تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1922 از 2403 اولاول ... 9221422182218721912191819191920192119221923192419251926193219722022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,211 به 19,220 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من برا ماه اول 128، 2 گیگ رو گرفتم. در حد 128 بد نیست.
    سرعت دنلودش هم شب و روز یکسانه، می‌شه گفت تقریبا رو 16 ثابته.
    اندیشه گرفتی؟ رشتی!! چرا این قدر سرعتت کمه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینم بگم که الان کمپین های خوبی گذاشته که کمپین علوم پزشکیش تموم شده و از دیروز کمپین دانشجویی راه انداخته که مودم رایگان وایرلس می ده و 1 ماه اینترنت رایگان و از این چیزا سرویس های 1 مگ و 2 مگ با قیمت مناسب

خلاصه کلام اینکه فعلا که همه چیش اوکی هست حالا بعد ها هم بمونه یا نه با خداست
    یه سوال، این طرحی که مودم هم داره، فقط یه ساله‌ی پیش پرداخته؟ کل پول یک سال رو باید بدیم؟

و سوال بعدی این‌که قیمت‌هایی که این‌جا ارائه داده، اونی نیست که تو خود مخابرات می‌گن. مثلا من یه ماهه مشترک شدم و طرح 128، 2 گیگ رو گرفتم با قیمت 9000 تومان؛ اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 3 گیگ.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اندیشه گرفتی؟ رشتی!! چرا این قدر سرعتت کمه!!
    نه، مخابرات. دقیقا سرعت استاندارده دیگه!!

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز ببین جریان از این قراره بود مخابرات قبلا از طریق ضحی کیش و اندیشه پورت می فروخت ولی با اون گندی که ضحی کیش زد الان داره خودش اینترنت می فروشه یعنی تا اون مدتی که قرار داد داره با اندیشه و ضحی کیش اونا کارشون رو انجام می دن ولی بعد از اتمام قرارداد دیگه تمدید قرار دادی در کار نیست

الان خود مخابرات داره اینترنت می فروشه چون در زمینه تلفن همراه اسم همراه اول رو رو به عنوان برند دارن استفاده می کنن تو فروش ADSl از اسم اشنای اول استفاده می کنن یعنی آشنای اول در اصل همون مخابذات هست که سرمایه گذاری زیادی هم کرده در این بخش فعلا 3 تا برند شاپ داره تو رشت یکی خود مخابرات مرکزی تو 4 راه گلسار یکی سبز میدون یکی هم میدون فرهنگ مرکز 3 که در اصل 2020 هم همون همونجاست یعنی مرکز پاسخگویی همونجا مرکز 3 هست اینا می گم چون خودم یکی از پیشتیبانهای این مرکز هستم البته شیفت شب

اینم بگم که فعلا از نظر سرعت و پهنای باند همه چیش خوبه البته مشکل داره ولی اینو بدون که سرمایه گذاری زیادی در این باره داره می کنه و مطمعن باش به سرنوشت امثال ضحی کیش دچار نمی شه

اینم بگم که الان کمپین های خوبی گذاشته که کمپین علوم پزشکیش تموم شده و از دیروز کمپین دانشجویی راه انداخته که مودم رایگان وایرلس می ده و 1 ماه اینترنت رایگان و از این چیزا سرویس های 1 مگ و 2 مگ با قیمت مناسب

خلاصه کلام اینکه فعلا که همه چیش اوکی هست حالا بعد ها هم بمونه یا نه با خداست
    1- فعلا که فقط خود رشتو ساپورت می کنن حالا نمی دونم همه ی مناطق رو یا نه چون من پرسیدم نمی دونستن چه زمانی می تونن برای پیش شماره های 0132 (بخش سنگر و حومه) خدمات بدن .منظورم اینه که هنوز برای این مناطق برنامه ای ندارن انگار .
    2- حالا که شما پشتیبانی هستی سرویس نامحدود داره یا نه و سرعت دانلود 256 نامحدود چنده ؟ همین طور پینگش ؟
    3- پس اینکه اندیشه میگه مخابرات خودش سرعت ها رو کاهش داده (همین قراردادی که با اندیشه داره) و کار مخابراته و به ما مربوط نیست (منظور بخش پشتیبانی و خدمات سخت افزاری و سیاست گذاری هست) و گفتن که تا حالا تشویقی سرعت بالا بود و برداشتن ، درسته یا نه؟
    چون طرف تو منطقه ی 3 بوده و 2 مگ نامحدود یک به 10 داشت و سرعتش 250 بود در حالی که طبق گفته ی خود پشتیبانی اندیشه سرعت دانلودش باید 50 کیلو می بود .اینکه یه جا خوبه و یه جا مثل نت بنده فجیع ، نشون میده که یا اندیشه مشکل داره یا مخابرات و یکی این وسط دروغ میگه و یا اینکه اوضاع اینقدر نابسامانه که دقیقا نمی دونن دارن چی کار می کنن در نتیجه همه چی شانسی شده .
    منی که ماهی 30 تومن میدم سرعتم 20 کیلو هست و اونی که ماهی 80 تومن میده سرعتش 250. در حالی که اگه منم سرویس اونو بردارم سرعتم یقینا به سرعت اون نخواهد رسید.
    4- قرارداد اندیشه چه زمانی با مخابرات تموم میشه ؟

منتظر پاسخ شما هستم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یعنی چی آخه!! سرعت 16 برا محدود؟ مفت نمی ارزه

6. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G.R.E.E.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    اندیشه سه روز موقت برداشت؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

در کل سیستم فجیعی هست. 16 شد سرعت اونم محدود که فقط ساعات رایگان رو داره . استاندارد چیه بابا . این به درد عمشون میخوره . دوستان طرف مخابرات نرید که انگار از اندیشه هم بدتره . معلوم شد که مقصر اصلی کیه.

9. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    اندیشه سه روز موقت برداشت؟
    آره
    تازه برا هر روز تاخیر در تمدید، 150 تومن جریمه میکنه

11. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منظورم از استاندارد این بود که خوب، اعتراضم کنیم؛ می‌گن 128 هستید دیگه؛ بیش‌تر از 16 نباید انتظار داشته باشید!!!
    (مثلا یکی از بستگان من وایمکس 512 داره؛ سرعتش شب و روز 64)

البته امروز چشم شیطان کور یه کم بهتر شده؛ اولین باره که تو این یه ماه این سرعتو می‌بینم. نزدیکه 30 هست الآن!

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مخابرات از این طرح های زرقی برقی گذاشت گول نخورین واسه یه مودم مجانی قرارداد یکساله ببندین بعد داستان ضحی تکرار میشه اونوقت خر بیار باقالی بار کن , گفتم که بعد نگی نگفتی خخخخخخخ

پینگ اندیشه/پورت اندیشه مرکز 7 سرویس 1024 محدود همچنان با ثبات و بسیار پایین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •