امروز رفتم 1024 ( اندیشه پورت مخابرات ) شارژ کردم سرعت توی روز فیکس 160 هست
تابستون گرفته بودم تا 225 میرفت الان نمیدونم چرا اینجوری شده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز رفتم 1024 ( اندیشه پورت مخابرات ) شارژ کردم سرعت توی روز فیکس 160 هست
تابستون گرفته بودم تا 225 میرفت الان نمیدونم چرا اینجوری شده![]()
دوستان کسی خبر نداره سرعت دانلود طرح های حجمی خود مخابرات ( ضحی کیش) 128 و 256 چقدره؟
دوستان کسی میدونه مرورگر web freer رو چطور باید آپدیت کرد؟![]()
از 128 تا 2مگ خط روی دو مگ بسته شده
شب هم سرعت اصلی ارائه میشه مثلا 128 16 کیلوبایت سرعت داره
من که 2048 هستم هم سرعت شبانم 17 هست ! چه کنم؟
خدایا چه جایی گیر کردیم نه راه پس داریم نه پیش هم باید ک...دن توشو تحمل کنیم هم بابتش بهشون پول بدیم
تهشم بگیم فقط ب....ناتونو زیاد کنید زودتر بریم به کارمون برسیم
بله مودم رایگان برای قرار داد 1 ساله هست و البته 1 ماه هم رایگان
بهتره با 2020 تماس بگیرید تا دوستان کامل تر راهنمایتون کنن
1- تا جایی که من می دونم خیلی از جاها رو ساپورت می کنن مثلا از املش رودسر لنگرود لاهیجان رشت و همینجوری تا استارا رو بگیر سرویس می ده البته مناطقی رو که فعلا سرویس رو هم به زودی تحت پوشش قرار می دن
2-فعلا نامحدود نداره اما مثلا با سرویس 2 مگ در شب می شه تا 4ونیم گیگ دانلود کرد که فکر کنم خوب باشه
3- جواب این سوالت رو نمی دونم ولی خوب اینو می دونم که دارن خوب سم پاشی می کنن حتی شنیدم به یوزرهاشون می گن اگه از مخابرات سرویس بگیرید دیگه هیچ انتی فیلتری براتون کار نمی کنه و از این حرفا که مشتری زنگ می زنه سوال می کنه ایا همچین چیزی هست یا نه ؟ به هر حال بازار رقابته دیگه کاریش نمی شه کرد
4- به نظر من الان که پکج های دانشجویی می زاره می شه استفاده کرد شما هم استفاده کنید
یه دوستی نوشته گول مودم مجانی رو نخو ردید و قرار داد 1 ساله نبندین ولی خوب 1 ماهه رو که می شه امتحان کرد شما هم امتحان کنید فکر نکنم 2 مگ با ترافیک 2 گیگ اگه هر شب بشه 4 گیگ دانلود کرد با قیمت ماهه 26000 تومن ارزش زیادی برای چونه زدن داشته باشه به امتحانش می ارزه
و اینکه قرار داد اندیشه با مخابرات کی تموم می شه رو هم من نمی دونم عزیز من تو پشتیبانی هستم از این چیزا بی اطلاع هستم
بازم سوالی داری بپرسید اگه بدونم جواب می دم
این قرارداد یکساله با مودم رایگان و البته یک ماه رایگان رو اگه ماه دوم بخوایم کنسل کنیم چه اتفاقی میوفته ؟ مخابرات یه مودم مجانی میده بهمون ؟ یا مودم رو باید پس بدیم و هزینه اون یک ماه رایگان رو هم پرداخت کنیم ؟
اینا همه شبهاتی هست که باید مشخص بشه , مثلا آیا اصلا میشه قرارداد رو فسخ کرد یا مجبوری عین 12 ماه ازشون سرویس بگیری ؟ شما حتما نمونه قراردادشون رو داری , یه PDF درست کن اینجا بزار برامون.
خخخخخخخخخخ![]()
این آشنای اول هنوز تنش گرمهبزار بچه ها بریزن بیان اونور پهنای باند جارو می کنن
![]()
بعد اون موقع مشخص میشه که دوام میاره یا جمع می کنه آشنای آخر میاد
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)