نه فرقی نداره تنها فرقی که من دیدم 8019 دارای 7باند اکولایزر هستش و 7056 دارای 13 باند اکولایزر .
- - - Updated - - -
نه فرقی نداره تنها فرقی که من دیدم 8019 دارای 7باند اکولایزر هستش و 7056 دارای 13 باند اکولایزر .
- - - Updated - - -
بودجه چقدر هستش ؟ماشین چیه ؟چه لوازمی دارین داداش گلم ؟
با 4کانال تنها که کارت راه نمی افته.کامپ و باند بزنی به امپ ساب رو هواس که
با 700ت هم اگه شما پخش بر فرض 7056 رو بخری 500ت خرید کامپ 200ت اصن توجیحی نداره نبودش بهتر از بودنشه کم کم بودجه رو افزایش بده کامپ بخر بعدش.
8019 7باند اکولایزر داره 7056 13 باند .دیگه هیچ فرقی نداره.
سلام با 500ت که نمیشه به همه ی اینا رسید اگه میتونین بودجه رو افزایش بدید اگه نه که من پیشنهادم همین پخشی که گفتین و باند 6965 v2 پایونیر و یه امپ ارزون 2کانال پایونیر یا کنوود تهیه کنین.
اما تحقیق کردم 8019 هم 13 باند اکولایزر داره . مطمئن هستین ؟
سلام دوست عزیز. من پخش X400 دارم و خلاصه وار براتون تنظیمات رو توضیح میدم البته دانسته های من صرفا بر اساس تجربه شخصی هستش.
فیلتر HPF که کارش تنظیم فرکانس کامپ و کواک شماست یعنی خروجی صدای پخش شما به طرف آمپ فرضا فرکانس های 100 به بالا هستن. میتونین بذارین روی Through و از روی آمپ تنظیم کنید HPF رو و هم میتونین این کارو نکنین.
فیلتر LPF هم که کارش تنظیم فرکانس ورودی به کانال ساب هست و ترجیحا اونو بذارید روی Through و از روی آمپ فرکانس LPF ساب رو تنظیم کنید.
Bass Boost هم که از اسمش مشخصه میتونین بر حسب نیاز تنظیمش کنید ولی تجربه من میگه پخش X400 باید این گزینش روی 2 باشه.
Loudness که کارش افزایش صدای میدرنج هست یه جورایی و اون هم به نظر من روی 1 باشه مناسب هست.
Fader و Balance هم کارشون تنظیم صدای استیج جلو و عقب و چپ و راست هست.
Subwoofer Set و Subwoofer Level هم که واضح هست تنظیم شدت صدای ساب و خاموش و روشن کردن ساب هست. Subwoofer Level رو به نظر من روی حداکثر 5 یا 7 بذارید و گین آمپ رو تنظیم کنید.
یه گزینه دیگه هست که معنی بازیافت صدا رو میده درست معادل انگلیسیش یادم نیست اونم بهتره روشن باشه.
در نهایت تنظیم باندهای 1 تا 5 اکولایزر هست که اون سلیقه شماست ولی چون Loudness روشن هست و تا حدودی صدا بم میشه بهتره باند 2 رو روی -3 بذارید.
بنده شخصا با این اکولایزر موزیک گوش می کنم:
باند 1: 0
باند 2: -3
باند 3: 3
باند 4: 0 تا 2 بستگی به آهنگش داره
باند 5: 0 تا 3 بستگی به آهنگش داره
سوالی بود در خدمتم.
الان این پایونیر حدود 160قیمتشه
این باندها هم حدود 190
با حدود 150-200 نمیشه ی آمپ در حد همینا بزارم روش؟
این قطعات که گفتم کیفیت خوبی ندارند؟
سلام
دستتون درد نکنه یه چیزای دیگه میمونه اگه لطف کنید بهم بگید
یکی اینکه تنظیمات دستی اکوالیزر چطوریه اگه بخوام مثلا به دلخواه خودم صدای زیر و بم رو اضاف یا کم کنم چطوری میشه . الان من روی یوزر گذاشتم که همون فلت میشه چطور دستی کم و زیادش کنم؟ دیفالتهای دستگاه رو نمیگما .
دوم این پخش خیلی رنگ داره برا تنظیم پنل رنگای دیفالتش رو نمیگم دستی هم میشه رنگ انتخواب کرد یه بار یه جا خوندم ولی نمیدونم چطور میشه . فقط میدکنم یجورایی باید رنگای ابی و سبز و قرمز رو ترکیب کرد ولی کجاش نمیدونم ؟
نصاب برام ساب رو ووفر رو رو حالت ریورس تنظیم کرده بود من برگردونم رو نرمال حالا هر چی میگردم نمیتونم اون قسمت که مربوط به ریور یا نرمال بودن ساب ووفر هست رو پیدا کنم اون کجاست ؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
با سلام مجدد. لطف نیست وظیفست چیزی که میدونیم رو در اختیار بقیه دوستان قرار بدیم.
تنظیمات دستی همون طور که گفتم باند 1 تا 5 هست که باند 1 فرکانس های خیلی پایین مثل بیس رو تنظیم می کنه و باند 2 تقریبا میشه گفت بم بودن صدا رو تنظیم میکنه، باند 3 صدای میانی هست و باند 4 و 5 هم فرکانس های بالا. همشون از لول -7 تا 7 قابل تنظیم هستن. خودتون یکم بازی کنید باهاشون دستتون میاد چی به چی هست مثلا یکیشو تا آخر زیاد کنید برا تست ببینید این باند دقیقا صدا رو چه شکلی میکنه و با ترکیب اونا یه صدای باب میل خودتون از پخش تحویل بگیرید. برای تنظیم حالت ساب حتما باید یه LPF بدید به پخش یعنی LPF پخش روی Through نباشه. بعد میبینید که به گزینه ها اضافه میشه این آپشن. در مورد رنگ ها دقیقا نمیدونم چیه جریانشون من که رنگ یخی رو استفاده می کنم که توی گزینه ها هست.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با سلام مجدد ماشین پژو پارس پخش 8650bt و امپ 5602 پایونیر و ی ساب باکس اکتیو بونکادیو که چند سال پیش خریدم کیفیتش با اینکه چینی هست راضی کنندست و کوبش خوبی داره و کواک جی بی ال 696 الان میخوام فعلا دو جفت کامپونت و ی امپ چهار کانال با بودجه حدودا 2 تومن خریداری کنم ممنون میشم ی سیستم کیفیتی که پرتاپ صداشم بد نباشه بهم پیشنهاد کنیند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)