تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1923 از 2403 اولاول ... 9231423182318731913191919201921192219231924192519261927193319732023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,221 به 19,230 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

امروز رفتم 1024 ( اندیشه پورت مخابرات ) شارژ کردم سرعت توی روز فیکس 160 هست
    تابستون گرفته بودم تا 225 میرفت الان نمیدونم چرا اینجوری شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی خبر نداره سرعت دانلود طرح های حجمی خود مخابرات ( ضحی کیش) 128 و 256 چقدره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان کسی میدونه مرورگر web freer رو چطور باید آپدیت کرد؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان کسی خبر نداره سرعت دانلود طرح های حجمی خود مخابرات ( ضحی کیش) 128 و 256 چقدره؟
    از 128 تا 2مگ خط روی دو مگ بسته شده
    شب هم سرعت اصلی ارائه میشه مثلا 128 16 کیلوبایت سرعت داره

5. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از 128 تا 2مگ خط روی دو مگ بسته شده
    شب هم سرعت اصلی ارائه میشه مثلا 128 16 کیلوبایت سرعت داره
    من که 2048 هستم هم سرعت شبانم 17 هست ! چه کنم؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

خدایا چه جایی گیر کردیم نه راه پس داریم نه پیش هم باید ک...دن توشو تحمل کنیم هم بابتش بهشون پول بدیم
    تهشم بگیم فقط ب....ناتونو زیاد کنید زودتر بریم به کارمون برسیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یه سوال، این طرحی که مودم هم داره، فقط یه ساله‌ی پیش پرداخته؟ کل پول یک سال رو باید بدیم؟

و سوال بعدی این‌که قیمت‌هایی که این‌جا ارائه داده، اونی نیست که تو خود مخابرات می‌گن. مثلا من یه ماهه مشترک شدم و طرح 128، 2 گیگ رو گرفتم با قیمت 9000 تومان؛ اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 3 گیگ.
    بله مودم رایگان برای قرار داد 1 ساله هست و البته 1 ماه هم رایگان

بهتره با 2020 تماس بگیرید تا دوستان کامل تر راهنمایتون کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

1- تا جایی که من می دونم خیلی از جاها رو ساپورت می کنن مثلا از املش رودسر لنگرود لاهیجان رشت و همینجوری تا استارا رو بگیر سرویس می ده البته مناطقی رو که فعلا سرویس رو هم به زودی تحت پوشش قرار می دن
    2-فعلا نامحدود نداره اما مثلا با سرویس 2 مگ در شب می شه تا 4ونیم گیگ دانلود کرد که فکر کنم خوب باشه
    3- جواب این سوالت رو نمی دونم ولی خوب اینو می دونم که دارن خوب سم پاشی می کنن حتی شنیدم به یوزرهاشون می گن اگه از مخابرات سرویس بگیرید دیگه هیچ انتی فیلتری براتون کار نمی کنه و از این حرفا که مشتری زنگ می زنه سوال می کنه ایا همچین چیزی هست یا نه ؟ به هر حال بازار رقابته دیگه کاریش نمی شه کرد
    4- به نظر من الان که پکج های دانشجویی می زاره می شه استفاده کرد شما هم استفاده کنید
    یه دوستی نوشته گول مودم مجانی رو نخو ردید و قرار داد 1 ساله نبندین ولی خوب 1 ماهه رو که می شه امتحان کرد شما هم امتحان کنید فکر نکنم 2 مگ با ترافیک 2 گیگ اگه هر شب بشه 4 گیگ دانلود کرد با قیمت ماهه 26000 تومن ارزش زیادی برای چونه زدن داشته باشه به امتحانش می ارزه
    و اینکه قرار داد اندیشه با مخابرات کی تموم می شه رو هم من نمی دونم عزیز من تو پشتیبانی هستم از این چیزا بی اطلاع هستم

بازم سوالی داری بپرسید اگه بدونم جواب می دم

10. این کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1- تا جایی که من می دونم خیلی از جاها رو ساپورت می کنن مثلا از املش رودسر لنگرود لاهیجان رشت و همینجوری تا استارا رو بگیر سرویس می ده البته مناطقی رو که فعلا سرویس رو هم به زودی تحت پوشش قرار می دن
    2-فعلا نامحدود نداره اما مثلا با سرویس 2 مگ در شب می شه تا 4ونیم گیگ دانلود کرد که فکر کنم خوب باشه
    3- جواب این سوالت رو نمی دونم ولی خوب اینو می دونم که دارن خوب سم پاشی می کنن حتی شنیدم به یوزرهاشون می گن اگه از مخابرات سرویس بگیرید دیگه هیچ انتی فیلتری براتون کار نمی کنه و از این حرفا که مشتری زنگ می زنه سوال می کنه ایا همچین چیزی هست یا نه ؟ به هر حال بازار رقابته دیگه کاریش نمی شه کرد
    4- به نظر من الان که پکج های دانشجویی می زاره می شه استفاده کرد شما هم استفاده کنید
    یه دوستی نوشته گول مودم مجانی رو نخو ردید و قرار داد 1 ساله نبندین ولی خوب 1 ماهه رو که می شه امتحان کرد شما هم امتحان کنید فکر نکنم 2 مگ با ترافیک 2 گیگ اگه هر شب بشه 4 گیگ دانلود کرد با قیمت ماهه 26000 تومن ارزش زیادی برای چونه زدن داشته باشه به امتحانش می ارزه
    و اینکه قرار داد اندیشه با مخابرات کی تموم می شه رو هم من نمی دونم عزیز من تو پشتیبانی هستم از این چیزا بی اطلاع هستم

بازم سوالی داری بپرسید اگه بدونم جواب می دم

این قرارداد یکساله با مودم رایگان و البته یک ماه رایگان رو اگه ماه دوم بخوایم کنسل کنیم چه اتفاقی میوفته ؟ مخابرات یه مودم مجانی میده بهمون ؟ یا مودم رو باید پس بدیم و هزینه اون یک ماه رایگان رو هم پرداخت کنیم ؟
    اینا همه شبهاتی هست که باید مشخص بشه , مثلا آیا اصلا میشه قرارداد رو فسخ کرد یا مجبوری عین 12 ماه ازشون سرویس بگیری ؟ شما حتما نمونه قراردادشون رو داری , یه PDF درست کن اینجا بزار برامون.

12. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خخخخخخخخخخ
    این آشنای اول هنوز تنش گرمه بزار بچه ها بریزن بیان اونور پهنای باند جارو می کنن بعد اون موقع مشخص میشه که دوام میاره یا جمع می کنه آشنای آخر میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •