فکر نکنم بشه کاری کرد ما الان دوماهه این مشکل رو داریم
فرشاد هم مثل شما رنج ایپیش خوب بود الکی رفت تخلیه کرد به خیال اینکه بهتر میشه بعد از رانژه مجدد افتاد روی 2.185.2x
فکر نکنم بشه کاری کرد ما الان دوماهه این مشکل رو داریم
فرشاد هم مثل شما رنج ایپیش خوب بود الکی رفت تخلیه کرد به خیال اینکه بهتر میشه بعد از رانژه مجدد افتاد روی 2.185.2x
فعلا مخابرات تا خرخره ظرفیتو پر کرده , حتی تک رقمی ها پینگشون شده 200
تنها در یک صورت میشه 2.185 باشید و پینگتون خوب باشه اونم اینه که ایپیتون ازاد باشه که غیر ممکنه , الان مخابرات همه کاربرای جدیدو محدود میکنه کم کم داره سراغ قدیمی ها هم میره
الان بین اونایی که محدود شدن 37 عالیه واقعا
نه همین هفته قبل بود خودش 100 تا کامنت گذاشت که آی پیش قفل شده روی 37 ، نمیدونم چه کار کرد درست شد ولی پیگیرش کرد تا درست شد ! درست شدنی هست اما ما کسی رو نداریم متاسفانه کارمونو راه بندازه
شایان من 37 دارم میگم بده ! قبول نمی کنی که ! نه پینگش خوبه نه دانلودش بابابدترین خودشه ...
![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 13-12-2014 at 03:34.
سرویس 512 دارم که دان رو 1400 گذاشتن روزا 100خورده ای دانلود میکنه شبا 30-40 تا ، البته پیش میاد ولی کم که شبا 80-90 دانلود کنه.
من و فرشاد توی یه گروهیم هر اتفاقی بیفته واسه دوتامون میفته , بله اول روی 37 بودیم ولی اداره دیتا منتقلمون کرد روی 2.185 , به اختیار خودمون نرفتیم که
همه اینا دست ساختمون دیتاست
الانم باز ممکنه منتقلمون کنن یک رنج دیگه
ولی اون موقع که 37 بودم از هر لحاظ عالی بود , حتی دیشب دوستم 37 بود که چک کردم کیفیت نتش بیست بود
تست با ای پی 37
سرور داخلی
سرور اروپایی
سرور امریکایی
![]()
مسلمون ها منم میگم پینگش خوبه ولی به درد بازی آنلاین نمیخوره ! امتحان نکردید هنوز ! واسه تورنت هم خوب نیست ! بدرد وبگردی میخوره آی پی 37 و لاغیر !!!!2.185 طلا هست ...
هم پینگش خوبه و بدون نوسان هم سرعت تک کانکشنش یکه
![]()
من با 37 در ایکس باکس وان بازی انلاین میکنم![]()
بازی داریم تا بازی ! بعضی از بازی های آنلاین تا 70 نفر هم میشن اون وقته مشخص میشه نتت بدرد میخوره یا نه ! با سرورهایی چه کشوری بازی می کنی و پینگت چنده ! لگ نداری توی بازی ؟؟؟
من که لگ دارم !![]()
خوب این ترفند چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)