تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1921 از 2199 اولاول ... 9211421182118711911191719181919192019211922192319241925193119712021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,201 به 19,210 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای من یه دو ساعتی قطع بود ... الان وصل شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودم من به طور اتوماتیک فرکانس عوض میکنه، کسی میدونه چطوری از این حالت درش بیارم؟

به احتمال چند آنتن نزدیک‌تون هست و مودم بین اونها جابجا می‌شه. اگه فرکانس خاصی براتون جالب نیست و کیفیت و قدرت سیگنال رو ضعیف‌ می‌کنه که بهترین راه تماس با پشتیبانی و کمک گرفتن از اونها هست. اونها می‌تونن نزدیکترین و بهترین آنتن رو از روی نقشه‌هاشون پیدا کنن و بعد فرکانسهای اضافی رو پاک کنن که همیشه به اون آنتن وصل بشید.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنونم. ولی من تمام آپدیتها رو بستم. سرویس من ۵۱۲ هست. در کل خیلی زور داره با این هزینه ها. یک گیگ اضافه ۸۰۰۰ تومان. حالا دولت جدید که میگه پهنای باند دو برابر میکنیم. بیان اینترنتی که ارائه میدن رو تک نفره کنن و هزینه اش کم کنن نیازی نیست دو برابر کنن.

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk

بهترین راه برای دیدن برنامه‌های مزاحم آنلاین لیست برنامه‌هایی هست که خودشون رو بصورت اتوماتیک با ریستارت ویندوز اجرا می‌کنن. چیزهای مزاحم رو می‌شه از همونجا حذف کرد. برای برنامه‌ها هم می‌شه توی فایروال عدم‌دسترسی به شبکه رو تنظیم کرد که مطمئن بشیم به هیچ وجه به اینترنت وصل نمی‌شن.

در مورد وعده‌های دولت (چه قدیم و چه جدید) هم دو نکته مهم هست:
    اولی این هست که حتی خودشون هم می‌گن وعده می‌دهیم. هر وقت گفتن عمل کردیم، حسابه.
    دوم هم اینکه حتی اگه عمل هم بشه اون اینترنت بعدش تازه می‌ره دست عوامل توزیع که فکر کنید یکیش مبین‌نت باشه که بجای ارزون کردن، فقط محدود می‌کنه و گروونتر.

5. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

به احتمال چند آنتن نزدیک‌تون هست و مودم بین اونها جابجا می‌شه. اگه فرکانس خاصی براتون جالب نیست و کیفیت و قدرت سیگنال رو ضعیف‌ می‌کنه که بهترین راه تماس با پشتیبانی و کمک گرفتن از اونها هست. اونها می‌تونن نزدیکترین و بهترین آنتن رو از روی نقشه‌هاشون پیدا کنن و بعد فرکانسهای اضافی رو پاک کنن که همیشه به اون آنتن وصل بشید.
    احتیاج به تماس با پشتیبانی نیست

از تنظیمات مودم وارد تنظیمات وایمکس شو و برو به قسمتی که فرکانس ها رو دستی وارد می کنی فرکانس اولیه و ثانویه رو محدود کن به همون فرکانسی که می خوای. اینطوری دیگه نمی تونه بقیه فرکانس ها رو جستجو کنه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان مبین نت توی تهران سرویس دهی یش چه طوره ؟
    سرعت دانلود و آپلود شو روی سرعت تعرفه میبنده ( چه ساعت رایگان و چه غیر رایگان ) ؟

البته آپلود هم برام مهمه، خسته شدم از دست اینترنت مخابرات و آپلود مضخرفش ، بعد 2 ساعت نتونسته یه فایل 10 مگی اتچ کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

احتیاج به تماس با پشتیبانی نیست

از تنظیمات مودم وارد تنظیمات وایمکس شو و برو به قسمتی که فرکانس ها رو دستی وارد می کنی فرکانس اولیه و ثانویه رو محدود کن به همون فرکانسی که می خوای. اینطوری دیگه نمی تونه بقیه فرکانس ها رو جستجو کنه

شدنی که هست ولی وقتی خرج نداره که از پشتیبانی راحت‌تر و سریعتر می‌شه اطلاعات درست رو درآورد. اینجوری باید با سعی و خطا، هر دو فرکانس دلخواه یا همون فرکانس درست رو پیدا کرد.

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خوب توضیح ندادم، من فقط یک فرکانس گزاشتم و بقیه رو پاک کردم اما اگه مودمم رو به یک طرف دیگه بچرخونم فرکانس خودبخود عوض میشه.

مثلا من 3449000 رو فقط گزاشتم، حالا اگه مودم رو به طرف شرق بزارم فرکانس میشه 3459000 و دو فرکانس دیگه هم که اصلا جواب نمیده و خودبخود تبدیل به 3459000 میشه.

با 3459000 بیشترین قدرت و کیفیت سیگنال رو دارم اما به دلیل اینکه خیلی ها بهش وصل میشن بدترین کیفیت و سرعت رو داره(کیفیت و سرعت تقریبا نصف میشه)

حالا من میخوام بدونم چه تنظیماتی باعث میشه این خودبخود عوض کنه فرکانس رو در ضمن با پشتیبانی قبلا تماس گرفتم هیچی نمیدونستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
    پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!

آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
    راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
    تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
    شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
    پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!

آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
    راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
    تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
    شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه الان خواستم برم تمدید دیدم الکی حجم اضافی به مردم قالب میکنن تا قیمت رو بالا ببرن ماشالله هرجی مسئولین عوض میشن نظارت هم هیچ تغییری نمیکنه.(این جا همه چی درهمه) متاسفم واقعا.نمیدونم تا کی قراره قربانی بی نظارتی بشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •