اندیشه گرفتی؟ رشتی!! چرا این قدر سرعتت کمه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه گرفتی؟ رشتی!! چرا این قدر سرعتت کمه!!
یه سوال، این طرحی که مودم هم داره، فقط یه سالهی پیش پرداخته؟ کل پول یک سال رو باید بدیم؟
و سوال بعدی اینکه قیمتهایی که اینجا ارائه داده، اونی نیست که تو خود مخابرات میگن. مثلا من یه ماهه مشترک شدم و طرح 128، 2 گیگ رو گرفتم با قیمت 9000 تومان؛ اما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته 3 گیگ.
نه، مخابرات. دقیقا سرعت استاندارده دیگه!!
1- فعلا که فقط خود رشتو ساپورت می کنن حالا نمی دونم همه ی مناطق رو یا نه چون من پرسیدم نمی دونستن چه زمانی می تونن برای پیش شماره های 0132 (بخش سنگر و حومه) خدمات بدن .منظورم اینه که هنوز برای این مناطق برنامه ای ندارن انگار .
2- حالا که شما پشتیبانی هستی سرویس نامحدود داره یا نه و سرعت دانلود 256 نامحدود چنده ؟ همین طور پینگش ؟
3- پس اینکه اندیشه میگه مخابرات خودش سرعت ها رو کاهش داده (همین قراردادی که با اندیشه داره) و کار مخابراته و به ما مربوط نیست (منظور بخش پشتیبانی و خدمات سخت افزاری و سیاست گذاری هست) و گفتن که تا حالا تشویقی سرعت بالا بود و برداشتن ، درسته یا نه؟
چون طرف تو منطقه ی 3 بوده و 2 مگ نامحدود یک به 10 داشت و سرعتش 250 بود در حالی که طبق گفته ی خود پشتیبانی اندیشه سرعت دانلودش باید 50 کیلو می بود .اینکه یه جا خوبه و یه جا مثل نت بنده فجیع ، نشون میده که یا اندیشه مشکل داره یا مخابرات و یکی این وسط دروغ میگه و یا اینکه اوضاع اینقدر نابسامانه که دقیقا نمی دونن دارن چی کار می کنن در نتیجه همه چی شانسی شده .
منی که ماهی 30 تومن میدم سرعتم 20 کیلو هست و اونی که ماهی 80 تومن میده سرعتش 250. در حالی که اگه منم سرویس اونو بردارم سرعتم یقینا به سرعت اون نخواهد رسید.
4- قرارداد اندیشه چه زمانی با مخابرات تموم میشه ؟
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر![]()
یعنی چی آخه!! سرعت 16 برا محدود؟ مفت نمی ارزه
در کل سیستم فجیعی هست. 16 شد سرعت اونم محدود که فقط ساعات رایگان رو داره . استاندارد چیه بابا . این به درد عمشون میخوره . دوستان طرف مخابرات نرید که انگار از اندیشه هم بدتره . معلوم شد که مقصر اصلی کیه.
آره
تازه برا هر روز تاخیر در تمدید، 150 تومن جریمه میکنه
منظورم از استاندارد این بود که خوب، اعتراضم کنیم؛ میگن 128 هستید دیگه؛ بیشتر از 16 نباید انتظار داشته باشید!!!
(مثلا یکی از بستگان من وایمکس 512 داره؛ سرعتش شب و روز 64)
البته امروز چشم شیطان کور یه کم بهتر شده؛ اولین باره که تو این یه ماه این سرعتو میبینم. نزدیکه 30 هست الآن!
مخابرات از این طرح های زرقی برقی گذاشت گول نخورین واسه یه مودم مجانی قرارداد یکساله ببندین بعد داستان ضحی تکرار میشه اونوقت خر بیار باقالی بار کن , گفتم که بعد نگی نگفتی خخخخخخخ
پینگ اندیشه/پورت اندیشه مرکز 7 سرویس 1024 محدود همچنان با ثبات و بسیار پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)