تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1923 از 2014 اولاول ... 923142318231873191319191920192119221923192419251926192719331973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,221 به 19,230 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جوابي ندارم واست : جز اينكه بگم ايشا...

..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: رئيس هيات فوتبال تهران گفت: ليگ استان تهران امسال با حضور استقلال و پرسپوليس برگزار مي‌شود. حبيب‌ا... شيرازي در مورد افتتاح طرح آسيا ويژن تهران عنوان كرد: شايد 5 سال با تاخير اين طرح را شروع كرديم. با پتانسيلي كه در كنفدراسيون فوتبال آسيا سراغ داريم و مساعدت‌هاي لازمي كه آقايان تارقلي زاده و كريم پور انجام دادند تهران مي‌تواند بهترين استان كشور در طرح آسيا ويژن باشد. تهران 80 درصد فوتبال كشور است و ما حدود 8 هزار مسابقه در استان در رده‌هاي مختلف برگزار مي‌كنيم. وي افزود: با پتانسيلي كه تهران دارد،‌ طرح‌هاي آسيا ويژن اصفهان و فارس رقباي اصلي ما هستند. البته ما قصد نداريم آنها را عقب بزنيم و خود در كورس بمانيم بلكه مي‌خواهيم از تجارب اين استان ها نيز حداكثر استفاده را ببريم.
    شيرازي يادآور شد: طرح آسيا ويژن 5 هدف عمده را تعقيب مي كند كه شامل مسابقات، فوتبال پايه، مربيان، داوران، و ساختار اداري باشگاه‌ها است. ما مي‌خواهيم همه اين موارد در استان تهران اجرا كنيم.

رئيس هيات فوتبال استان تهران ادامه داد: ليگ استان تهران را با حضور 4 تيم تهراني كه در ليگ برتر حضور دارند برگزار خواهيم كرد. به دنبال آن هستيم كه پرسپوليس، استقلال، راه‌اهن و سايپا در ليگ استان تهران شركت كنند.
    شيرازي در مورد اينكه چقدر اين طرح مي‌تواند عملي شود، گفت: در اين مورد با رئيس سازمان ليگ و كفاشيان درخواست كرديم تا امكان شركت اين تيم‌ها را در ليگ استان فراهم كند. اين تيم‌ها 35 بازيكن دارند كه حداكثر 18 بازيكن در ليگ برتر به ميدان مي‌روند. بنابراين مي‌توانند تيم هاي دوم خود را به اين مسابقات بفرستند. ليگ استان تهران با حضور 16 تيم از پاييز امسال آغاز خوداهد شد.

رئيس هيات فوتبال تهران در مورد ناهماهنگي‌هاي كه در ثبت قراراداد بازيكنان تهران ليگ برتر رخ داده تاكيد كرد: با توجه به طرح آسيا ويژن قصد داشتيم از 12 خرداد ثبت قراردادها را آغاز كنيم و در اين مورد با عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ هم هماهنگي انجام داديم. ضمن اينكه قرار بود دفاتر جديد و پلمب شده‌اي براي ثبت قرارداد بازيكنان به ما تحويل دهند كه با توجه به تعجيل باشگاه‌ها مقرر شد، ثبت قرارداد بازيكنان تا تحويل دفاتر جديد به سبك و سياق گذشته ادامه پيدا كند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محمد پنجعلي، در پي ناكامي پرسپوليس در فصل جاري در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا مصاحبه اي انجام داد كه آن را در زير مي خوانيد:

علت ناكامي پرسپوليس چه بود؟
    به نظر من مشكل پرسپوليس از سال گذشته آغاز شد؛ از زماني كه مديريت اين تيم دچار تغيير و تحول شد.
    زماني كه تيمي قهرمان مي‌شود تغيير مديريت يك اشتباه بزرگ است و در هيچ كجاي دنيا مربي يا مديري كه نتيجه مي‌گيرد را بركنار نمي كنند، متاسفانه اين تغيير منجر به ناكامي پرسپوليس شد. چرا بايد حبيب كاشاني كنار گذاشته شود؟

درگيري انصاري فرد و هدايتي چقدر در ناكامي پرسپوليس نقش داشت؟
    متاسفانه تمام پست هايي كه در پرسپوليس وجود دارد انتصابي است و اين انتصابات باعث مي‌شود كه در ميان افراد درگيري به وجود بيايد. درگيري بين انصاري فرد و هدايتي هم باعث شد كه كل تيم به حاشيه برود و در نهايت منجر به ناكامي پرسپوليس شود.

آيا در باشگاه‌هايي مانند پرسپوليس نبايد كميته فني براي جذب بازيكن وجود داشته باشد؟
    در فوتبال دنيا هميشه كميته فني نفرات سال آينده تيم را انتخاب مي‌كند، اما متاسفانه در پرسپوليس افرادي مانند انصاري‌فرد عنوان مي‌كنند كه تيم سال آينده پرسپوليس را خودشان مي‌بندند. در كجاي دنيا مديرعامل نفرات فصل آينده تيم خود را در شرايطي كه هنوز مربيگري پرسپوليس ثبات ندارد انتخاب مي‌كند؟

درباره اعضاي هيات مديره چه نظري داريد؟
    واقعيت اين است كه اكثر اين افراد انتصابي هستند و افراد فوتبالي نيستند. آنها كساني هستند كه باعث مي‌شوند افرادي مانند هدايتي كه بنا بر دلايلي قصد كمك دارند از باشگاه فرار كنند.

اما هدايتي هم به دنبال سهام پرسپوليس بود؟
    هدايتي حق دارد كه مقداري از سهام پرسپوليس را در اختيار داشته باشد. وقتي كه حدود 4 ميليارد به پرسپوليس كمك مي كند بايد هم توقع داشته باشد كه مقداري از سهام اين باشگاه به او تعلق گيرد.

ميان اعضاي هيات مديره و مديرعامل هماهنگي وجود داشت؟
    از درگيري‌هايي كه بين انصاري فرد و هدايتي وجود داشت كاملا مشخص است كه هيچ هماهنگي ميان اين افراد وجود نداشته است.

با اين وضعيت مي‌توان گفت كه فوتبال ايران حرفه‌اي است؟
    موقعي فوتبال ايران حرفه‌اي مي‌ شود كه مدي عامل و اعضاي هيات مديره انتصابي نباشند. وقتي كه كادر فني دولتي باشد هزينه تيم از بيت المال خرج مي‌شود و آنگاه بازيكناني مانند دي كارمو وارد فوتبال ايران مي‌شوند كه جز ضرر چيز ديگري براي فوتبال ندارند.

تا چه حضور مديران غير فوتبالي به پرسپوليس ضربه زد؟
    چون باشگاه دولتي است افرادي كه در راس آن قرار دارند افراد فوتبالي نيستند و دلشان براي اين تيم نمي‌سوزد و نبود همين امر باعث ناكامي پرسپوليس شده است..

ارزيابي شما از هيات مديره پرسپوليس چيست؟
    به نظر من خيلي از اين افراد در خارج از مجموعه ورزش مديران موفق هستند، اما در بدنه ورزش اينطور نيست و چون از جنس فوتبال نيستند نمي‌توانند تيمي مانند پرسپوليس تصميم گيري كنند. بايد گفت كه مستاجر آمده و صاحبخانه را بيرون كرده است.

تاثير وينگادا در پيشرفت پرسپوليس چقدر بود؟
    متاسفانه اين افراد مي‌آيند و پول خود را مي‌گيرند و مي‌روند و هيچ فايده‌اي هم براي فوتبال ايران نخواهند داشت. متاسفانه افراد دلال باعث مي‌شوند اين مربيان در فوتبال ايران حضور يابند. تعدادي دلال يا واسطه به دليل نداشتن كافي مديران از فوتبال حرفه اي وارد عرصه شده اند و به هر نحوي بازيكن، مربي يا سرمربي را به تيم ها تحميل مي كنند و در نهايت سود مالي خود را مي برند بي آنكه كسي به وضعيت آنها در كشور رسيدگي كند.

آيا با دلال‌ها نبايد برخورد كرد؟
    برخورد با دلال‌ها را بايد مديريت تيم‌ها انجام دهند. تا وقتي كه مديريت باشگاه‌ها با دلال‌ها يا واسطه‌ها برخورد نكنند وضع به همين شكل خواهد بود و ما دوباره شاهد حضور مربيان نالايق يا ستاره سازي كاذب در تيم هايمان خواهيم بود.

پس از شكست برابر بنيادكار هواداران به عملكرد بازيكنان نيز انتقاد كرده و آنها را محكوم به كم كاري كردند. نظرتان در اين زمينه چيست؟
    بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند، اما وقتي كه در يك تيم حاشيه وجود داشته باشد قطعاً انگيزه بازيكنان كاهش مي‌يابد و همين امر باعث افت بازيكنان پرسپوليس مقابل بنيادكار بود كه ضعيف ترين بازي خود را به نمايش گذاشتند. من تا به حال از پرسپوليس چنين بازي ضعيفي را نديده بودم.

حرف آخر؟
    اميدوارم ما از اين شكست ها درس بگيريم و بستر در ورزش كشور طوري فراهم شود كه انتخاب مديران واقعاً اصولي بوده و همه افراد لايق در تيم هاي ورزش فعاليت كنند و ديگر براي معرفي اعضا هيات مديره بر حسب انتصاب ها افراد معرفي نشوند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس که شب گذشته حاضر نشد در گفتگو با برنامه تلويزيوني نود شرکت کند دليل امتناع خود را جلوگيري از ايجاد جنجالي بزرگ براي اين باشگاه ذکر کرد. انصاريفرد تصميم دارد تا روزي که مدير عامل پرسپوليس است با برنامه نود مصاحبه نکند.

* دليل اينکه شب گذشته حاضر نشديد با برنامه نود گفتگو کنيد چه بود؟
    - همه تلاش من اين است که اجازه ندهم عده اي با حاشيه سازي و جنجال هاي پرسپوليس بيافزايند. لذا شب گذشته به رغم اينکه مجري برنامه نود سعي داشت بنده را مجبور کند که روي آنتن بيايم و صحبت کنم اين کار را نکردم.

* اما اينگونه استنباط مي شد که شما نمي خواهيد پاسخ سوالات را بدهيد؟
    - خير، اينگونه نبود بنده بايد با کار خودم جواب خيلي ها را بدهم. حقيقت اين است که بنده در بستن پرسپوليس امسال نقش چنداني نداشتم و از روز اول فقط تلاش کردم تا از تنش ها کم کنم.

* شنيده مي شود که شما برنامه نود را تحريم کرده ايد.
    - بنده تصميم دارم با اين برنامه گفتگو نکنم زيرا احساس مي کنم در پس برخي از صحبت هاي مجري آن شيطنت وجود دارد. ضمناً مصلحت اين گونه ايجاب مي کرد که شب گذشته روي آنتن نيايم و صحبت نکنم؛ اگر قراربه صحبت کردن بود مطمئناً مسائلي را مطرح مي کردم که ديگر عده اي به خود اجازه ندهند حرف هاي غيرواقعي مطرح کنندو سنگ روي سنگ بند نمي شد.

* بعد از بازي با بنياد کار شما اعلام کرديد که اگر در پرسپوليس بمانيد تغييرات زيادي ايجاد مي کنيد؛ مگر قراراست در مديريت اين باشگاه تغييراتي ايجاد شود؟
    - به هر حال مسئولان اين اختيار رادارند که در صورت نياز دست به تغيير بزنند. البته تا اين لحظه هيچ صحبتي با بنده پيرامون تغييرات مديريتي در باشگاه پرسپوليس نشده است و بنده نيز پرقدرت کارم را ادامه مي دهم و اگر در اين باشگاه بمانم برنامه ريزي خوبي براي فصل بعد خواهم داشت.

* شما گفته ايد که قصد ايجاد تغييرات بنيادين در پرسپوليس را داريد؛ درباره اين مسئله صحبت کنيد.
    - به هر حال همه مي دانند که اين پرسپوليس نياز به ترميم دارد ما بايد سراغ بازيکناني برويم که متعصب باشند.

* برخي معتقدند بازيکنان پرسپوليس در ديدار با بنياد کار شرايط طبيعي نداشتند نظر شما چيست؟
    - براي ما هم اين مسئله مطرح است که چرا تيمي که مقابل الشباب به پيروزي رسيد در مقابل بنياد کار که ضعيف تر از الشباب بود به آن شکل نمايش داد.

* درباره شعارهاي برخي تماشاگران عليه خودتان چه نظري داريد؟
    - اتفاقاً يکي از دلايلي که تصميم گرفتم شب گذشته مصاحبه نکنم اين بود که اگر حرف مي زدم دست خيلي ها رو مي شد و اين به صلاح پرسپوليس در اين اوضاع نبود. متاسفانه اين فحاشي ها از يک جريان ريشه مي گيرد.

* برخي ها مي گويند هدايتي عليه شما جريان سازي مي کند و عده اي نيز از پيرواني نام مي برند؛ به نظر خودتان اين ماجرا از کجا ريشه مي گيرد؟
    - مي دانم اما فعلاً نمي خواهم اسمي از کسي ببرم. يکسري مسائل از همان بازي با الغرافه در قطر اتفاق افتاد که در آينده به آنها اشاره خواهم کرد. متاسفانه برخي ها که خودشان هزار و يک مشکل دارند اين روزها عليه باشگاه جبهه گيري مي کنند.

* در مورد درگيري محمود خردبين و علي کريمي چه نظري داريد؟
    - تا جايي که بنده مي دانم درگيري نبوده فقط کريمي پرسيده که چرا عده اي خردبين را تشويق مي کنند.

* ماجراي ارسال حکم اخراج پيرواني با پيک موتوري چه بوده است؟
    - ما نامه آقاي پيرواني را طبق روال به سرپرست تيم داديم و ظاهراً ايشان به آقاي پيرواني دسترسي نداشته و وقتي نعيم سعداوي قبول نمي کند نامه پيرواني را به او برساند ايشان به وسيله پيک حکم را به دست آقاي پيرواني مي رساند. اين حرف هم که ما پول پيک موتوري را نداده ايم صحت ندارد و اصلاً پيک موتوري از آقاي پيرواني پولي نخواسته است.

* با بازيکنان چه زماني تسويه حساب مي کنيد؟
    - ما تقريباً طلبکاري نداريم و حتي برخي از بازيکنان به ما بدهکار هم هستند. قراراست آن تعداد اندکي از بازيکنان که از ما طلب دارند هفته آينده پول خود را بگيرند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : به احتمال زیاد باشگاه پرسپولیس به دلیل رفتار تماشاگران خود در دیدار با بنیادکار ازبکستان با محرومیت و جرائمی از سوی AFC روبرو خواهد شد.
    در پی پرتاب نارنجک دستی و برخی اشیاء به داخل زمین در اواخر دیدار پرسپولیس با بنیادکار ازبکستان و خسارت های وارده از سوی تماشاگران به امکانات ورزشگاه آزادی و شکسته شدن شیشه های اتومبیل ها و چراغ های روشنایی این مجموعه، به احتمال زیاد AFC محرومیت ها و جرائمی را برای باشگاه در نظر خواهد گرفت.
    حوادث شامگاه چهارشنبه درحالی صورت گرفت که سوزوکی رئیس لیگ حرفه ای آسیا و مازن رمضان ناظر لبنانی این دیدار از نزدیک شاهد اعمال و رفتار تماشاگران خشمگین پرسپولیس بودند و قطعا در گزارش های خود اتفاقات این دیدار را به کمیته انضباطی AFC منعکس خواهند کرد.

شکست تیم فوتبال پرسپولیس مقابل بنیادکار ازبکستان و حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا خشم و ناراحتی هواداران پرشمار این تیم که برای تماشای بازی به ورزشگاه آزادی آمده بودند را برانگیخت تا جائیکه دامنه خشونت تماشاگران به خیابان های اطراف ورزشگاه آزادی و شکستن شیشه اتومبیل ها نیز کشیده شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

توافقات اولیه پرسپولیس با توره و پترویچ

کانون هواداران پرسپولیس: ایوان پترویچ و ابراهیم توره بعد از جلسه صبح امروز به توافقاتی با باشگاه پرسپولیس دست پیدا کردند. بعد از اخباری که درباره رفتن ابراهیم توره از پرسپولیس مطرح شد، این بازیکن صبح امروز به همراه مدیربرنامه‌هایش به دفتر باشگاه پرسپولیس رفت و بعد از جلسه‌ای که در این باشگاه برگزار شد، سرانجام به توافقاتی با این تیم رسید و مقرر شد با توجه به رفتن وینگادا از پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم تمدید کند. همچنین ايوان پترویچ و فرانک آتسو نیز صبح امروز به باشگاه پرسپولیس رفتند و پترویچ هافبک صربستانی این تیم نیز با پرسپولیس به توافق رسید تا قرارداد خود را تمدید کند، اما ظاهرا مسئولان پرسپولیس تمایلی به تمدید قرارداد با فرانک آتسو نداشتند و این بازیکن طی چند روز آینده از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بائو: مگر دیوانه ام که به تیم دیگر بروم

کانون هواداران پرسپولیس: اخباري در خصوص احتمال انتقال ميثم بائو به تيم فولاد شنيده مي شود اما هافبك شمالي ابومسلم كه چندي قبل با پرسپوليس قرارداد داخلي منعقد ساخت اين خبر را تكذيب مي كند. ميثم بائو با رد اين خبر گفت: من با پرسپوليس قرارداد داخلي امضاء كردم، به اين قرارداد پايبند هستم و نسبت به آن تعهد دارم.مگر ديوانه‌ام كه از پرسپوليس جدا شوم و به يك تيم ديگر بروم. وي در ادامه افزود: از يك تيم شهرستاني جدا شدم و به پرسپوليس آمدم و با اين تيم قرارداد داخلي بستم، بنابر اين اصل منطقي نيست كه مجددا بخواهم به يك شهرستاني ديگر، يعني فولاد بروم. بائو خاطرنشان ساخت: يكشنبه براي انجام كارهاي شخصي‌ام به دوبي مي‌روم و پنجشنبه از دوبي برمي‌گردم تا اوايل هفته آينده قرارداد رسمي‌ام را با پرسپوليس ثبت كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تکمیلی // دنیزلی به ایران دعوت خواهد شد
    اخبار فوری یا ویژه باشگاه پرسپولیس

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري‌فرد در گفت و گویی، اظهار داشت: به دنبال يك مربي بزرگ خارجي هستيم. گزينه اول ما دنيزلي است. با اين مربي تركيه اي گفت و گو كرده ام و مذاكرات اوليه انجام شده است.
    وي افزود: دنيزلي در حال حاضر درگير ليگ تركيه است. ظرف دو روز آينده مذاكرات بعدي با او انجام خواهد شد و دنيزلي را به ايران دعوت خواهيم كرد. اميدوارم اين مربي به پيشنهاد ما جواب مثبت بدهد. در غير اين صورت با مربيان بزرگ ديگر وارد مذاكره مي شويم. البته تمام اين مسائل با نظر هيات مديره انجام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عوامل ناکامی های اخیر ...؟
    عباس انصاری فرد ...
    1636 25.6%

حسین هدایتی ...
    1427 22.3%

علی آبادی ...
    1287 20.1%

ادواردو نلو وینگادا ...
    1096 17.2%

کادر مدیریتی تیم ...
    568 8.9%

بازیکنان تیم ...
    251 3.9%

کادر فنی تیم
    102 1.6%

مسائل مالی تیم ...
    23 0.4%

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

ناگفته‌هاي پيرواني در گفت‌و‌گو با فارس:
    پرسپوليس با انصاري‌فرد به ليگ يك مي‌رود
    خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس با مديريت عباس انصاري‌فرد به ليگ يك سقوط مي‌كند.

افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس ناگفته هايي را بر زبان آورد. گفت و گوي فارس با پيرواني را در زير مي خوانيد:

*بپرسيد چه كسي زندگي محمدخاني را به آتش كشيد
    من قصد وارد شدن در مسائل حاشيه‌اي را ندارم و تا به امروز به جز بيانيه‌ام سكوت كرده‌ام. اين حرف را ثابت كرده‌ام اما برخي از پيشكسوتان باز هم مثل اينكه مي‌خواهند دستشان رو شود. فقط به برخي از آنها مي‌گويم كه مي‌توانند بپرسند چه كسي زندگي ناصر محمدخاني را به آتش كشيد. فرد مورد نظر همين آقايي بود كه امروز دم از تعصب و غيرت پرسپوليسي مي‌زند.

*نمي‌توانم به 95 هزار نفر خط بدهم
    آقايان براي تمام حرف‌هايي كه مي‌زنند بايد مدرك داشته باشند. من هرگز نمي‌توانم به 95 هزار نفر خط بدهم كه عليه مديرعامل و باشگاه شعار بدهند و يا ليدري براي خود استخدام كنم. نيازي به اين كار ندارم و همه چيز را در فوتبال با لباس قرمز ثابت كرده‌ام اما آقاياني كه ساعت 3 صبح به خاطر يك ليدر‌ در كلانتري حضور داشتند نيز مثل من حرف مي‌زنند يا الان خود را كنار مي‌كشند؟

* پرسپوليس با انصاري فرد به ليگ يك مي‌رود
    با توجه به اتفاقات اخير و نتايجي كه كسب شده از همين الان به افرادي كه در پرسپوليس نقش بسزايي دارند اعلام مي‌كنم كه اين تيم با حضور انصاري فرد بدون شك به ليگ يك مي‌رود.

*فروشگاه پوشاك براي پرسپوليس بازيكن جذب مي‌كند
    براي پرسپوليس جاي تاسف دارد كه چگونه بازيكن و مربي جديد خود را جذب كند اما من بايد اين مطلب را به اطلاع علاقمندان برسانم كه يك فروشگاه پوشاك براي پرسپوليس بزرگ؛ بازيكن جذب مي‌كند و تصميم نهايي را در خصوص مبلغ قرارداد مي‌گيرد. آيا اين كار در پرسپوليس قابل قبول است؟

* با انصاري فرد 3 جام از پرسپوليس رو برگرداند
    نمي‌دانم مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حال حاضر به دنبال توجيه كردن چه چيزي است. ايشان بايد بداند وقتي مديرعامل بود و من سرمربي پرسپوليس بودم تيم در رده سوم جدول بود و در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي شرايط بسيار خوبي داشتيم اما با حضور انصاري فرد 3 جام از پرسپوليس رو برگرداند و اين آقا؛ باشگاه و خيلي‌ها را به بازي گرفت تا در پايان نيز خود را به شيوه جديدي كه در رسانه‌ها مي‌بينيد؛ كنار بكشد.

* مي‌خواهند از اسم پروين استفاده كنند
    شرايط طوري است كه پرسپوليس در وضعيت خوبي نيست اما آقايان در حال حاضر مي‌خواهند از اسم پروين استفاده كنند. آنها اين اسطوره بزرگ فوتبال بزرگ پرسپوليس و ايران را به بازي گرفتند. اگر انصاري فرد در خصوص حضور پروين در پرسپوليس صحبتي كرده چرا علني آن را مطرح نمي‌كند و همه چيز را به گردن سازمان تربيت بدني مي‌اندازد. پس معلوم است با اسم پروين مي‌خواهند مدتي از فشارهاي كه بر رويشان است فرار كنند.

* مديرعامل پرسپوليس به دنبال لابي با خانه‌ نشينان است
    به تمام پيشكسوتان پرسپوليس احترام مي‌گذارم اما در حال حاضر احساس مي‌كنم مديرعامل پرسپوليس به دنبال لابي‌ كردن با خانه نشيناني است كه برخي از زحمتكشان و مربيان جوان را زير سئوال ببرد. نمي دانم اين كار انصاري فرد واقعا درست است كه با آبروي بزرگاني بازي كند كه عمري در پرسپوليس توپ زده‌اند و دوران طلايي اين تيم را رقم زده‌اند.

* كريمي حرفه‌اي است و به مسائل حاشيه‌اي توجه نمي‌كند
    يك جو معرفت كريمي به حضور آقايان در پرسپوليس مي‌ارزد. او بازيكن حرفه اي است و به مسائل حاشيه‌اي توجه‌اي نمي‌كند. همين الان هم شايد بهترين پيشنهادها را از آسيا داشته باشد. حالا اعلام كرده‌اند كه من با ايشان به دنبال بر هم زدن جو پرسپوليس بوده‌ام. من از زمان جدايي‌ام حتي يك زنگ هم به كريمي نزدم چون مي‌دانم او به هيچ عنوان به جز خدمت به پرسپوليس در فكر ديگري نيست و هميشه حاشيه ها را بيرون زمين مي‌گذارد و به داخل زمين مي‌رود.

* انصاري فرد بماند؛ همه قرباني مي‌شوند
    به مسئولان پيشنهاد مي‌كنم هر چه سريعتر مديرعاملي كه شعار مي‌دهد را كنار بگذارند. معتقدم با حضور انصاري فرد همه قرباني مي‌شوند و بازيكنان نيز مانند باشگاه در اين راه دچار مشكلاتي خواهند شد. اميدوارم مسئولان تصميم بگيرند كه پرسپوليس بيشتر از اين ضربه نخورد.

* دنيزلي ديوانه نيست كه به ايران بيايد
    دنيزلي با بيشيكتاش تركيه دو جام را كسب كرده و بهترين پيشنهادها را تركيه و حتي از اروپا دارد. او ديوانه نيست كه به ايران بيايد. به نظرم اين حرف‌ها فقط به خاطر خاموش كردن خشم هواداران است.

* سخنگوي انصاري فرد عليه او حرف مي‌زد
    دوست ندارم اسم افراد را بياورم اما همين آقايي كه الان سخنگوي آقاي انصاري فرد است در مدت بسيار زيادي عليه او حرف مي‌زد و مواردي را بر زبان مي‌آورد كه در ذهن يك فرد نمي‌گنجيد. حالا نمي‌دانم چرا ايشان دايه مهربان‌تر از مادر شده است. البته من خدمتگزار هر پيشكسوت پرسپوليس هستم اما نه هر پيشكسوتي كه همه چيز را به خاطر خود شيريني زير سئوال ببرد.

* براي گفته‌هايم مدرك دارم
    اين حرف ها فقط ناگفته هايي بود كه پس از مصاحبه‌هاي تلويزيوني ام بايد اعلام مي‌كردم. من براي تمام حرف هايم مدرك دارم و با اين حرف‌ها به دنبال بازارگرمي نيستم. اميدوارم آقاياني كه خود را خدمتگذار هواداران مي‌دانند دست از اين فيلم خود بردارند و حقيقت را هميشه بازگو كنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •