تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1922 از 2199 اولاول ... 9221422182218721912191819191920192119221923192419251926193219722022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,211 به 19,220 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من خوب توضیح ندادم، من فقط یک فرکانس گزاشتم و بقیه رو پاک کردم اما اگه مودمم رو به یک طرف دیگه بچرخونم فرکانس خودبخود عوض میشه.

مثلا من 3449000 رو فقط گزاشتم، حالا اگه مودم رو به طرف شرق بزارم فرکانس میشه 3459000 و دو فرکانس دیگه هم که اصلا جواب نمیده و خودبخود تبدیل به 3459000 میشه.

با 3459000 بیشترین قدرت و کیفیت سیگنال رو دارم اما به دلیل اینکه خیلی ها بهش وصل میشن بدترین کیفیت و سرعت رو داره(کیفیت و سرعت تقریبا نصف میشه)

حالا من میخوام بدونم چه تنظیماتی باعث میشه این خودبخود عوض کنه فرکانس رو در ضمن با پشتیبانی قبلا تماس گرفتم هیچی نمیدونستند.

برام جای سئوال شد که اگه تنها یه فرکانس وارد کردین، چطور مودم می‌تونه باقی فرکانسها رو پیدا کنه؟!؟ منظورم این هست که اگه توی بخش Expert Scan Mode فرکانسها رو دستی دادین که منطقاً باید فقط همونهایی که وارد شده رو پیدا ‌کنه. یعنی اگه یکی باشه که فقط همون یکی و اگه دو تا یا بیشتر باشه که از بین اونها انتخاب می‌کنه. حالت هوشمند رو هم که ندیدم کسی استفاده کرده باشه.

ولی اگه واقعاً فرکانس یکی هست و خودش می‌فهمه که فرکانس دیگه چی هست، به نظرم یه دلیل می‌تونه داشته باشه و اون هم اینکه از سیستم اطلاعات می‌گیره. یعنی خود مودم به تنهایی نمی‌تونه چیز بیشتر از اونچه شما بهش می‌گید رو بفهمه. توی مودمهای مدل هواووی توی بخش تنظیمات پیشرفته یه بخش هست به اسم CWMP که مال WAN Management Protocol هست. این بخش منطقاً کارش این هست که بشه باهاش مودم رو از راه دور تنظیم کرد. من که همیشه خاموشش می‌کنم. اگه مال شما خاموش نیست که برای تست، خاموشش کنید و بعد مجدد تغییر فرکانس رو تست کنید. با وجود اطلاعاتی که دادین این تنها حدسی بود که می‌تونستم بزنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه الان خواستم برم تمدید دیدم الکی حجم اضافی به مردم قالب میکنن تا قیمت رو بالا ببرن ماشالله هرجی مسئولین عوض میشن نظارت هم هیچ تغییری نمیکنه.(این جا همه چی درهمه) متاسفم واقعا.نمیدونم تا کی قراره قربانی بی نظارتی بشیم

فعلاً این اضافه حجم اجباری رو فقط برای سرعت دو مگابیت گذاشتن. به نظر دیدن هم مشتری این سرعت زیاد شده و هم تمام کسانی که می‌گیرنش هدفشون دانلود شبانه هست و سراغ دانلود روزانه نمی‌رن. یعنی خواستن با این کار مشتریها رو مجبور به استفاده و دادن هزینه بیشتر بکنن.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برام جای سئوال شد که اگه تنها یه فرکانس وارد کردین، چطور مودم می‌تونه باقی فرکانسها رو پیدا کنه؟!؟ منظورم این هست که اگه توی بخش Expert Scan Mode فرکانسها رو دستی دادین که منطقاً باید فقط همونهایی که وارد شده رو پیدا ‌کنه. یعنی اگه یکی باشه که فقط همون یکی و اگه دو تا یا بیشتر باشه که از بین اونها انتخاب می‌کنه. حالت هوشمند رو هم که ندیدم کسی استفاده کرده باشه.

ولی اگه واقعاً فرکانس یکی هست و خودش می‌فهمه که فرکانس دیگه چی هست، به نظرم یه دلیل می‌تونه داشته باشه و اون هم اینکه از سیستم اطلاعات می‌گیره. یعنی خود مودم به تنهایی نمی‌تونه چیز بیشتر از اونچه شما بهش می‌گید رو بفهمه. توی مودمهای مدل هواووی توی بخش تنظیمات پیشرفته یه بخش هست به اسم CWMP که مال WAN Management Protocol هست. این بخش منطقاً کارش این هست که بشه باهاش مودم رو از راه دور تنظیم کرد. من که همیشه خاموشش می‌کنم. اگه مال شما خاموش نیست که برای تست، خاموشش کنید و بعد مجدد تغییر فرکانس رو تست کنید. با وجود اطلاعاتی که دادین این تنها حدسی بود که می‌تونستم بزنم.
    نه فایده ای نداشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از PedramIV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بهترین راه برای دیدن برنامه‌های مزاحم آنلاین لیست برنامه‌هایی هست که خودشون رو بصورت اتوماتیک با ریستارت ویندوز اجرا می‌کنن. چیزهای مزاحم رو می‌شه از همونجا حذف کرد. برای برنامه‌ها هم می‌شه توی فایروال عدم‌دسترسی به شبکه رو تنظیم کرد که مطمئن بشیم به هیچ وجه به اینترنت وصل نمی‌شن.

در مورد وعده‌های دولت (چه قدیم و چه جدید) هم دو نکته مهم هست:
    اولی این هست که حتی خودشون هم می‌گن وعده می‌دهیم. هر وقت گفتن عمل کردیم، حسابه.
    دوم هم اینکه حتی اگه عمل هم بشه اون اینترنت بعدش تازه می‌ره دست عوامل توزیع که فکر کنید یکیش مبین‌نت باشه که بجای ارزون کردن، فقط محدود می‌کنه و گروونتر.
    ممنونم. اسم يا لينك از برنامه اي كه تمام نرم افزارهايي كه از اينترنت استفاده ميكنن رو ليست كنه و اجازه دسترسيش تحت كنترل باشه؟؟؟؟

7. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم. اسم يا لينك از برنامه اي كه تمام نرم افزارهايي كه از اينترنت استفاده ميكنن رو ليست كنه و اجازه دسترسيش تحت كنترل باشه؟؟؟؟
    net limiter 3

9. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

سلام دوستان
    من اگه بخوام واسه مصرف ماهیانه 5 گیگم ، اشتراک بخرم کدوم طرح رو شما پیشنهاد میکنید ؟
    میخوام بیرون هم که رفتم دسترسی به اینترنت داشته باشم
    فکر کنم 3مدل مودم داره
    1-مودم رومیزی
    2-مودم جیبی
    3-مودم USB
    من لپتاپ دارم ، واسه اینکه هم بخوام بیرون استفاده کنم هم داخل خونه
    کدوم مودم رو باید بخرم ؟

یا کلاً میگید بیخیال اینترنت بیرون از خونه شم و وایمکس رو به adsl معمولی ترجیح بدم ؟؟
    توی انجمن پرشین تولز یکی از بچه ها یه کابل مودم رومیزی میفروشه که وصل میشه به فندک ماشین
    یعنی میتونی بیرون از خونه هم ازش استفاده کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

توی Windows 7 برنامه‌ای در دل ویندوز هست که به احتمال توی Windows 8 هم باید باشه. راحت و بدون نیاز به نصب هست.
    اول Windows Task Manager رو اجرا کنید. بعد توی برگه Performance گزینه Resource Monitor که پائین پنجره هست رو اجرا کنید. توی این برنامه یوتیلیتی می‌تونید برنامه‌هایی که به اینترنت هستن رو ببینید.

اما برای دیدن برنامه‌های Autorun که اول اجرای ویندوز خودشون رو فعال می‌کنن و ممکنه بعضی‌هاشون بی‌اجازه شما به اینترنت وصل بشن هم از این برنامه کوچیک و مجانی استفاده کنید. با کمک این برنامه اونها رو پیدا کنید و حذف کنید.
    نکته مهم: چیزی که مطمئن نیستین چی هست رو پاک نکنید که برای ویندوز مشکل ایجاد نشه.
    کلاً این سایت برنامه‌هایی داره که مثل جعبه کمک‌های اولیه هستن و هیچ کاربر کامپیوتری نبایستی بدون اونها بمونه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می‌مونه حذف دسترسی برنامه‌ها به اینترنت که چون نگفتین فایروال کامپیوترتون چی هست، فعلاً نشد چیزی بگم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

توی انجمن پرشین تولز یکی از بچه ها یه کابل مودم رومیزی میفروشه که وصل میشه به فندک ماشین
    یعنی میتونی بیرون از خونه هم ازش استفاده کنی

چیز خاصی نیست و فقط یه مبدل برق هست. برای مثال مودم BM635 برق ۱۲ ولت ۲ آمپر مصرف می‌کنه. اگه یه مبدل مناسب که نوسان برقش کنترل شده باشه رو داشته باشید که راحت می‌تونید توی ماشین هم ازش استفاده کنید.
    چیزی که این وسط مشکل هست، ضعف سیگنال و وصل شدن به دکل آنتن هست که در حال حرکت بدتر هم می‌شه. من امروز عصر چون کامپیوتر رو حدود یک ساعت خاموش کردم، مودم اتوماتیک قطع شد و برای وصل شدن مجدد با وجود سیگنال بالای ۷۰ درصد و RSSI منفی ۷۱ باز بیشتر از نیم ساعت طول کشید.
    Last edited by ninipc; 07-12-2013 at 23:22.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برام عجیب هست چون من خودم از پشتیبانی دو فرکانس گرفتم و باقی رو پاک کردم. بعد از اون دیگه همیشه فقط به یه دکل وصل می‌شه و یه BSID ثابت رو می‌بینم.
    شاید بشه با کور کردن فیزیکی مسیر دکل‌های مزاحم کاری کرد که به دکل مناسب وصل بشه. مثلاً جابجایی بین ‌پنجره‌ها (شمال یا جنوب و غرب یا شرق) و یا حتی استفاده از مانع فلزی. البته این به شرطی هست که محل و زاویه دید همه دکل‌های منطقه رو بدونید. با سئوال از پشتیبانی شاید بهتون جواب بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از بین طرح های نامحدود مبین نت کدوم از نظر سرعت بهتره ؟؟؟ کسانی که تست کردن خواهش میکنم راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •