دوستان گزارش کارکردشون رو چک کنن مثل اینکه پارس ساعتش رو 2 ساعت عقب کشیده الان من چک کردم ساعت رسمی 12.30 ولی تو گزارش پارس زده برام 11.30
دوستان گزارش کارکردشون رو چک کنن مثل اینکه پارس ساعتش رو 2 ساعت عقب کشیده الان من چک کردم ساعت رسمی 12.30 ولی تو گزارش پارس زده برام 11.30
تو گزارش مصرف من ساعت جدید حساب میشه
پس با این حساب دانلود را باید از ساعت 3 قدیم و 2 جدید شروع کرد
پ ن : دقیقا 55 دقیقه بعد از ارسال این پست من![]()
Last edited by MASTER OC 7; 21-09-2012 at 01:08.
یا خداااااااااااا
پارس مثه اینکه به اون یک ساعت دزدی قانع نشده ، الان ساعات رو برام زده که طبق گفته دوستمون با ساعت جدید یک ساعت هم عقب تره یعنی با ساعت قبلی دو ساعت میشه !!!!!!!!
ساعت 12:57 جدید دیسکانکت کردم که پارس تو گزارش زده : 23:57 !!!!!!!!
باز تست میکنم نتیجه رو میگم .
نه بخاطر اینه که اونا ساعت رو زودتر کشیدن عقب بعد از 12 درست میشه، الان ساعتشون درستهیا خداااااااااااا
پارس مثه اینکه به اون یک ساعت دزدی قانع نشده ، الان ساعات رو برام زده که طبق گفته دوستمون با ساعت جدید یک ساعت هم عقب تره یعنی با ساعت قبلی دو ساعت میشه !!!!!!!!
ساعت 12:57 جدید دیسکانکت کردم که پارس تو گزارش زده : 23:57 !!!!!!!!
باز تست میکنم نتیجه رو میگم .
الان ساعت 1 جدیده ولی واسه من زده 12 بامداد یعنی باید از ساعت سه جدید شروع کنیم!
چند بار امتحان کردم ، بعد از ساعت 12 و 1 جدید
پارس آفلاین ساعت رو همون یک ساعت قبل تر از ساعت جدید ثبت میکنه !!!!!!!!!
آخریش 1:20 دقیقه جدید دیسکانکت شدم که تو گزارش زد : 00:20 !!!!!!!!
آقا امروز بیخیال دانلود بشیم بهتر از اینه که فردا با هزار شکایت و ایمیل بازی حجم از دست رفته رو پس بگیریم . هر چند که هدف پارس هم اینه که امروز خیلیا دانلود نکنن . یک روز هم یک روزه !!![]()
سلام
از دوستان کسی زنگ زده بپرسه با چه ساعتی باید دانلود کنیم و این مشکل دو ساعت عقبتر چیه؟
هنوز هم کم میکنه کسی میخواد دانلود کنه باید بزاره یه ساعت دیگه![]()
درسته ، بعد ساعت 2 جدید هم کم کرد از حجم اکانت !!!!
معلوم نیست جریان این دو ساعت عقب کشیدن ساعت چیه ؟!!!!
هر کی میخواد دانلود کنه باید ساعت 3 جدید دانلود کنه تا ساعت 8 صبح قائدتا !!! ولی بعید میدونم آخرش به ساعت 8 ختم بشه مطمئنا تا اون موقع ساعت درست خواهد شد . هدف فقط دزدی هست و بس !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)