سوال خوبیه!
بازیهای ههک شدش به فراوونی xbox هست؟
سوال خوبیه!
بازیهای ههک شدش به فراوونی xbox هست؟
من تا جایی که دیدم بازی هاش دونه ای 1500 هستن
ولی خوب اونا رو روی فلش و اینا میرین
به زیبایی x360 نیست که قاب و دیسک باحال داشته باشه
ولی انصافا اگه من الان x360 نداشتم بخاطری بازی های انحصاری هم که شده Ps3 می گرفتم
احیانا دستتون خیس نبوده؟salam به همه
من دیشب یه بازی ای گرفتم که پرینت روی دیسکش خیلی ترتمیز بود.اومدم خونه دستمو زدم به دیسکه دیدم دستم رنگی شد.پرینته
هنوز خشک نشده بود.گذاشتم یه کم هوا خورد،خشک شد.میخواستم بدونم اگه دیسکو بذارم تو درایو مشکلی پیش نمیاد؟یعنی درایو که گرم میشه نزنه رنگو پس بده رو لنز؟
ممنون
salam به همه
من دیشب یه بازی ای گرفتم که پرینت روی دیسکش خیلی ترتمیز بود.اومدم خونه دستمو زدم به دیسکه دیدم دستم رنگی شد.پرینته
هنوز خشک نشده بود.گذاشتم یه کم هوا خورد،خشک شد.میخواستم بدونم اگه دیسکو بذارم تو درایو مشکلی پیش نمیاد؟یعنی درایو که گرم میشه نزنه رنگو پس بده رو لنز؟
ممنون
اگه خشک باشه فکر نکنم دیگه تر بشه. کنسولم اگه نتونه بخونه اروره کلین دیسک میده. پس مشکلی پیش نمیاد
فقط کیت ههک PS3 حدود 30 تومن قیمتشه. قیمت خودش هم که از xbox بالاتره
کجا 1500 میدن؟ اگه همشون این قیمت باشه که خوبه
من چند جا رو دیدم که بسته به نوع بازی از 1500 تا 5000 میفروشن!
ببین عزیز انتخاب با خودتونه
شما دو سه تا از شماره های مجله بازی رایانه یا دنیای بازی بگیر یازی هاشو ببین (خوب هارو)بعد ببین بازی خوب بیشتر کدوم داره
باید وضع مالی خودتم ببینی
دانگلی هم که باهاش هکیدن تو ایران خیلی باحالش نیست فامیل من چند روز باهاش کار کرد دانگل سوخت باید خوبشو بگیری چون دست سازن
بازی هاشم( کپی پلی استیشن)همه جا نیست تو شهر های بزرگ خوب پیدا میشه باید دانلود کنی که اونم adslایران خیلی بده dial up هم نگو
اگه میتونی دو تا کنسولم بخر یا یکی شو بخر بعدا اگه تونستی اون یکی رو
قیمتم ندارم
من میگمx360رو حالا بگیر چون هم خودش و هم بازی هاش ارزونه بعدا تونستیps3روبگیر
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
این یه ارور معروف بود که بیشتر به خاطر گرم کردن کنسول پیش میومد خیلی وقت ها هم برای چیز های عادی که زیاد توضیح نمیدم .در بیشتر مواقع هم قابل برگشتن نبود
این مشکل تو برد های قبلیx360بود خریدنی اگه دقت کنی و با برد جاسپر بگیری امکان سه چراغه شدنش1%هستش که من خودمو با کنسول میکشم هر روز ولی آخ نمیگه
تو این مدل جدیدم صفره انقدر که اصلا چراغ سه چراغه نزاشتن
در کل حل شده مشکلی نیست
salam
من باتری شارژیه دستم داره تموم میشه.چند ساعت بذارم تو شارژ تا کامل شارژ بشه؟بعد تا کی دووم میاره؟![]()
کمک من میخوام این برنامه رو نصب Xbox Backup Creator ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
همشون مربوط به نوع باتری بستگیدارن. روی باتری بخون 1350 MAH بود حدود نیم ساعت پر میشه ، دوهزار و خورده ای هاشم یک ساعت ، یک ساعت و نیمه پر میشن ، در کل خود شارژر باید بگه ، یک چراغی چیزی حتما داره ، دفعات دووم آوردنشم بازم بستگی به باتری داره و معمولا روی جعبشون می نویسه ، معمولا 1000 دفعه قابل شارژ هستند
این update جدیده اواتار هم داره
خودم نصبش کردم اواتارمم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)