    خودم تو فکر جی بی ال 938 با یدونه امپ سونی دو کانال هستم که جمعا بالاتر از 300 نشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به آقا حمید عزیز.
    تصمیم گرفتم یه سیستم کیفیتی برای سمند ببندم.در مورد سیستم های sq خیلی وارد نیستم ولی یه مقداری هم نسبت به بودجه ای که دارم تحقیق کردم و به نتایجی هم رسیدم و می خواستم از نظرات و راهنمایی های شما هم بهره ببرم.
    وسایلی هم که در نظر گرفتم در حال حاظر اینا هستند که اگه خدا بخواد کم کم شروع کنم بگیرم.در ضمن من گرگانم و اینجا هم دسترسی زیادی ندارم پس باید از تهران بگیرم همه رو:
    1.برای استیج عقب : Helix esprit E62
    2.برای استیج جلو : تصمیم رو همون e 62 بود که فکر کنم چون 16 سانتی هست نشه گذاشت(اگه راهی داره که بشه ممنون میشم راهنمایی کنین که جلو رو هم e 62 ببندم) در غیر این صورت مجبورم Helix e 42 ببندم.فقط سوایم اینه که اگه e42 ببندم هم به نتیجه مطلوب می رم یا نه؟
    3.سـاب ووفر: Helix precision p 12 w
    4.آمپلی واسه سـاب ووفر هم تصمیمم رو این چند مدل هست که کمک میخوام ازتون که کدوم رو انتخاب کنم:
    _ Helix match ma10 fx
    _Hertz hcp1d
    _Jbl gto 1201.1ii
    اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارین ممنون میشم که راهنمایی کنید(چون بودجه زیاد ندارم)
    5.آمپلی برای کامپوننت ها هم نتونستم تصمیم بگیرم ازتون میخوام که کمک کنید با بودجه مناسب بهترینش رو بگیرم
    6.برای پخش هم که الان یه 7150 دارم که فکر نکنم مناسب باشه و تصمیم دارم سیستم و که کامل کردم با یه مدل خوب از الپاین عوض کنم.
    ازتون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای هد یونیت چون کیفیت صدا برام خیلی مهمه به الپاین 140 رسیدم
    الان داشتم چک میکردم دیدم مدل الپاین 150 هم هست که از نظر شکل مثل 140 هست
    قیمتی هم نزدیک هستن.میخواستم بپرسم از نظر کیفیت و امکانات فرقی میکنن؟
    اخه 150 مال سال 2014 هست اما 140 مال 2013
    تو این حدود قیمتی یعنی رنج 300 چیز بهتری از نظرکیفیت صدا سراغ دارین؟
    برای این هد یونیت چه باندی ببندم؟
    خودم تو فکر جی بی ال 938 با یدونه امپ سونی دو کانال هستم که جمعا بالاتر از 300 نشه
    سلام
    من تو پخشهای الپاین خیلی وارد نیستم.ولی فکر کنم 150 بهتر باشه.
    برای اسپیکر هم اگر بدون امپ مد نظرتون هست و خیلی دنبال بیس نیستن e69X هلیکس انتخاب خوبیه.
    سلام به آقا حمید عزیز.
    تصمیم گرفتم یه سیستم کیفیتی برای سمند ببندم.در مورد سیستم های sq خیلی وارد نیستم ولی یه مقداری هم نسبت به بودجه ای که دارم تحقیق کردم و به نتایجی هم رسیدم و می خواستم از نظرات و راهنمایی های شما هم بهره ببرم.
    وسایلی هم که در نظر گرفتم در حال حاظر اینا هستند که اگه خدا بخواد کم کم شروع کنم بگیرم.در ضمن من گرگانم و اینجا هم دسترسی زیادی ندارم پس باید از تهران بگیرم همه رو:
    1.برای استیج عقب : Helix esprit E62
    2.برای استیج جلو : تصمیم رو همون e 62 بود که فکر کنم چون 16 سانتی هست نشه گذاشت(اگه راهی داره که بشه ممنون میشم راهنمایی کنین که جلو رو هم e 62 ببندم) در غیر این صورت مجبورم Helix e 42 ببندم.فقط سوایم اینه که اگه e42 ببندم هم به نتیجه مطلوب می رم یا نه؟
    3.سـاب ووفر: Helix precision p 12 w
    4.آمپلی واسه سـاب ووفر هم تصمیمم رو این چند مدل هست که کمک میخوام ازتون که کدوم رو انتخاب کنم:
    _ Helix match ma10 fx
    _Hertz hcp1d
    _Jbl gto 1201.1ii
    اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارین ممنون میشم که راهنمایی کنید(چون بودجه زیاد ندارم)
    5.آمپلی برای کامپوننت ها هم نتونستم تصمیم بگیرم ازتون میخوام که کمک کنید با بودجه مناسب بهترینش رو بگیرم
    6.برای پخش هم که الان یه 7150 دارم که فکر نکنم مناسب باشه و تصمیم دارم سیستم و که کامل کردم با یه مدل خوب از الپاین عوض کنم.
    ازتون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم
    سلام
    ورودتون رو به جمع صمیمانه و گرم p30World خیر مقدم عرض میکنم
    برند هلیکس برند خوب و خوش صدائی هست اما تا زمانی که گلیدن نباشه.با وجود گلیدن هلیکس سریه اسپریت یه پله عقب میمونه.
    در هر صورت اگر پیشنهاد من رو قبول کنید هم کیفیت و هم قدرت رو براتون تضمین میکنم.
    استیج جلو باید 10 نصب کنید اما با کمی برش راحت سایز 13 هم نصب میشه.
    پیشناهد من سریه کامل Mline گلیدن هست
    استیج جلو کامپوننت M130 قیمت 350
    استیج عقب کامپوننت M165 قیمت 360 تومن
    آمپیلی 4 کانال Ml95.4 قیمت 650
    ساب ووفر M12 قیمت 230
    امپ ساب 5602 پایونیر قیمت 320
    پک برق استریت وایرز گیج 7 قیمت 100
    کابل RCA هم جفتی 35 که دو جفت لازم دارین. یک جفت هم داخل پک برق هست
    کابل اسپیکر متری 4800 گلیدن اصل آلمان
    کابل ساب هم متری 9500 گلیدن اصل آلمان
    پخش هم 7056 کن وود قیمت 580 تومن حدودا.
    جمع کل حدود 2.750.000 تومن.
    حسنی که گلیدن داره:
    1- قدرت RMS اسپیکرهاش بالاتره
    2-با توجه به امپدانس 3 اهمی توان بیشتری ار آملیفایر دریافت میکنه و از طرفی امپدانس اسپیکر با امپدانس کابل جمه میشه و امپدانس کل 4 اهم میشه که بهترین کیفیت صدا رو به شما تحویل میده.
    این پیشنهادم من هست.

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مرسی اقا حمید گل
    پس کم کم شروع میکنم همینا رو میگیرم.فقط اینکه این سیستم از لحاظ تفکیک صدا چطوره و میتونه راضی کنه منو؟سبک آهنگامم سافت راک و کلاسیک راکه.(تو مایه های پینک فلوید و...)
    Last edited by nadimm; 16-11-2015 at 00:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی اقا حمید گل
    پس کم کم شروع میکنم همینا رو میگیرم.فقط اینکه این سیستم از لحاظ تفکیک صدا چطوره و میتونه راضی کنه منو؟سبک آهنگامم سافت راک و کلاسیک راکه.(تو مایه های پینک فلوید و...)
    خواهش میکنم. به امید خدا
    کامپوننت کارش تفکیکه.همهخ نوع سبکی رو جواب میده خیالت راحت. اگر میتونی برای کامپ بیشتر هزینه کنی RS165 بگیر. جفتی 500 تومن. 30% کیفیت صدات افزایش پیدا میکنه.

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خواهش میکنم. به امید خدا
    کامپوننت کارش تفکیکه.همهخ نوع سبکی رو جواب میده خیالت راحت. اگر میتونی برای کامپ بیشتر هزینه کنی RS165 بگیر. جفتی 500 تومن. 30% کیفیت صدات افزایش پیدا میکنه.
    آتفاقا الان خواستم همین و بپرسم.همین rs165 میگیرم.فقط اینکه 16 سانتی دیگه.نه؟اگه اره اینکه واسه استیج جلو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    ساب ووفر m 12 هم باید باکس جدا درست کنم یا یه باکس دارش رو که 500 قیمتشه بگیرم؟اگه برا ساب مورد مناسب تری هم هست ممنون میشم بگی.
    چون تیکه تیکه میگیرم وسایلو سعغی میکنم که خوب بگیرم.
    Last edited by nadimm; 16-11-2015 at 03:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •