اره آسیاتک همینه.اگه تو قانونش لحاظ شده که 1/4 هست بله میتونید به سازمان رادیویی شکایت کنی و از سرعتت هم عکس بگیری به عنوان مستندات بفرستی که آسیاتک حرفی نتونه بزنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اره آسیاتک همینه.اگه تو قانونش لحاظ شده که 1/4 هست بله میتونید به سازمان رادیویی شکایت کنی و از سرعتت هم عکس بگیری به عنوان مستندات بفرستی که آسیاتک حرفی نتونه بزنه
همه ما همین مکافات رو داریم و بدبختی اینجاست که صداقت هم ندارن بگن پهنای باند رو زیادی شر میکنن.فقط بلدن بگن مشکل از طرف شماست و همینه که هست و ... حقیقتش اینه که از وقتی تو تی وی تبلیغ دادن کیفیتشون هم تری..... شده توش ...دارن پول تبلیغاتشون رو از مشترکانشون در میارن!!!
سلام
من همین الان خطم رو با اینترنت 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک شارژ کردم و 81 تومن پول ریختم ولی چرا اینطوری شد...؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۱ مگ نامحدود برنزی دارم روز سرعت ۴۰ شب ۱۵
به اسیاتک خوش امدید :thumbup:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
جوابت آواتارته![]()
سرعت شبانه رایگان سرویس 2048 هم اکنون
محتوای مخفی: دانلود شبانه رایگان
Last edited by ahriman323; 23-08-2014 at 03:50.
آهان الان این یعنی ما همه باور کنیم اسیاتک ترکونده!!!!!!!!!!
نه داداش هزار بار گفتم برای منم فقط یه شب در هفته...دقیقا همین دیشب ... سرعت دان خوبه. یعنی برای منکه دیشب همونیکه باید باشه(120) ، بود.اما بقیه هفته رو منم برات کپچر میکنم میذارم که چجوری داره میگیره....
با سرویس 1 مگ حجمی سرعت 30-40 ...
نیم ساعت پیش بعد از 6ماه آپیمو 128 به 79 تغییر دادن.
ما که تماس گرفتیم گفتیم الان حتی از سافت 98 که دیتا سنتر آسیاتک و سرورلی خودتونه اما دانلود ما زیر 10 هست خودشون گفتن درسته کمبود پهنای باند در اون مرکز مخابراتی وجود داره.
حالا شما آدرس بدین بیایم همون جایی که شما زندگی میکنید خونه بخریم!!! دیگه ایران اینجوریه اونهاکه باید درست مانیتورینگ کنن و تقسیم پهنای باتد نمیکنن اینکارو ضررش و اعصاب خوردیش رو باید ملت تحمل کنن همیشه هم همین بوده در همه عرصه ها
آقا جان اینا که میگن مشکل پهنایه بانده
همش الکی و دروغه
من 10 مگ دارم ، تو 24 ساعت سرعتم 64 ثابت هست ، چه شب چه روزش
اگر پهنایه باند کم داشتن که نباید یه ساعتی در روز سرعته من بالایه 60 بشه ؟ 4 صبح ، 6 صبح ، 10 صبح ، عصری ، شب
هر وقت تست زدم همین 60 کیلو رو میده
تابلو هست مشکل از اکانتینگشونه
ار عمد محدود میکنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)