با تشکر از اطلاع رسانی شما این تاپیک به همین مناسبت ایجاد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از اطلاع رسانی شما این تاپیک به همین مناسبت ایجاد شد.
سلام
دوستان من تو برنامه ایرانسل من دیروز خط رو 10 تومن موجودی داشتم 4 تومن اینترنت خریدم الان رفتم تو همون برنامه ایرانسل من میبینم موجودی زده 0 ریال که باید حداقل 5 تومن باشه
این دیگه چه جور شه ممنون میشم یکی تو ضیح بده چه خبره![]()
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟
- - - Updated - - -
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟
سلام دوستان میخواستم در کنار سرویس ای دی اس الی که دارم صرفا برای دانلود کردن یه مودم 4جی بخرم از دوستانی که تجربه استفاده از مودم E3372 (که خود ایرانسل میفروشه) دارن،میخواستم در مورد تجربشون با این مودم چندتا سوال بپرسم
سرعتش چطوره؟نهایت سرعت دانلودی که ازش گرفتین چقده؟پایداریش چطوره؟سازگاریش با ویندوز 10 خوبه؟کلا توصیه میکنین که بخرمش؟
ممنون میشم تجربه کاریتون رو در اختیار بنده قرار بدین![]()
جواب رو توی این تاپیک ببینیدنوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 12-02-2016 at 16:12.
ایرانسل باید اسم اینترنتش رو بذاره اینترانسل ! فقط داخلیه پینگ و سرعت سرور خارج و تک کانکشنش افتضاحه .
دوستان در این باره کسی نظری داره؟
دایمی رو بسته محدودیت داره ولی مکالمش خوبه.جزیره نداره. کلا دایمی باید بهتر ساپورت شه که انگار نمیشه
فرستاده شده از هواوی میت 8
کلا این چند روز کل اینترنت شده اینترانت بخاطر بعضی چیزا
بعد ازینم که انتخابات مجلس
این ور سال که مالیده شد حالا تا اون ور سال خدا بزرگه
من بیچاره که مجبور شدم پول اضافی بدم سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت بگیرم![]()
با سلام
یه سیم کارت ایرانسل گرفتم اما فقط به شبکه نسل دو وصل می شه در حالیه گوشیم نسل چهاره.
وقتی توی قسمت جستجوی شبکه می رم دو تا شبکه پیدا می کنه یکی نسل دو و یکی نسل سه. اما وقتی میزنم که به نسل سه وصل شه می گه رجیستر نشد. توی نقشه ایرانسل هم نگاه کردم منطقه ما تحت پوشش نسل سه و چهار هست. به نظرتون چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)