از 2 ساعت تا54 ساعت الان هم یک ارتش دیگر فرستاده که توش احتمالا Rams یا Catapults یا Noblemen موجود است چی کار کنم
درسته برمی گردونه لول قبلی ولی ریسورس هاتو برنمی گردونه
از 2 ساعت تا54 ساعت الان هم یک ارتش دیگر فرستاده که توش احتمالا Rams یا Catapults یا Noblemen موجود است چی کار کنم
درسته برمی گردونه لول قبلی ولی ریسورس هاتو برنمی گردونه
Last edited by zed2; 10-02-2008 at 09:45.
سلام
می شه یکی یه ذره توضیح بده بگه بازی های اکشن سوم شخص مثل cod ها یا igi ها رو چطور می شه با دو تا سیستم شبکه بازی کرد شبکه خونگی
ممنون می شم
ببخشید که سوال رو اینجا طرح کردم اخه هیج جای مربوطتری پیدا نکردم
به این بازیکن ایمیل بزن.
شاید کمکت کنه.ایرانیه.
hunter-wolf
با توجه به morale دفاع کردن در برابرش کار سختی نیست.
دیوارتو تا لول 20 ببر.sp/sw هم تا لول 3 ریسرچ کن.
زمان دقیق رسیدن حمله ها رو بگو.
من ورلد 12 هستم.
درسته یه مقدار شبکه ایرانسل اذیت می کنه ولی برای مواقع خیلی اضطراری بد نیست بالاخره جواب میده.
ولی از حجم خیلی کم صفحاتش خوشم اومد مثلا همین فروم هر صفحش بدون عکس 9 کیلوئه حدودا ولی بازی 2 کیلو.
Last edited by M a r y a m; 10-02-2008 at 13:49.
منم الان دقیقا به همین جا رسیدم سوال منم همینه.
یه سوال استراتژیک. در مراحل اولیه که من هستم الانو خوبه سرباز هم بسازم یا فقط ساختمونا رو آپگرید کنم؟
ممنونم از همگی
یه بهت نکته میگم که برات روشن بشه
ببین تو این بازی تنها عامل پیشرفت سریع ریسورسه
شما به دو سورت میتونی ریسورس گیر بیاری
اول اینه که منابعت و آپگرید کنی و دوم اینکه اطرافیانت و غارت کنی ,البته یه راهه دیگم هم هست اونم اینه که بقیه کمکه ریسورسی بهت کنن
خوب ولی تو باید به دو روش اول تکیه کنی
اول از همه باید سعی کنی لول منابعت و تو اولین فرست به ماکسیمومش برسون و بعد بزنی تو کار ساخت بقیه ساختمونها ,البته من نمیگم که بقیه ساختمونها رو اصلا آپ نکن ولی همیشه اولین هدفت ساختمونهای منابع باشه
تو دومین روش هم باید یک ارتش کوچیک و لی مناسب بسازی و هی پشت سره هم به دهکده های ضعیفه اطرافه
خودت حمله کنی و ازشون ریسورس غارت کنی و به تناسب هی ارتشت و بزرگتر کنی
این راز موفقیت تو این بازیه
درستهتو دومین روش هم باید یک ارتش کوچیک و لی مناسب بسازی و هی پشت سره هم به دهکده های ضعیفه اطرافه
خودت حمله کنی و ازشون ریسورس غارت کنی و به تناسب هی ارتشت و بزرگتر کنی
این راز موفقیت تو این بازیه
واسه غارت کردن اول نیزه زن درست کن وبعدا Light cavalry بساز غارت و سرعت فوق العادی دارند
اون اگه بزنم بر میکرده به لول 1 درسته ولی دلیل هم داره چون ضرفیت ریسرچ کردن تو فقط 15 تا است(Maximum technologies: 15) ولیسلام ...
یه سوال ....
تو اسمیتی ... که میخوای سلاح ها رو آپگرید کنی ....
یه قسمت هست نوشته revoke level 1 .... اگه بزنم بر میکرده به لول 1 ؟ ریسورسش چی میشه ؟
تو اگه بخواهی هم رو به لول 3 برسونی باید 24 تا داشته باشی ولی این درحالی هست که 15 تا داری پس باید روستات رو فقط دفاعی یا تهاجمی بسازی فهمیدی
به کوری چشم توبابا بولوت اون امضات رو درست کن.آبروی هر چی تریبال باز رو بردی.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)